IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    аха знам
    ще почерпиш ли ако ти дам и 3-те му книги ?
    Биричка (не виртуална като на БГ Ред)

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
      Айде къси от 3520 с всичките останали парички цел 3380 още днеска
      п.п.стопа на +2
      рано е за къси . поне още един напън нагоре ще има .ти най-добре си знаеш де
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
        Твърдо НЕ - трябва пробив и на 1.35 и задържане над него,за да видим 1.37-38
        88, слушай батко си 76 Повода е, че пробив на 3433, почти сигурно ще довезе 37-38

И за любителите на смъртта на еврото и как политиците си пазят гърбовете:
        Германският канцлер Ангела Меркел отхвърли идеята за разделянето на еврозоната на две части: силен север и слаб юг.

Не приемам това. От името на Германия категорично заявявам твърдо „не", заяви Меркел и подчерта, че ситуацията в Европа е достатъчно сложна, че нещата да се оцветяват в черни и бели цветове.

Със същата тази категоричност германският канцлер отказа и връщането на страната към марката. „Връщане към марката няма", твърда бе Меркел и подчерта, че Германия продължава да бъде привърженик на еврото и ще направи всичко възможно за поддържане стабилността на единната европейска валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Аз съм един от всеизвестните доларофили и еврофоби,но не съм изчезнал
          Не че не съм пристрастен,ама да ви кажа малко се съмнявам в това внезапно поскъпване на еврото.Дали се дължи на някаква кардинална промяна във фундамента или големи хищници гонят зверски печалби?Think!
          Ами лично аз смятам,че движението днес е заради изявлението на Китай,че преструктурират резервите си,като продават долари за сметка на евро и йени. + По време на Азиатската сесия главния виновник за повишението на еврото е Китай. Поне така разправят

P.S. Ингиво ако бях на теб,щях да си почина 1 ден за да ми дойде акъла в глава,вместо да контря пазара нон-стоп....ти гледай сега,като още днес отидем на 1.36

P.S.2 Дълго то 1.3504 , цел - не е ясна оше,стоп на 1.3450
          Last edited by Voddy88; 19.01.2011, 15:23.

Коментар

Абе някой от доларо-любците изчезнаха от форума.....Както и да е де,ще гледаме къде ще затвори днес свеща.Всичко над 1.3430 е добре дошло за биковете,а ако е над 1.35,не 1.36 ще видим ами 1.3730 ще отиде
            Айде къси от 3520 с всичките останали парички цел 3380 още днеска
            п.п.стопа на +2
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              .... или големи хищници гонят зверски печалби?Think!
              Тука е заровено КУЧЕТО !!!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Оха,тва беше бързо....
                Ако ударим и 1.3530 ще има яко шоу.....
                А дали ще допуснат?

Коментар

Абе някой от доларо-любците изчезнаха от форума.....Както и да е де,ще гледаме къде ще затвори днес свеща.Всичко над 1.3430 е добре дошло за биковете,а ако е над 1.35,не 1.36 ще видим ами 1.3730 ще отиде
                  Аз съм един от всеизвестните доларофили и еврофоби,но не съм изчезнал
                  Не че не съм пристрастен,ама да ви кажа малко се съмнявам в това внезапно поскъпване на еврото.Дали се дължи на някаква кардинална промяна във фундамента или големи хищници гонят зверски печалби?Think!
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Абе някой от доларо-любците изчезнаха от форума.....Както и да е де,ще гледаме къде ще затвори днес свеща.Всичко над 1.3430 е добре дошло за биковете,а ако е над 1.35,не 1.36 ще видим ами 1.3730 ще отиде

Коментар

за къси ли ?

в такива дни на 1 мин са сигналите
                      камара специалисти по късите
                      чаках да побие 3440 и си останах без дълги
                      добре че зачесах кабела

Коментар

• Ей това е красота 1/2 от 3366 затворена на 3520 и стопа на 3450. Сега да видим до къде ще е
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

за бягство от късите ли ?
                          always welcome
                          Аха
                          Че и за дълги
                          1.3625 ела здравей

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Благодарности РУУУКИТО !!!!
                            Ползвах те като индикатор
                            за бягство от късите ли ?
                            always welcome
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

още 1/3 затворена @ 1.3505 за 37 пипа
                              последната третина е остава отворена ще и търся нещо около 1.36
                              Благодарности РУУУКИТО !!!!
                              Ползвах те като индикатор

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                                днес еврото е толкова бичо че и нормален вход не може да се намери

за къси ли ?

в такива дни на 1 мин са сигналите

Коментар

Working...
                                X