If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...ти какво мислиш за един скок на еврото до 1.52...
Пенчев питам един въпрос и отговор не искам :
Кво те бърка и скок до 1.7200 след като има хиляда начина за хеджиране на валутния риск ... Все пак не сме в зората на развитото социалистическо общество ,поне що се касае до валутната търговия ( за останалите неща сме 100 години назад и 200 години , встрани от маймуните --спор няма )
Мисълта ми е че ако си се обвързал дългосрочно с долара ,е добре да си се подсигурил с някоя и друга опцийка срещу валутния риск ....Или пък най-примитивното --да си отворил от някъде дългосрочна евро-позиция ( условно го казвам ) ,която поне малко да ти покрие по "време " и курсова разлика доларовата експозиция ....Не държа да ми отговаряш -- по -добре помогни на себе си ,вместо да береш душа ден за ден : " Ще спреш да се страхуваш ,когато спреш да се надяваш ! " е казал Сенека
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
цветьо ако си араунд мой ми пратиш адрес на ЛъСъ да ти инкасирам пичалбицата фафли от 2-а до три броя плюс кисело млеко всичко на стойност не повече от 7 лева / ф сумата флизат и пощенсите разходи / добре че даде дау да сбягам навреме .... разбира се че има ново късо ама мнооого по - от високо .... и ... за сега съм ербаб че мога да си покрия разходите по облога ... инак ич немаше да се появявам ... пък ... като добавим и пичалбицата от е/д днеска ... направо мога да добавя още една фафла ...ама няма от съм скъндза ... седем лева и нитстотинка повече ... офертата важи 47 часа
Коментар