If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаш предвид директно тест на 42-43 без сериозна корекция ли?
Ами да. Нещо такова. Нагоре доста съпротиви има. Важна ще е подкрепата. Ако се получи горе ще има атака. Ако няма подкрепа ще се търси надолу и дали ще има атака? Хайде това са само приказки "от пусто в празно". Може да си фантазираме колкото си искаме. Цената още не е стигнала 1,38хх.
Някой следи ли ауд-ито с $?
Ако може рда чуя нечие мнение
Вече седмица аудито не може да мине над паритета + лошите новини до сега от Австралия + надценената валута ми се очертава едно слизане до около 0.9580-90, но знаели се....
Да. За мен 1,3830 до края на седницата е целта на покачването. Ако го направи и после тръгне надолу ще е това. Но има и една друга възможност. И за нея трябва подкрепата на това 1,3830.
Имаш предвид директно тест на 42-43 без сериозна корекция ли?
Ти гледай да не ти прочете поста че тогава да видиш Зор майка зор
Хахах, най-големият проблем в СМГ-то им е, че сайтът им е перманентно хакнат)) В къщи по стените има хиляди бележчици с най различни чийтове за различни игри. Да са живи и здрави!!!
Ся се чудя дали да затворя най късите къси и да чакам молбите за работа спокоен или да сложа стоп на всичкото къс и да чакам бонго.
Малко си играят децата навън ,мен не можеха да ме приберат ,а тях сега не можеш ги изкара ...от там и ленноста.Проблема ,който ти неточно наричаш мързел не е само при теб.НАВЪН СТАНА СТРАШНО.а компютъра гарантира родителското спокойствие....и това са резултатите.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Абе още му спестявам информацията че някои хора си вадят парите с игра на компютърни игри. Ще бъде веднага професионално ориентиран ако разбере)) Мнооооо мързел има в цялата работа ама не го изнасилвам за сега.
Има предвид да направи голяма корекция (или евентуално обращане на тренда за надолу) след като бие с малко 3740 фибото (което може да се каже че вече го направи) или пък стария връх от 3780. Примерно да обърне около 3800-3850 зоната.
Да. За мен 1,3830 до края на седницата е целта на покачването. Ако го направи и после тръгне надолу ще е това. Но има и една друга възможност. И за нея трябва подкрепата на това 1,3830.
Да интересно. Но ако целта е ето тук точно зад тях на 50-60 пипа, защо да има точно тук корекция и то 200-300 пипа? Да се връща пак под нива, които с много усилия са преодоляни.
Има предвид да направи голяма корекция (или евентуално обращане на тренда за надолу) след като бие с малко 3740 фибото (което може да се каже че вече го направи) или пък стария връх от 3780. Примерно да обърне около 3800-3850 зоната.
Води,
гледай батка ти, кат бе на 22, какво слушаше .... тогава музиката оказваше трайно психично въздействие на подрастващите. .... сигурно не си ги чувал. http://www.youtube.com/watch?v=6RI9w...eature=related .....
Наивник, като знам какво ни учеха нас в училище, записах ситния в паралелка с танци. Ако иска да учи компютри, ще му помогна, ако не - ще му помогна да си намери сам призванието.
Абе още му спестявам информацията че някои хора си вадят парите с игра на компютърни игри. Ще бъде веднага професионално ориентиран ако разбере)) Мнооооо мързел има в цялата работа ама не го изнасилвам за сега.
Коментар