IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Да,ама като нямат дупце за тая работа?
    50К им се вижда май някаква огромна непостижима сума.Че в момента моите загуби са около това,ама не пискам.Запомнете едно от мене,момчете,набийте си го в мозъците:
    ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА!
    Айде наздраве!
    Големите играчи се подиграват на малките

Евала !! !!

Що не си направите отделен форум за милионери, че май само ви досаждаме тука дребните рибки.
    Да ви го набием в милионите
    с уважение все пак

Коментар

• Според мен много зависи как ще приключи денят. Ако свършим с червена свещ, на юг сме. Ако е със зелена, се позамислям.
      Към края на седмицата пак екшън..
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Добър вечер,
        да фокусирам на първо време въпроса: ще заклиним ли?
        За сега схемата върви по плана от подписа.

Реде
        гледай ЦК активност
        http://prikachi.com/images/946/2897946F.png
        тука без малко да сложа ските, но оставих Реде подводницата да полети
        Най-интересното, че на Руки това му дава 80% нагоре, а на мен 80% надолу. Стана неговото .... Руки тъй ли беше?
        Комарджи затова остави вълните,и си мини на старата изпитана схема.Чист ПА,V ,дъно,пробив на низходяща тренд линия,последвано от пробив на предишно дъно и почваме по високи върхове и по високи дъна.За къси може да се говори ако цената пробиеше това дожди преди импулсният бичи бар,но не би,незнам дали е правилно ,но
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Ами не се ли усещаш че и ако си ходил на курс,и ти някакви "екшанисти" това Ви внушават -какви са лесни и сладки 10-20пипа -

Докато не проумеете какво е Форекса не си зареждайте никави МАЛКИ РЕАЛНИ ,а пък и по големи акаунти --ИЗУЧАВАЙТЕ СЕДМИЧНА ГРАФИКА и движението по нея -и по НЕЯ СИ ОБМЕНЯЙТЕ РЕАЛНИТЕ ПАРИ в БАНКИ ПИЧОВЕ .
          Да,ама като нямат дупце за тая работа?
          50К им се вижда май някаква огромна непостижима сума.Че в момента моите загуби са около това,ама не пискам.Запомнете едно от мене,момчете,набийте си го в мозъците:
          ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА!
          Айде наздраве!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            Когато спрете да купувате тогава ще обърне
            Не си прав. Когато започнат всички да купуват ,тогава ще обърне. И момента наближава
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Ами не се ли усещаш че и ако си ходил на курс,и ти някакви "екшанисти" това Ви внушават -какви са лесни и сладки 10-20пипа -

Докато не проумеете какво е Форекса не си зареждайте никави МАЛКИ РЕАЛНИ ,а пък и по големи акаунти --ИЗУЧАВАЙТЕ СЕДМИЧНА ГРАФИКА и движението по нея -и по НЕЯ СИ ОБМЕНЯЙТЕ РЕАЛНИТЕ ПАРИ в БАНКИ ПИЧОВЕ .
              Нямам 50к да гледам месечни графики ! ! !
              Ти си по-ненормален и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                Ех че сте!Колкото по-малко пиша, толкова помвече познавам Казах някога над 3450 води към 38 без малко!После крещете давай доларе след 38 е 40, а после си го зннаете!Надоле е яко зле, до 28 си е направо кеф :DАй да видим кога шъ обърне!
                Когато спрете да купувате тогава ще обърне
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                  Зависи с колко лота
                  Реторичен въпрос!
                  Разбира се че на са малко!
                  Малките движения с 1,2 лота, и 5 сигнала на ден си е супер, поне аз съм така, за сега ми се получава. Ако не броим днес, щото мн хора ме предупредиха ама аз не, меца та меца, айде сега УЯ ми на 2

Сори за сметката, съчусвтвам, само да не скачаш!
                  Аз в такива моменти с кока кола и млади ярета се лекувам.
                  Успех

Коментар

• Ъъъ тандемски, има пари за всички на тоя пазар нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Гущер, гущер, бабо! Лази из тревата! Бягай на скалата! И за миг чак горе баба се намери. И към върха хукна като младо яре. ...
                      И накрая винаги свършваше с : " Твой приятел вечен ,Весел Патиланчо ! "

А в началото е : " Драги ми Смехурко .....! "
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение
                        Днес май всички сме откачили

Мир вам ! ! !

10 пипса малко ли са

Коментар

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение

10 пипса малко ли са
                          Зависи с колко лота
                          Анализи EUR/USD

Коментар

Абе едноминутен майнчо ,колкото е дълбока корекцията ,толкова ще я контря и то в последната и фаза ,докато постигна целта си -,ще добавям .Само че аз зная къде ще отиде графиката ,а ти си едина крадлива мижитурка ,на 10 пипа ,както и впрочем всички от Фриизоната ,които пишат тука де. Успех

развесели ме тандемче особено 'крадливата мижитурка '
                            Успех и на теб
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Абе едноминутен майнчо ,колкото е дълбока корекцията ,толкова ще я контря и то в последната и фаза ,докато постигна целта си -,ще добавям .Само че аз зная къде ще отиде графиката ,а ти си едина крадлива мижитурка ,на 10 пипа ,както и впрочем всички от Фриизоната ,които пишат тука де. Успех
                              Днес май всички сме откачили

Мир вам ! ! !

10 пипса малко ли са

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Гущер, гущер, бабо! Лази из тревата! Бягай на скалата! И за миг чак горе баба се намери. И към върха хукна като младо яре. ...
                                От стара коза яре си ти Реде хахахаха
                                Евалата, върна ме в детството направо.

В момента кака Меркел закрепи еврото според мене - глейте я в устата и а е почнала да заеква - а беж в $ пак!

Коментар

Working...
                                X