If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хич не се чудете, щото няма невъзможни неща .....преди пет минути получих следното ЛС, което има силно изразен заплашителен характер ... поне за мен
цитат: ".....показва ясно моите намерения да ви направя богат!!!
Комарджи и аз имах,май ги пуска на тези,които не разбираме от търговия Все пак мисли за нашето добро човека
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Чудя се сега с едни 20 % повече
къде да ги наместя
=bokogega] Ех,Стефане винаги ли искаш невъзможни неща
хич не се чудете, щото няма невъзможни неща .....преди пет минути получих следното ЛС, което има силно изразен заплашителен характер ... поне за мен
цитат: ".....показва ясно моите намерения да ви направя богат!!!
Вероятно не ме разбра правилно..............хоризонт/проекция на сделката при условие, че имаш задействан вход за дълга позиция ( примерно от ниво 1.34ХХ ). Къде проектираш изход, положителен и отрицателен по отношение на посоката. ( стоп-аут / таргет )
Ех,Стефане винаги ли искаш невъзможни неща
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Вероятно не ме разбра правилно..............хоризонт/проекция на сделката при условие, че имаш задействан вход за дълга позиция ( примерно от ниво 1.34ХХ ). Къде проектираш изход, положителен и отрицателен по отношение на посоката. ( стоп-аут / таргет )
Стопа е индивидуален.....всеки сам си решава. Аз съм скалпер и се радвам на 10 пипса.
И не разбрах коя книга ти е била "най-полезна за вълните " ....."Ако една книга не си заслужава препрочитането , значи първо четене е било губене на време ! "
.... а това пък е толкова дребен елемент ,че се чудя кво толкова го задълбаваш , но ти си знаеш ) и ти дадох пример от него просто защото друга книга не съм чел ....Не ми се е налагало , а няма и смисъл !
казах, че е полезна, а не че на мен била ми е полезна ..... прости, че тъй го чувстваш, но не го задълбавам, просто сетих се за теб и фибото 1.23
След понеделник........а може и утре след нонфарма, макар че се съмнявам. Янките ще изстържат всички стопвое докато затворят в 23.00ч. БГ време.
Достаъчно е да погледнеш къде са Ози и Луни за да се разбере, че това е изнасилване и обиране на бичи стопове.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Тук рядко пиша с конкретни цифри, но теста на 1.3550/60 според мен е неизбежен. Очквам потапяне до 1.3510/20 от където да се търси вход за дълги, макар, че 1.3470/80 изглежда далеч по-надеждно и убедително.
П.С - вероятно утре на нонфарма в 15:30ч. и след него
това е богоугодна прогноза
сочи право към таргета
не като бичата за златото дето ми отнесе
стопа
Коментар