If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър вече! .... хич обаче не е .... има разместване на 5-то сме .... със само 20 гласа преднина.... 6-то се активизира ..... ще ни мине. Остават 3,5 часа до края ма гласуването
liyan и останали те с няколко компа.
и с трите да гласувате това не е в разрез с феърплея.
Трогнат съм от това, че и без призив гласувате, че и насърчавате
Добре де, нали по принцип ако биковете за дадено нещо са прекалено много то би трябвало скоро да почне да пада, защото скоро ще се изчерпат купувачите. Или памука и еврото имат обратна корелация?
Обърни внимание на двата вида валутни курса -- официален и търговски -- най-отдолу в статията . Можеш да поровиш и за друго по детайлно инфо из Рунета ...Накратко -- гривната е във валутен коридор контролиран от ЦБ
като гледам от средата на 2008 -валутният коридор става почти отвесен
изчакай да се зареди 10-годишната графика
отдоле http://www.xe.com/currencycharts/?fr...o=UAH&view=10Y
а иначе тези два курса ми напомнят за лева по бай Тошево време -официален и черен курс
Обърни внимание на двата вида валутни курса -- официален и търговски -- най-отдолу в статията . Можеш да поровиш и за друго по детайлно инфо из Рунета ...Накратко -- гривната е във валутен коридор контролиран от ЦБ
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Виждам ,че сте се отдали на утринни неделни глупости . ОК , няма да ви преча !
Можело е обаче да си ги спестите попрочитайки за валутния режим в Украйна . Нейсе !
Че са глупости -глупости са .
Ама като каза ''валутния режим в Украйна''
ми стана интересно ,че има такова нещо - дай линк
щото гледам гривната си щъка нагоре, надолу
и към еврото и долара . Да не са я вързали спрямо рублата ??
Коментар