If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гласувайте пичове .... гласувайте......
ще ни задминат .... днес и утре са важни по един глас днес и утре ........ БЛАГОДАРЯ ВИ! http://www.milka-dance.com/main.php?d=13002
В къщи имам 3 компютъра и от всеки по един глас.... Хм, ако стане напечено казвай мисля, че можа да добавим някой глас в +
Реде,
няма да ти БЛАГОДАРЯ лично, да не се обиди някой. .... иска ми се лично да благодаря на всеки, но има и такива, които не са споменали .... ще ги обидя.
Велики сте !!!! Извода, който лично аз за себе си направих, че задружност във форума царува!
-------------------------
.... и аз се зачудих, че време трябва за зареждане .... СПАРТ заподозря за това илюминатите
KOMЪРДЖИ пак пуснах гласа
Тия оиларипи успяват да натоварят
3 гигахерцов процесор на 90%
Бааааааааааааааааааа
Със стриминг на видео не бях успявал
повече от 50% да го напъна
Получават приз за най-тежък сайт !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Нещо "Героите са уморени", а?
....Имаме движение от 581 пипа за 4 дни или по 145,25 пипа на ден или малко по-малка скорост от 10х1. И е така цената вчера се опита да догони 10х1 и не успя.
тази седмица ще се разбере у що иде реч
моето мнение е че ако понеделник изхвърчим напред с дълбане на нов плюсов за еврото седмичен бар е в консенсус с мнението на форума
високи стойности ни чакат в еврото
кабела е за купуване --- сигурни пипсове
Комарджи гласувах -- 255 поред , въпреки че тая организация е илюминатска -- много вероятно
Съвета ми е -- не позволявай да ти мият доброволно мозъка .Преди време тука пишеше един дето ни караше да гласуваме в сайта на УНИЦЕФ , за дъщеря му да спечелела уж 2000 евро от некакъв "конкурс "
Здравейте!
СПАРТЕ
шшш-т ...... тихичко слушат ни ..... недей ги споменавай излишно !!!! Мозъка трудно биха ми промили, щото живо аз от тази тема се интересувам .... поне три книги ми се търкалят на тема манипулации .... става въпрос за търговски и бизнес манипулации.
Майтапа на страна ... ако ставаше въпрос за някакъв материален интерес НЕ БИХ се обърнал към Вас .... такъв сън си.
------------------------------------------------
В петицата е благодарение на Вас , ама знаеш след петица следва корекция ..... шестия ни настига ...... ще ни задминат.
Гласувайте пичове .... гласувайте......
ще ни задминат .... днес и утре са важни по един глас днес и утре ........ БЛАГОДАРЯ ВИ! http://www.milka-dance.com/main.php?d=13002
В Саксо-платформата на Бенчмарк има всички фючърси на памука до края на годината .Примерно кода на мартенския , най-активнo търгувания в момента , е CTH1 .Но месечната графика е само до ноември 2008 г.
Спарте,благодаря.Бях го търсил по платформата,но не знаех кода му.
Благодаря и на Реда за инфото.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Нещо "Героите са уморени", а? Според мен обръщането на пазара надолу още не е "сигурно". Ето графиката на колебанията.
Имаме движение от 581 пипа за 4 дни или по 145,25 пипа на ден или малко по-малка скорост от 10х1. И е така цената вчера се опита да догони 10х1 и не успя.
Говоря ви за една тъабличка от сатията за Murrey Math. Направих екселска табличка. Може и по-разбираема да е станала.
[CODE] Пазарът се премести на 581
При преместване на цената на В пипа Вероятност за обръщане
1 х mMMI+4xbMMI 0,036621094 366 50%
2 x mMMI 0,048828125 488 75%
3 x mMMI 0,073242188 732 85%
4 x mMMI 0,09765625 977 90%
5 x mMMI 0,122070 1221 95%
SR - Ритъм на пазара 1,5625
MMI - Any Murrey Math Interval
MMMI - Major Murrey Math Interval = SR/8 0,1953125
mMMI - Minor Murrey Math Interval = SR/8/8 0,024414063
bMMI - Baby Murrey Math Interval = SR/8/8/8 0,003051758
[/CODE]
Та тези 581 пипа ни дават вероятност за обръщане около 79%.
Ако гледаме предишният суинг нагоре, то вече ценово сме го преминали. По време: след 4 дни нагоре са следвали 3 дни надолу и после 3 нагоре. А сега?
...къде мога да видя графика на памука на месечна база?
В Саксо-платформата на Бенчмарк има всички фючърси на памука до края на годината .Примерно кода на мартенския , най-активнo търгувания в момента , е CTH1 .Но месечната графика е само до ноември 2008 г.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Реде,тарикат такъв,обясни ми каква е връзката с долар-памук.Защо гледаш графиките на памука и си правиш изводи за долара?
Ако има връзка между двете,това означава,че долара до 1-2 месеца ще скочи до небесата,защото в началото на 2011 прибират новата реколта на памука/или са я прибрали вече/, а тя се очертава да е добра и цената му ще пада?
Коментирай?
ПП- къде мога да видя графика на памука на месечна база?
Добри ден
Не гледам КУРелация между
стойността на долар и памук,
а настроението на търговците .
Дали са бичи или мечи настроени.
Когато са телета Еврото расте и
обратното. Ето ти линк за памука
с бици и мецани http://www.futurespros.com/softs/us-...&density=H&a=D
П.П.Те на едни места сега прибират ,
на други го сеят, а на трети
още не са заорали
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!