If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виртуалнте бирички са нещо много хубаво !!!
Не хабиш нито време, нито мозък, нито пари!!!!
Ейде от мен да мине една биричка за теб !!!
Две бирички пък за РУУКИТО !!!
Voddy88
Тва беше ре-контра на отговора ти на мой пост от вчера, че пробив на 3433 ще докара 37-38, където ти контрира, че е нужен пробив на 35
Дано да бях ясен!Успехи на комарджиите
Всеки сам си преценя за себе си - аз лично смятам,че днес трябва да се затвори над 1.35 (което най-вероятно ще се случи) 1.3433 е точно на 100-дневната,така че ако се върнем пак там,няма да е много ясно другата седмица къде ще е двойката
Voddy88
Тва беше ре-контра на отговора ти на мой пост от вчера, че пробив на 3433 ще докара 37-38, където ти контрира, че е нужен пробив на 35
Дано да бях ясен!Успехи на комарджиите
Корекция около 36!
Не бе разбрах, то е купуване или продаване в зависимост дали е връх или дъно.
Примерно сега има връх на 3507 който вече е минат нагоре. Значи 2б би било ако цената падне под бара който е пробил 3507 - на 5 минутна почва от 3491.
Stoil2 - смятам,че този pattern е тренд обръщащ и не може да се разчита на него на малки графики.Иначе е много надежден като цяло - но най-малко на 1-часова,дори 4-часова графика.Ама ти си знаеш....
И за любителите на смъртта на еврото и как политиците си пазят гърбовете: Германският канцлер Ангела Меркел отхвърли идеята за разделянето на еврозоната на две части: силен север и слаб юг.
Не приемам това. От името на Германия категорично заявявам твърдо „не", заяви Меркел и подчерта, че ситуацията в Европа е достатъчно сложна, че нещата да се оцветяват в черни и бели цветове.
Със същата тази категоричност германският канцлер отказа и връщането на страната към марката. „Връщане към марката няма", твърда бе Меркел и подчерта, че Германия продължава да бъде привърженик на еврото и ще направи всичко възможно за поддържане стабилността на единната европейска валута.
Това какво общо има с моя пост,аз немога да те разбера.Ако искаш да ми кажеш,че еврото е за нагоре с това изявление на Меркел,съгласен съм....в момента пускам само дълги,като тръгне надолу чакам да видя какво ще стане,къса позиция не заемам в следващите 2 дни !
Коментар