If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
довнасяй и пак късо , след два три занулени сметки се ще вземе да излезе
я виж тандема как мори стоповете и контри по 5-6 фигури докато хване нещо солидно
сори за сметката, горното е шегичка. да не решиш ,че злобея. знам отлично какво е ;(
Абе едноминутен майнчо ,колкото е дълбока корекцията ,толкова ще я контря и то в последната и фаза ,докато постигна целта си -,ще добавям .Само че аз зная къде ще отиде графиката ,а ти си едина крадлива мижитурка ,на 10 пипа ,както и впрочем всички от Фриизоната ,които пишат тука де. Успех
я виж тандема как мори стоповете и контри по 5-6 фигури докато хване нещо солидно
сори за сметката, горното е шегичка. да не решиш ,че злобея. знам отлично какво е ;(
Имам дооообро чувство за хумор а и 4 дена съм на валериан така ,че не ти се сърдя за шегата бива я.
Имам къса от 1.3670 стоп на 1.3660 и те така по 5 евро по 6 евро след неопределен брой месеци шъ избием Едва ли .Ма требе човек да се успокоява некак нали .Па може па и да стане
Въпреки това още съм мечка шъ им е..а и ЦК-то и сичкото
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Не мислите ли ,че прекалено много хора накупиха евра?
Кой ще продава?
Съвсем сериозно и откровенно, от позицията си на новак, не, не мисля. Обемите се формират не в зависимост от броя сделки или нивата(ценови). Ще се продава и то зверски , но по-късничко, сряда следобед. И дано да е от по-височки нива.
Прост въпрост прост отговор !!!
Всичко повече от една средна работна
заплата почва да става доста парички !!!!!
Принцип ми е !!!
ДАВАЙ ЕВРОТО !!! http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
Красиво ! Добро чувство за хумор - това е качество .
Коментар