IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia
    у форума само пръчове ли сме?
    Не е лъжа, тук все едно съм в армията, на мач, или в някой гей клуб. Само дето на чорапи и партенки не мирише и някой не си е забил метла в задника като Азис и да ми приказва за футбол
    Добре, че има и цивилизация на вън
    Last edited by Jay Gould; 27.01.2011, 21:51.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• бааа .... индексите отскачат кат нестинарка новобранка .... незнам незнам как ше я караме така ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Psychodynamic Разгледай мнение
        стопа къде го сложи
        41 ... бий сега ойрото ...

реде ... имам колекция от мулинета нема вариант на червеното дето да ми липсва ...и светена вода се наблюдава ... чесън тоже ... ама по вечеря ... вещиците пак ме бият ...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
          пай са пай са че пада ... илаааа ила на батя у торбата
          стопа къде го сложи

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            .........
            Дано поне да си разбрал ,че САЩ постепенно излизат от политиката на Силен Долар . Началото на излизането е заложено през 2000 г. .....крайна дата ( напълно нормално ) не се предвижда

Началото на политиката Силен Долар е споменато за пръв път през 1910 г. от Президента Тафт ...Реализирано е окончателно през 1938 --39 г. ....

Ако механично пренесем периода тогава , към сегашните събития , излиза че около 2040 г. доларът не би трябвало да е основна резервна валута .....Което пък не означава ,че дотогава (2040 г. ) избщо не трябва да го купуваме ....

Това беше само за сведение ....на неща дето ги няма из нета
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

съм забелязал че повичеря изявленията ми по инвестора са свързани с доста големо уроки ... сутрин по не ме фащат уроки ами вечер съм кат лепка .... де що има уроки все за мене е ... за сега не косъм се отлепих .... ама да видим ... пък целта ... долу я споменах .... мааалко повече от 50 пипа ..
              Връжи червен конец бря !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• пай са пай са че пада ... илаааа ила на батя у торбата

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  То убао късото,ма дай поне инфо за колок пипа се бориш ЦК-то може и да ти пусне
                  съм забелязал че повичеря изявленията ми по инвестора са свързани с доста големо уроки ... сутрин по не ме фащат уроки ами вечер съм кат лепка .... де що има уроки все за мене е ... за сега не косъм се отлепих .... ама да видим ... пък целта ... долу я споменах .... мааалко повече от 50 пипа ..

Коментар

и пак късо .... пък ... да видим дъл мога да прахосам още 10 пипа
                    То убао късото,ма дай поне инфо за колок пипа се бориш ЦК-то може и да ти пусне
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• и пак късо .... пък ... да видим дъл мога да прахосам още 10 пипа

Коментар

• ееей големи сте вещици .... 5 пипа заминаха ....
                        остават още 67 и ще си затрия печалбицата от ойрото за днес ... са остава и индексите да ми прецакате и швисъразсърда

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          Без късо ще го чакам на това тегавото ниво,да му влезна пак дълго,ако не е фашлиф пробива де
                          вуйчо казва ... ти му даваш ляп ... оно ти рита ръката ... ... твоя си работа

пробивите вече свършиха .... всичко е оргинал

Коментар

адаш 3660 ли си искал да кажеш или си разорено мече вече
                            аз че искам 2660 си искам, ама пазим още някой грош и за по-лоши времена (3960 )

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Пенчев питам един въпрос и отговор не искам :
                              Това не е отговор на п-к Ржевски,доколкото той не иска такъв:

,,Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован"

Джонатан Суифт
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

бърже късо стоп на 31 да видиш колко бърже стават 54 пипа
                                Без късо ще го чакам на това тегавото ниво,да му влезна пак дълго,ако не е фашлиф пробива де
                                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Working...
                                X