IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    50 в злато 50 в долари
    Явно познаваш малко евреи. Мотото на евреите е - подгонят ли ни, да съберем най-ценното за 1мин. и да спасяваме кожата. Това може да бъде злато, диаманти и и малко кеш.
    Значи 50% злато,35-40% диаманти и 10-15% кеш. А ако трябва да конкретизираме валута, със сигурност няма да е $ , а CHF !

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
      Не се заяждам , не съм казал една дума накриво срещу който и да е от форума и няма да го направя. Реших , че лимита му е малко под 1327 и затова толкова иска да го мине това ниво. Дано поне стопа е бил на +
      лимита беше на минимума. входа на 1327
      стопа на същото разтояние назад. след като
      влязох с идея че цената след като е достигнала до средата на реинджа е по вероятно да достигне първо края към който се е запътила отколкото края от който идва тя се запетляви безкрайно между входа и стопа. викането не
      помогна.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        И между другото гларусите са лайнари --ядът всичко ... .
        Да поздравим гларусите !!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=1YZAgW33xhA
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Така да се включа и аз,с малко обемчеда видим това ПА дали ще даде някой пипс
          Last edited by bokogega; 03.02.2011, 19:51.
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Стана вече 20 тина години зимуват около топлата вода. Само съм се чудил като е бурно морето какво правят? Когато е слънчево, често са преяли защото който мине им носи хляб да ги храни
            Ми много е просто !!!!!!
            Като е лошо времето на
            некое по-завет място
            преживят хляба
            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Кога да продаваме златцето и какво мислите за покачването на златото и долара едновременно?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Няколко фанели и едно сако съм хвърлил заради гларуски бомби ...Никво пране и химическо чистене , не помага ...Май американския напалм е по -безопасен

П>С Затварял съм ги в боклучийска кофа--контейнер ,изчаквайки го да влезне цял вътре за да яде ...Лошото е само ако некой кротък пенсионер допусне грешка и отвори капака за да се изхвърля боклука ---- че оня "хищник " в паниката скача отгоре му ....
                И между другото гларусите са лайнари --ядът всичко ...Докато чайките са повече на риба и сред хора не влизат .
                И задължително колкото и да ви е гнус - махайте голямото лайно от колата. На следващия ден сте за застраховател

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  А как серат не е истина. Може да осере 20 квадратни метра с един заход...
                  Няколко фанели и едно сако съм хвърлил заради гларуски бомби ...Никво пране и химическо чистене , не помага ...Май американския напалм е по -безопасен

П>С Затварял съм ги в боклучийска кофа--контейнер ,изчаквайки го да влезне цял вътре за да яде ...Лошото е само ако некой кротък пенсионер допусне грешка и отвори капака за да се изхвърля боклука ---- че оня "хищник " в паниката скача отгоре му ....
                  И между другото гларусите са лайнари --ядът всичко ...Докато чайките са повече на риба и сред хора не влизат .
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Еша си нямате по заяждане Гадно си го извъртя златцето. Всъщност - по учебник
                    Не се заяждам , не съм казал една дума накриво срещу който и да е от форума и няма да го направя. Реших , че лимита му е малко под 1327 и затова толкова иска да го мине това ниво. Дано поне стопа е бил на +

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      не зная. само при хубаво време съм ги
                      виждал. красиви птици са.
                      То при лошо време зимата, не трябва да си показваш носа при нас
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        Не е баш тъй,някои като хора се раждат,като прасета умират
                        Утре,бойци,задължително требе да му разпорим задните части на еврото докъм 3490,дорде не се освестило
                        подкрепям
                        tnm

Коментар

Стана вече 20 тина години зимуват около топлата вода. Само съм се чудил като е бурно морето какво правят? Когато е слънчево, често са преяли защото който мине им носи хляб да ги храни
                          не зная. само при хубаво време съм ги
                          виждал. красиви птици са.
                          tnm

Коментар

Интересно е че около тях винаги има много чайки. А онези гадове гларусите стоят в страни. Забелязах го веднъж. Като живееш във Варна обърни внимание дали е винаги така

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              че кой не знае. сяко животно каквото се роди
                              такова си остава.

пп
                              не съм зоолог. изказаното по горе мнение
                              може и да не е вярно
                              Не е баш тъй,някои като хора се раждат,като прасета умират
                              Утре,бойци,задължително требе да му разпорим задните части на еврото докъм 3490,дорде не се освестило
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                                Стопа или лимита свитна при златото.
                                Еша си нямате по заяждане Гадно си го извъртя златцето. Всъщност - по учебник

Коментар

Working...
                                X