IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    .....На рисунката съм пуснал фибоначи ....
    Комарджи , пиша ти три непоряда по служба

Какво фибоначи пускаш ,като на картинката нямаш крайната точка от предишното движение ( а тя е 1.4280 ) ? Линиите ти висят във въздуха с начална точка дъното ( което е вярно ) 2860

Значи, седай да смяташ фиби за диапазона 2860 -- 4280 . Фибо числата са ( и тях не ги знаеш ,значи още 2 непоряда и стават общо пет ) 0.146 , 0.236 ,0.382 ,0.500 , 0.618 , 0.764 , 0.854 , 1.000 и нагоре повече продължават със същите цифри след десетичната запетая ,както досегашните ....1.146 , 1.236 .......и т.н

П>С : С оглед горното , " броенето" ти е 100 % грешно
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• пожелавам на еврото нещо такова към дълбините
      http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0

Коментар

• Добър ден!

Реде,
        разбира се, че ще им скроим някой номер .... нема им се размине.

Трите черти са потенциални съпротиви .... ЗА МЕН. Високо енергийни са ... заряда е от 7 ЮНИ.

На рисунката съм пуснал фибоначи по общо известния метод СПАРТ. Една забележка да направя 50% и 78% не са МАЙ фибоначита. единствено 38 и 62, 168, 268 е такова.

Поздрави!
        http://prikachi.com/images/913/2891913r.png

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Едва ли повече от 1.3880..........
          +1 ( даже 1.3862)

Коментар

• Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнение
            Ей ти едно циганско парче дето му се кефят в Канада и Мексико!

http://www.youtube.com/watch?v=uiRdhRxf78I
            Минимужа да ме грабне ... Канадсиканците нивга са имали вкус

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              флизам аз ф тиквестора да намера некой арна песна да разтовара (Голде страшна ромска фчера предложи ) ... па то ... ко .... активна почивка практикувате .... не е лошо ... не е лошо ... ай ... и аз да се включа ... на цийенйен моней днес изчетоф една доста интересна статийка (няма да постна линк че ме мързи да ровя из нетя през телефончето я четоф .... страшна излагация бай дъвай на метатрейдърците да пуснат демо без графики на тъй много чаканото яйксфонско приложение това дето си е на мобилното прозорче 6 си остава най-добрата мобилна платформа за търговия .... как да е ) та статията разказваше как дългът на братския хамерикански народ е попреминал 14 трилиона и как остават некви си 300 милиарда до стигане на лимита и как гайтнър малко се попритеснил щото с тези темпове към април май месец щели да се стигнат тез кинти и тогава се незнаело какво ще стане щото до сега се е неслучвало подобно нещо в хамериканската история ... и конгреса май немало да изгласуват оголемяване ... и ... аз викам тогава вече доларот да поскъпне или хамериканците да сдават багажа ... да сдадът багажа обаче ми се струва доста малко вероятно оти са изплели такава мрежа из всичкия свят че ... нема отървия ... та затова викам доларот да земат да го оскъпят .... и без друго напечатъха толкоз много хартия (без покритие) ... що да не земат да си я остойностят ... никак лошо няма да им е ... гусин китаеца и той един задниколизец ... вика че стане юана световна валута ... и ден след това заминава за хамерика ама преди да тръгне вика ... няма бе аз се майтапех ... оти бех прекалил с кикоката (китайската кока смятам да е удачно да се казва кикока) та викам още месец да булим ойрото до подчетирдесятъка и после да помогнем на братята хамериканци ... това май стига за сега .... ще се радвам да вида че поста ми не е изтрит и даже има и отговори по него ... отговори различни от тези спартаджийскотандемаджамоджийски ( спарт тандем и джеймимирора са в думичката ) бълвочи ... ай ... хубаво доизпочиване
              Ей ти едно циганско парче дето му се кефят в Канада и Мексико!

http://www.youtube.com/watch?v=uiRdhRxf78I

Коментар

• флизам аз ф тиквестора да намера некой арна песна да разтовара (Голде страшна ромска фчера предложи ) ... па то ... ко .... активна почивка практикувате .... не е лошо ... не е лошо ... ай ... и аз да се включа ... на цийенйен моней днес изчетоф една доста интересна статийка (няма да постна линк че ме мързи да ровя из нетя през телефончето я четоф .... страшна излагация бай дъвай на метатрейдърците да пуснат демо без графики на тъй много чаканото яйксфонско приложение това дето си е на мобилното прозорче 6 си остава най-добрата мобилна платформа за търговия .... как да е ) та статията разказваше как дългът на братския хамерикански народ е попреминал 14 трилиона и как остават некви си 300 милиарда до стигане на лимита и как гайтнър малко се попритеснил щото с тези темпове към април май месец щели да се стигнат тез кинти и тогава се незнаело какво ще стане щото до сега се е неслучвало подобно нещо в хамериканската история ... и конгреса май немало да изгласуват оголемяване ... и ... аз викам тогава вече доларот да поскъпне или хамериканците да сдават багажа ... да сдадът багажа обаче ми се струва доста малко вероятно оти са изплели такава мрежа из всичкия свят че ... нема отървия ... та затова викам доларот да земат да го оскъпят .... и без друго напечатъха толкоз много хартия (без покритие) ... що да не земат да си я остойностят ... никак лошо няма да им е ... гусин китаеца и той един задниколизец ... вика че стане юана световна валута ... и ден след това заминава за хамерика ама преди да тръгне вика ... няма бе аз се майтапех ... оти бех прекалил с кикоката (китайската кока смятам да е удачно да се казва кикока) та викам още месец да булим ойрото до подчетирдесятъка и после да помогнем на братята хамериканци ... това май стига за сега .... ще се радвам да вида че поста ми не е изтрит и даже има и отговори по него ... отговори различни от тези спартаджийскотандемаджамоджийски ( спарт тандем и джеймимирора са в думичката ) бълвочи ... ай ... хубаво доизпочиване

Коментар

!
                  Това ми прилича на картина - гръмотевица в тъмната нощ и затъмнената луна. Само вълците ги няма да вият
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Седя ,пия си биричка и си мисля за един възможен сценарий , тоест за да очакваме по сериозно засилване на долара ,
                    трябва при златото да пречупим червената трендлиния .

http://www.youtube.com/watch?v=PKpQRjj_WbU
                    Наздраве!
                    Е, не...не.... това е титанично, нечовешки усилия си положил за този тех.анализ.
                    И то само с една допирателна....върхът си, макар че можеше да поизостриш още ъгъла !

Коментар

• GOLD W

Седя ,пия си биричка и си мисля за един възможен сценарий , тоест за да очакваме по сериозно засилване на долара ,
                      трябва при златото да пречупим червената трендлиния .

http://www.youtube.com/watch?v=PKpQRjj_WbU
                      Наздраве!
                      Last edited by Forexincho; 22.01.2011, 21:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Митко_Иванов Разгледай мнение
                        Не означава ли обръщане на тренда?
                        Дивергенциите на MACD са по-надеждни на дневни графики,не гледай 4-часовите.Когато имаш нов връх,а MACD е по-малко,МОЖЕ да се очаква обръщане,но само на дневна.При по-малките графики дивергенциите не важат много.Това са моите наблюдения

Ето една графика,дневна на EUR/USD,където ясно се вижда
                        http://prikachi.com/images/69/2890069Q.gif
                        Last edited by Voddy88; 22.01.2011, 19:43.

Коментар

• http://prikachi.com/images/995/2889995w.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Митко_Иванов Разгледай мнение
                            Аха. Виж на същата графика 20 септември - 4 октомври. Пак има дивергенция,но тренда продлжава до 3 ноември .
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Може и да може,но това нищо не означава.

Коментар

• бербо ги изкърти . не знам за върха но си мисля че 1,30 може би ще го видим пак.

Коментар

Working...
                                X