If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Седя и си мисля кви сме ахмаци....Пазара (големите играчи) се чуди накъде да хване,а ние тука се опитваме да го "познаем" с някви си графики....Очевидно сме си в рейндж,което много ме изнервя - разумния човек би трявало да изчака за пробив на някъде,а ние кво....седим пред ПС-тата да ни взимат стоповете
ей тиква зелена си .... предни за реакция ти требе преди пробива .... при пробив колко става цената на стопа, в която и да е посока.
аз касирах -12,Годиме това 1.3672 за нищо не става п.с. шегувам се
Е разбираш, че аз малко по-различно гледам на подкрепи и съпротиви. Говоря все за нЕкакви "прониквания". Има нива, които са като бетон, но рядко ми се случват. Сигурно са някои КАКИ. В 16оо часа ще гледаме къде е цената спрямо 1,3672 и спрямо 1,3651.
Седя и си мисля кви сме ахмаци....Пазара (големите играчи) се чуди накъде да хване,а ние тука се опитваме да го "познаем" с някви си графики....Очевидно сме си в рейндж,което много ме изнервя - разумния човек би трявало да изчака за пробив на някъде,а ние кво....седим пред ПС-тата да ни взимат стоповете
Абе за дневна графика е така както съм писал. Т.е. положението е на кантар. Но за Н4графика имам две крачки напред в поскока нагоре.
Първата е нивото 1,3672, което пак е подкрепа. От вторник, когато затвори дневното барче над него. Вярно, че трудно го бори. Вероятността за обръщане вече е за 853 пипа - 87,5%.
Втората е нивото на лъч 4х1, което сега ни оказа подкрепа. Това беше и нормалното движение. Цената неможа да гони 5х1 (вторник, сряда) и "нормално" е да се върне за подкрепа.Дали ше се върне още веднъж за "проверка" и дали ще издържи? Казва ли ти някой?
Важното е, че посоката нагоре води с две крачки. Затваряне на Н4 бар под 4х1 ще е индикация за начало на корекция. Нивата са 1,3642 след 12оо и 1,3651 след 16оо.
Еврото ше брули по високите клони До утре вечер 1.3820 ....
Сабахлен го бях яхнал наобратно
и ме прекършиха с онова ААаааааааа
Сега съм в правилната посока !!!!!
Пък и GoDim правилно дума !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
П.П.Аз яздя прасета !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар