IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meketo Разгледай мнение
    къси яко 3700,стоп 3754,цел 3420. до вторник другата седмица.Да ми е честито ферарито

Отказа ли поръчката за Ферарито, че май стопа отече . Или викаш то на демото има още 20-30 милярда останали.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• http://prikachi.com/images/835/2910835i.jpg

според мен

Коментар

• [QUOTE=be_gyzii;1195001]
        Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        ....аз не съм скалпер, аз съм трендовик ..... QUOTE]

аплауз, това е единствената длъжност в тоя бизнес ,която може да печели кинти
        по скоро скалпер-трендовик. .... към 10 януари си ги мерих 360бр. за 3месеца 300 надолу по основното движение и 60 в корекции.
        --------------------
        иначе като гледам оперативната обстановка първата ми цел 3760 е изпълнена .... следващата е 3820-30 (горната черта на диагонала) има потенциал. Ако достигне трета 3890 трябва да се изсипе на юг, за да бъде в сила начертания модел, ако не, променям двете букви с цифри.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          e що виж 1.4000 -- как само красиво се пише
          пък и психология , пък и кръгло , пък и бичетата ще помогнем за няколко фигури куррекция
          пусни малко фандък де , Води
          па после ще връщаме при кАрекцията
          Имам пресантимант,че около 1.38 ще започнат да прибират печалбите Не за друго - иначе не виждам спирачки до 1.42. А и малко мечки трябва да влезнат в играта пак,че не остана лев за прибиране

НАИВНИК: Нито едното,нито другото - да учи психология,може да му помогне повече

Коментар

• Наивник, като знам какво ни учеха нас в училище, записах ситния в паралелка с танци. Ако иска да учи компютри, ще му помогна, ако не - ще му помогна да си намери сам призванието.
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
              Аааа НЕ! Виж за 1.3820 ще се съглася и може БИ 1.39,ама трябва да има кУрекция и тестване на съпорта на 1.3640 ли там където е

Даже може и по-надоле...не за друго,ами няма да ми пасне много на модела иначе
              e що виж 1.4000 -- как само красиво се пише
              пък и психология , пък и кръгло , пък и бичетата ще помогнем за няколко фигури куррекция
              пусни малко фандък де , Води
              па после ще връщаме при кАрекцията

Коментар

• Въпроса трудово ли е или
                само ги "учат" от къде се
                пуска компютъра или де е
                копчето на КАСЕТОФОНА.
                Едно якооо
                http://www.youtube.com/watch?v=D3FJAr1-g-A
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• дълго евро от 3736 цел 3746 стоп на 3727

Коментар

• Гледам сега на малкия електронния бележник. Та завалията има следните два предмета:
                    География и икономика и Домашна техника и икономика. Според вас кой от двата ще му помогне повече ако иска да се занимава с форекс? На времето ние имахме трудово. Там правихме дървени закачалки, метални салфетници и шиехме възглавници. А сега Домашна техника и икономика било

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                      Все още е трудно да се каже че се е "отприщило" - новият връх е само на 30 пипа над стария. Сега следват две ключови нива - 3750 и 3785. Най-вероятно ще обърне (поне временно за 200-300 пипа корекция) там някъде или малко по-нагоре за да пообере още стопове.
                      Да интересно. Но ако целта е ето тук точно зад тях на 50-60 пипа, защо да има точно тук корекция и то 200-300 пипа? Да се връща пак под нива, които с много усилия са преодоляни.

В тази връзка. Затварянето в 16оо над 1,3720 ще е третата стъпка нагоре. Спряхме на ниво- 1,3755, което може да го считаме за 4-тата стъпка. После има и пета и после е целта. Според мен няма резон да прави корекция точно от тук. Казва ли ти някой? Да видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                        Голди - ако играеш от вкъщи, задължително 2 връзки и по възможност 2та от мобилен оператор
                        да ти кажа честно изтръпнах доста за 20 мин

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
                          да ви се похвалия отворих позиция и преди да сложа стопа ми падна нета беше дълга от 3670 и сега като доийде какво да видиа 60 пипа за батко
                          Голди - ако играеш от вкъщи, задължително 2 връзки и по възможност 2та от мобилен оператор
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• [QUOTE=anonimen komardjia;1194994] ....аз не съм скалпер, аз съм трендовик ..... QUOTE]

аплауз, това е единствената длъжност в тоя бизнес ,която може да печели кинти
                            http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• да ви се похвалия отворих позиция и преди да сложа стопа ми падна нета беше дълга от 3670 и сега като доийде какво да видиа 60 пипа за батко

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение

Аз станах инвеститор от 1,29 , така че много внимавай с тва инвестиране .
                                И аз без малко да направя същото но все пак здравия разум надделя и затворих късите на 3360.
                                Това "инвестиране" във форекса май не води до нищо добро ако се използва ливъридж. Става само за дългосрочни решения за собствените спестявания.

Коментар

Working...
                                X