Стига глупости, всички показатели сочат в полза на еврото сега, а вие викате за долара?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеТи гледай да не затворим днес под 1,5930,че тогава ще гледаш ,като теле в железница
И Мани се Боко беше готин геройУспех
Иммаме общ прякор с премиера
Е да де ако затворим под това ниво ще чакаме 1.5860Last edited by bokogega; 18.01.2011, 22:37."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЖивия можеш да го накараш да бачка нещо,а умрелия ще се наложи да го погребвашАз досега не съм видял ром да работи
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеТо убаво си го скъсил,ама към то 1.5860 гледай да вземеш некой профит,че към 1.62 се е запътил
Това дънце около 1.53 ден ми ареси
И Мани се Боко беше готин геройУспех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеЗа какво ти е жив да ти бърка в джоба ли?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЕеее.....от вчера съм циганин, ама вече ми почерня задникаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИзискването е на Саксобанк и Бенча нямат нищо общо!
не че ме е грижа, защото бъцкане със суми под 50к си е чисто губене на време. Какъвто и да е профитът ти, за месец неможеш да докараш повече от средна заплата за БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениесоциопат , садист--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение....Ми, че това е като със мобилните, да ти преподновят договора автоматично, за да могат да те доят .....!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеУвеличават минималния лот на 5000 единици , да ! Досега беше 1000 единици ,но от 1.02. 2011 г. го вдигат . Още в декемврийския им бюлетин го бяха споменали да го имаме впредвид. Днес видях съобщение на платформата,че ако те хване 1.02. с по -малък обем от 5000 ед. позицията ти няма служебно да се затвори , а ми ще трябва да допълниш до минималния размер или пък те ще тия допълнят ако имаш свободен марджин . Но това последното е доста неясно и сигурно би трябвало с тях да се консултира
. Мен засега не ме бърка и затова много не го мисля ....
Аз със Бенча приключих завинаги през Юли 2010г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеПеца ти от кога взе да ги разбираш пазарите, че и да се изказваш менторски по форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКОМЪРЖИ какво неясно съм казал???
Казал съм , че си пускам или отпускам отпуска
и не требе ничие разписване
Мога да отскоча утре до Резово
да пострелям по биволи
То биволи , бици , телета все тая...
важното е да се стреля и да се трепеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение.... не ти я разписвам
Казал съм , че си пускам или отпускам отпуска
и не требе ничие разписване
Мога да отскоча утре до Резово
да пострелям по биволи
То биволи , бици , телета все тая...
важното е да се стреля и да се трепе--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХм,ако може да се обадя-ако няма друг,на мене ми трябват.Колко давате?
А ако и нещо друго има за даване,казвайте,на мене само умрял ц*ганин не ми трябва."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар