IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пожелавам ви успех с този ваш "долар ден", но не споделям виждането ви. Въпреки, че преди малко влязох с къса, не очаквам да слезе повече от 1.3570-1.3580 и после ще търся вход за дълга, т.е. аз по-скоро съм за "евро ден". Но не ме притеснява да играя и къси, цената ще ми подскаже.

Коментар

• Добро утро
      И аз съм за долар ден
      Да утъпкаме пътеката към легендарното
      ДАВАЙ ДОЛАРЕ )))
      Да не забравяме че днес е петък

Коментар

• Долар ден! Къс от вчера. Отложено късо от 3675 и му гоня 3588

Коментар

• Първоначално изпратено от btn Разгледай мнение
          Успешна търговия и от мен. Аз ще търгувам според очакванията си, т.е. надолу и нагоре . Първо ще търся 50-на пипса надолу, а после ще се оглеждам за вход за нагоре. Но цената ще ми покаже.
          одобрявам.
          ако улучиш рейнджа дава бързо и много.
          ако не го улучиш взема или дава бавно и досадно
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Успешна търговия и от мен. Аз ще търгувам според очакванията си, т.е. надолу и нагоре . Първо ще търся 50-на пипса надолу, а после ще се оглеждам за вход за нагоре. Но цената ще ми покаже.

Коментар

• Добрю ютрю
              Надигайте гларусите(чайките)
              и идвайте тука да видим
              дали сме за нагоре или надоле
              Успешен ден на всички ХОРА !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                До края на май, ще има "странично" движение, като под 1.30 няма да се падне! Като цяло, глобаният тренд е биков!
                http://prikachi.com/images/825/2944825p.jpg
                добро утро
                синята линия по ми харесва. ако започнат да се
                изпълняват кафявата или белите ще тряба да
                играя срещу убежденията си и всичко свято.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• До края на май, ще има "странично" движение, като под 1.30 няма да се падне! Като цяло, глобаният тренд е биков!
                  http://prikachi.com/images/825/2944825p.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                    Привет Грийди,туй е Гоце Делчев,на който искренно се възхищавам.Ами цвета на снимката ми подхожда на търговията,само черно и бяло,без излишни цветове,че губя ориентация
                    Мерси за инфото.
                    И аз съм така с излишните цветове, забравям какво гледам

Лека вечер !
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      bokogega щях утре да те питам, ама нямам търпение
                      Първо поздравления за новата визия, претърпял си прогрес явно. Обаче все още си черно бял и с голям пухен мустак. Та кой е тоя войвода, че някак си ми е познат, ама не го помня ?

И постепенно да се оцветиш и дообръснеш

Поздрави !
                      Привет Грийди,туй е Гоце Делчев,на който искренно се възхищавам.Ами цвета на снимката ми подхожда на търговията,само черно и бяло,без излишни цветове,че губя ориентация
                      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• bokogega щях утре да те питам, ама нямам търпение
                        Първо поздравления за новата визия, претърпял си прогрес явно. Обаче все още си черно бял и с голям пухен мустак. Та кой е тоя войвода, че някак си ми е познат, ама не го помня ?

И постепенно да се оцветиш и дообръснеш

Поздрави !
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          ... Аз съм скалпер и се радвам на 10 пипса.
                          Ами като си скалпер , що даваш акъл за дълги от 1.34ХХ Или оттам до 1.75 са само 10 пипса
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            Боко,
                            скоро богати ще бъдем ..... и то почти зорлем ще ни правят.

.... някой да е броил през тези дни на М5, че от прагматизъм време не ми остана?????
                            Боко и без броене става, но комфорта липсва.
                            Математиката ми куца и не мога да броя,,но ще чакам 1.3750,там давидим как ще се държи,ако се държи прилично,ще му дадем шанс за още нагоре,ако ли не шат на патката главата
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Боко,
                              скоро богати ще бъдем ..... и то почти зорлем ще ни правят.

.... някой да е броил през тези дни на М5, че от прагматизъм време не ми остана?????
                              Боко и без броене става, но комфорта липсва.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                                20% повече гларусово или 20% повече мирково - че то процентите били относителни
                                20% гарантурана месечна печалба
                                върху определена от мен сума !!!
                                Малииииииииииииииииииииииии
                                Аз ще взема да откажа , щото ще
                                пропадна окончателно, ако взема да
                                се задоволя напълно материално.
                                То ще е една алкохолизация
                                ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X