Първоначално изпратено от bguest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКомарджи , цената на стопа има значение само когато не знаеш кво правиш ....В останалите случаи ( но той е само един ) зависи цената на лимита или кога ще затвориш .......може и по рано примерно на + ....И ти като скалпер що изобщо слагаш стопове. Че аз ако съм ти един брокер само с разширяване на спред ще те разкулача за отрицателно време и така ше те откажа завинаги от трейдинга ...
И заради тия ти пропуски от знания , отивай да ринеш сняг на плажа
EDIT Питай Бат Седефчо как стоят нещата със стоповете при скалпинга ...срещу скромния хонорар от 1 лот ше те осветли по проблема, така, че си готов лятото да ми покажеш, как на плажа кофички се правят
. ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеЩе се върне надоле няма страшно....само незнам дали ще е тая седмица
От наблюдения....като се "отприщи" веднъж няма спирачки
Коментар
-
Commerzbank: EUR/USD е близо до силна зона на съпротива
Валутната двойка EUR/USD отбеляза нов 9-седмичен връх при 1.3755, приближавайки се по този начин по-близо до силна зона на съпротива, според анализатори на Commerzbank. Те обясняват, че нивото при 1.3789, което е върха от ноември, е възможно да предизвика затваряне на дълги позиции. За тях зоната 1.3785-1.3790 ще бъде трудна за преодоляване и продължаване на възходящото движение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз вече съм с трите крака вътре и ставам инвеститор. Мога да нося още нагоре, като ще му вляза пак за надоле ако требе. Чакам молбите по късно. Инфлация било имало. То пък в щатско щото няма))
http://www.forexhound.com/article/Pa..._Speech/284387Last edited by GoDim; 27.01.2011, 13:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз вече съм с трите крака вътре и ставам инвеститор. Мога да нося още нагоре, като ще му вляза пак за надоле ако требе. Чакам молбите по късно. Инфлация било имало. То пък в щатско щото няма))
Аз станах инвеститор от 1,29 , така че много внимавай с тва инвестиране .Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
От наблюдения....като се "отприщи" веднъж няма спирачки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДобрутроЧичко Сорос май е обърнал платната
Коментар
-
Първоначално изпратено от newcastle Разгледай мнениеВчера от Давос в интервю Сорос каза че тази година вниманието ще се насочи към задлъжнелите щати -Калифорния и т.н. които немогат да обслужват дълга си + Euro to Extend Gains as Rate Hike Bets Hit One-Year HighЧичко Сорос май е обърнал платната
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИ в крайна сметка резултата е 2:0за Великия Орден дето джурка числата ( котировките )
Май съм сгрешил1.3820 ше е тая вечер ,а за утре ше е 1.4050
Колкото по нагоре иде
толкоз по доле ще падне !!!!!!
Почвам да изпълнявам тактиката
на куцата лисица !!!!!!
Ще седя отстрани и ще му се включа
когато требе. Хем ще е по-доходно хем
по-малко нервно и потрошени стопове никак!!!
Памука ще ми каже входа
Тандема ще помогне и той--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар