Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЗдравейте,пичове!
Тези дни имам доста работа/одит на фирмата/ и не мога да следя много какво става.Ясно е,че ФЕД ще остави лихвата непроменена,но защо някои от вас като че ли имат някакви очаквания в тази посока?
Last edited by Fiscalist; 26.01.2011, 20:04.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТука явно си прав , като гледам мойта любимка Оливия дел Риокви храсти рекламира
....Но това е част от чара й
.
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеАх да случиш ти на някоя знойна Бразилска кака, ще видиш колко лазер ще отиде за епилациякви храсти рекламира
....Но това е част от чара й
.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от adit0 Разгледай мнение369900 не видях аз
А 75 купихте ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВсеки триъгълник се ликвидира с лазерна епилациябез значение от фрейма
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеможе Бокогега да извикаш за компания ... ще ви е по-весело, почти до шантавост..... и е специалист в тази обстановка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеможе Бокогега да извикаш за компания ... ще ви е по-весело, почти до шантавост..... и е специалист в тази обстановка.
.
Както казват мъдрите хора"Карай си магарето и не им обръщай внимание""църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИ как си го представяш да тръгне надоле
преди да са обрали стоповете на мецаните
в диапазона 1.3700-1.3750????
До 21.15 има време бол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеТандемче Голдман на 1.32 закриха късите и пуснаха дълги с цел 1.37. Ти контреше през цялото времеОсвен това са най-успешната инв. банка в историята и имат най-добрия трейдинг деск. Реално Голдман са хедж фонд, който чрез лобизъм е регулиран като банка
Абе дълга тема. Не ме разбирай грешно ..аз не им симпатизирам или нещо от сорта - просто мисля, че е полезно да се знае подобно нещо.
П.П.Между другото пуснах една дълга от 1.3675,да видим докъде ще я докараме,има си и стопче както си е по правилата"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар