If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....... Няма в ловните дружинки дневални
има ги само при войската !!!!
Трета смяна дневален е най-кирташката работа ....Гарантираше 20 часа непрекъснат
як труд като за последно!!!
Те военните са създали съвършенна система
за смачкване на тия дето не вървят в пътя !!!!
така е Реде , но системата си даваше и възможности .... на мен като стар войник ми падаше задължението да "организирам" работата .... в последствие завърших мениджмънт.
....... ти да не спече нещо за клипчето. следвах мисловната линия лов-камуфлаж-прасе и се сетих, че е подходящо.
Обърнете внимание, че има Fibonacci ratios и Other ratios. И The key Fibonacci ratios are 0%, 23.6%, 38.2%, 50%, 61.8% and 100%.
.Всичко друго си го измисляме, а като е така защо да не е по Ганн?
Еххххххххх КОМЪРДЖИ......
Много мъка има на тоя
свят КОМЪРДЖИ !!!!!!!!!
Няма в ловните дружинки дневални
има ги само при войската !!!!
Явно не си одил у казармата КОМЪРДЖИ
Трета смяна дневален е най-кирташката работа
в казармата в поделенията дето имаше ред
и много яка гонка.
Гарантираше 20 часа непрекъснат
як труд като за последно!!!
Пет пъти през ден дневален
ти гарантирам , че след това
поне 15-тина дена ще ходиш като парцал
и сам ще си говориш !!!!!
Те военните са създали съвършенна система
за смачкване на тия дето не вървят в пътя !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Спарте,
то това се разбира от самото начало, че за коефициенти говорим получени от редицата на Фибоначи .... ще видя как е получено това над 0,618 и над 1.
Трета си беше най арната смяна .... сутринта никой не те закача за нищо .... ей и това не сте разбрали. .... от търкане като новобраци не ви е дошло ред ъкъла да използвате.
Бях се абонирал за дневален, като бях вече стар войник, но за мое съжаление това не остана незабелязано от останалите тарикати, но време им трябваше и то не малко
Абе ти прочети и пак ще говорим --- и изрично съм ти написал коефициенти , а не числа ....
РеДа правилно те е назначил дневален 3 -та дългосвиреща смяна ...И като лъснеш пода , да изчистиш покоите на Зюмбюлчо ....Инак нема да има Нова Надежда
Ето чети и не казвай, че говоря глупости. Защото това са елементарни и популярни неща.
Абе ти прочети и пак ще говорим --- и изрично съм ти написал коефициенти , а не числа ....
РеДа правилно те е назначил дневален 3 -та дългосвиреща смяна ...И като лъснеш пода , да изчистиш покоите на Зюмбюлчо ....Инак нема да има Нова Надежда
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Грийди,
кат си почнал с поздравите .... и аз да продължа
СПАРТА така и не намери подходящ химн на на делфините, затова аз директно пускам ХИМНА НА ФОРЕКСО ..... текста, внимателно с текста ... малко е но е достатъчно. http://vbox7.com/play:4c03316e
Спарте,
какъв Демарк, за Фибоначи говорим .... тези числа дето ги даваш (част от тях) не са фибоначета ..... ще я отворя след малко и ще я разгледам, ако требе ще напишем и рецензия.
Чрез събиране и изваждане се получават всички онези отношения, които наричаме Фибо. Да вземем Ганн. Той разделя ценовия интервал на 8. Имаме 1 / 8 = 0,125 или в проценти 12,5%. Цената може да се върне на 1,2,3 и т.н. интервала. Или на 12,5%, 25%, 37,5%, 50%, 62,5% 75%, 87,5% и 100%. Просто и ясно.Позоваването на Фибоначи е май повече за авторитет и загадъчност. Да продължим с Murrey. Той доразвива геометрията на Ганн. Защото този ценови интервал е включен в друг по-голям и още по-голям. Някъде трябва да се стиковат всичките. Това са нивата на Murrey. Освен тях е описал и някакви правила, по които цената се движи между нивата. Ето графиката на нивата на Murrey за последното тримесечие, за което иде реч във вашите писания. Моля, не гледайте нелинейните канали. Тях не съм ги изтрил нарочно.
.... несъм очаквал агент, кат теб ей тъй на доверие да ги приема нещата. ...
Комарджи имам един лаф : "Ако първобитният човек беше българин ,още нямаше да е открит огъня ! " Щеше да зъзне на студено и тъмно в търсене на научно обяснение , щото ей така на доверие не може да се приеме съществуването на каквото и да било
Да -- има неща които съм ги приел на доверие ,щото има велики хора много -- ама много по умни от мене ( загубили супер много години в изследвания на различни хипотези и стигнали до някои изводи ) и аз набързо съм се убедил ,че те са прави , дотолкова доколкото, даже и да грешат в хипотезите и изводите си , то това не е фатално .... за мене
И за да ти покажа ,че не съм голословен ти препоръчвам да прочетеш глава Втора ( Корекции --Retracements ) от " Технически анализ --нова наука " -- Том Демарк .....А може и цялата книга да прочетеш , не че нещо ще разбереш , но пък може да намериш нещо полезно за себе си
П>С : В посочената глава е засегнат и обяснен проблема с числата на Фибоначи и приложението и в техническия анализ . Поне се надявам да разбереш как се пресмятат коефициентите на Фибоначи ( а не числата ,щото има разлика ) . И дано да не се излагаш като Годи дето ми поства разни глупости ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
He he he
Спарта ги е дал
пък аз ще го назнача !!!!
КОМАРДЖИТО е дневален
трета смяна пет непоряда !!!!
КОМЪРДЖИ нема спиш до края на месеца !!!
Хвърлям ти един стек сапуни
и почваш да търкаш и лъскаш !!!!
БУ ХА ХА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Какво фибоначи пускаш ,като на картинката нямаш крайната точка от предишното движение ( а тя е 1.4280 ) ? Линиите ти висят във въздуха с начална точка дъното ( което е вярно ) 2860
Значи, седай да смяташ фиби за диапазона 2860 -- 4280 . Фибо числата са ( и тях не ги знаеш ,значи още 2 непоряда и стават общо пет ) 0.146 , 0.236 ,0.382 ,0.500 , 0.618 , 0.764 , 0.854 , 1.000 и нагоре повече продължават със същите цифри след десетичната запетая ,както досегашните ....1.146 , 1.236 .......и т.н
П>С : С оглед горното , " броенето" ти е 100 % грешно
СПАРТЕ,
улеко с непорядите .... снощен си още май
знам как се получават от 61.8 надлолу, но 50% как е получено? Там ми беше въпроса. Мога да ти ги изкарам и под 14.6.
Също така ми интересно как си ги получил тези над 61.8 : 76,4 и 85,4. Другото да ли "1" е част от тази редица, ами "1" може да бъде част от всяка случайна редица.
Нетаман ми се струват и единиците, които слагаш пред 14,6 и 23.6 .... несъм очаквал агент, кат теб ей тъй на доверие да ги приема нещата.
По отношение на нивата съм ги пуснал точно от там къде се разбрахме, че се пускат, ако има някакво значение изобщо от тази процедура.
Понятието правилно броене съществува само у дебелите , за да могат да се продават. ... в това число и курсовете. Адаптивност, целта е адптивност .... винаги при мен има адаптивност .... отбелязан съм я на чарта.
Гледаме последната колона за отношенията под 1 и последния ред за отношенията над 1. 0,5 е частен случай и е отношението на 1 делено на 2. Отношението на две съседни числа на Фибоначи, което клони към 0,618.
Коментар