IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
    къси евро долар от 3737 цел 3721 стоп 3755
    лимит ударен

Коментар

• стопа на 33

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Комарджи , цената на стопа има значение само когато не знаеш кво правиш ....В останалите случаи ( но той е само един ) зависи цената на лимита или кога ще затвориш .......може и по рано примерно на + ....И ти като скалпер що изобщо слагаш стопове . Че аз ако съм ти един брокер само с разширяване на спред ще те разкулача за отрицателно време и така ше те откажа завинаги от трейдинга ...

И заради тия ти пропуски от знания , отивай да ринеш сняг на плажа

EDIT Питай Бат Седефчо как стоят нещата със стоповете при скалпинга ...срещу скромния хонорар от 1 лот ше те осветли по проблема
        Слушай бай СПАРТ-е слушай ....аз не съм скалпер, аз съм трендовик ..... иначе кат ти гледам първия абзац виждам, че имаш вече вид на завършен лектор-теоретик. , така, че си готов лятото да ми покажеш, как на плажа кофички се правят . ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
          Ще се върне надоле няма страшно....само незнам дали ще е тая седмица
          От наблюдения....като се "отприщи" веднъж няма спирачки
          Все още е трудно да се каже че се е "отприщило" - новият връх е само на 30 пипа над стария. Сега следват две ключови нива - 3750 и 3785. Най-вероятно ще обърне (поне временно за 200-300 пипа корекция) там някъде или малко по-нагоре за да пообере още стопове.

Коментар

• Commerzbank: EUR/USD е близо до силна зона на съпротива
            Валутната двойка EUR/USD отбеляза нов 9-седмичен връх при 1.3755, приближавайки се по този начин по-близо до силна зона на съпротива, според анализатори на Commerzbank. Те обясняват, че нивото при 1.3789, което е върха от ноември, е възможно да предизвика затваряне на дълги позиции. За тях зоната 1.3785-1.3790 ще бъде трудна за преодоляване и продължаване на възходящото движение.

Коментар

• къси евро долар от 3737 цел 3721 стоп 3755

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Аз вече съм с трите крака вътре и ставам инвеститор. Мога да нося още нагоре, като ще му вляза пак за надоле ако требе. Чакам молбите по късно. Инфлация било имало. То пък в щатско щото няма))
                Нищо не разбирам от ФА. Но си мисля, че акцентът е там където сочи Обама. Или не е така?

http://www.forexhound.com/article/Pa..._Speech/284387
                Last edited by GoDim; 27.01.2011, 13:25.

Коментар

Аз вече съм с трите крака вътре и ставам инвеститор. Мога да нося още нагоре, като ще му вляза пак за надоле ако требе. Чакам молбите по късно. Инфлация било имало. То пък в щатско щото няма))

Аз станах инвеститор от 1,29 , така че много внимавай с тва инвестиране .
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Ще се върне надоле няма страшно....само незнам дали ще е тая седмица
                    От наблюдения....като се "отприщи" веднъж няма спирачки

Коментар

• Аз вече съм с трите крака вътре и ставам инвеститор. Мога да нося още нагоре, като ще му вляза пак за надоле ако требе. Чакам молбите по късно. Инфлация било имало. То пък в щатско щото няма))

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Добрутро Чичко Сорос май е обърнал платната
                        Бини Смаги беше!!!

Коментар

• А след 3788?

Коментар

• Първоначално изпратено от newcastle Разгледай мнение
                            Вчера от Давос в интервю Сорос каза че тази година вниманието ще се насочи към задлъжнелите щати -Калифорния и т.н. които немогат да обслужват дълга си + Euro to Extend Gains as Rate Hike Bets Hit One-Year High
                            Добрутро Чичко Сорос май е обърнал платната
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• На фигура затварям и отивам за бира ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                И в крайна сметка резултата е 2:0 за Великия Орден дето джурка числата ( котировките )

Май съм сгрешил 1.3820 ше е тая вечер ,а за утре ше е 1.4050
                                Амииии по-добре !!!!!
                                Колкото по нагоре иде
                                толкоз по доле ще падне !!!!!!
                                Почвам да изпълнявам тактиката
                                на куцата лисица !!!!!!
                                Ще седя отстрани и ще му се включа
                                когато требе. Хем ще е по-доходно хем
                                по-малко нервно и потрошени стопове никак!!!
                                Памука ще ми каже входа
                                Тандема ще помогне и той
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X