Първоначално изпратено от Voddy88
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Реде,
не съм се стреснал
ваканция съм.
трябва ми още време за трендови настройки.
Гледай сега последните 3месеца имах 360 сделки от които 300 къси и 60 дълги - по памет ... сетих се за бай СПАРТ и "пуцането", ами в "пуцането" ми излиза, че има някаква насоченост.
..... иначе може и така да действаме ..... допълва ме се .... сещаш ли се като те нарекох "пираня"
Коментар
-
Перфектна ситуация като по учебник както казват некои люде .Пробив на 1х2 от 1.3497 на ниво 1.3317-20 връщане за тест и газ надоле. Да видиме дали изхода на движенито ще е като по учебник тоест нива около 1.3150 или да запалиме вече тия учебници и да не се затормозяваме чък толко ногу
п.п. Най-добре се види на 15 м , не метра а минути
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДа не са със жълт цвят и малко дръпнати очиНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАко пробием 32,50 ще съм доволен днес
ПП - Има забелязани вражески войски на тия нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеНие чекаме 1.2222ти за 20-30 пипса се стресна
споко
ПП - Има забелязани вражески войски на тия ниваНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеКъде отива еврото бря???
Да не е фалирала Германия?ти за 20-30 пипса се стресна
споко
Коментар
-
Добро утро!
и днес съм във ваканция, но ще пусна една рисунка ... въпреки, че ми липсват все още натрупването. Внимава се за момента на ошашавяне - траекторията на синята стрелка, включва момент на връщане в диапазона отново. 3383 е критична точка за синята траектория. В чарта съм нанесъл буквите и цифрите, за които говорех днес в 01:15 часа.
Целта на рисунката за сега има предпазен характер ..... за разгръщане още не мисля.
---------------------------------
Пенчев,добре я свършихме ще пратя снимка на купата, когато я пуснат в сайта
.... що още не са я пуснали
http://prikachi.com/images/172/2871172S.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Блажите ли бряАко е рекъл Господ,може и да се пооблажим,макар че лично аз трябва малко да попостя,че покрай този пълен с празници календар се окръглих като воденичарски котарак.
Комарджи,каква я свършихме с шоколадите?Давай рапорт и после да празнуваме.А ако искаш,по-нататък и някоя рисунка нарисувай за общо ползване.Успехи на всичкото спекулант!
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар