If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е лъжа, тук все едно съм в армията, на мач, или в някой гей клуб. Само дето на чорапи и партенки не мирише и някой не си е забил метла в задника като Азис и да ми приказва за футбол
Добре, че има и цивилизация на вън
реде ... имам колекция от мулинета нема вариант на червеното дето да ми липсва ...и светена вода се наблюдава ... чесън тоже ... ама по вечеря ... вещиците пак ме бият ...
Дано поне да си разбрал ,че САЩ постепенно излизат от политиката на Силен Долар . Началото на излизането е заложено през 2000 г. .....крайна дата ( напълно нормално ) не се предвижда
Началото на политиката Силен Долар е споменато за пръв път през 1910 г. от Президента Тафт ...Реализирано е окончателно през 1938 --39 г. ....
Ако механично пренесем периода тогава , към сегашните събития , излиза че около 2040 г. доларът не би трябвало да е основна резервна валута .....Което пък не означава ,че дотогава (2040 г. ) избщо не трябва да го купуваме ....
Това беше само за сведение ....на неща дето ги няма из нета
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
съм забелязал че повичеря изявленията ми по инвестора са свързани с доста големо уроки ... сутрин по не ме фащат уроки ами вечер съм кат лепка .... де що има уроки все за мене е ... за сега не косъм се отлепих .... ама да видим ... пък целта ... долу я споменах .... мааалко повече от 50 пипа ..
Връжи червен конец бря !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
То убао късото,ма дай поне инфо за колок пипа се бориш ЦК-то може и да ти пусне
съм забелязал че повичеря изявленията ми по инвестора са свързани с доста големо уроки ... сутрин по не ме фащат уроки ами вечер съм кат лепка .... де що има уроки все за мене е ... за сега не косъм се отлепих .... ама да видим ... пък целта ... долу я споменах .... мааалко повече от 50 пипа ..
ееей големи сте вещици .... 5 пипа заминаха ....
остават още 67 и ще си затрия печалбицата от ойрото за днес ... са остава и индексите да ми прецакате и швисъразсърда
Коментар