If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе... Блазе им.. Войнички.. А ние като говеда по палатки на полигона в Ново село, Харманли, на Пчела, или в Украйна вълците ни ядат, само кочове Най-много да мернеш някоя тьотка лафкаджийка като Робокоп. Само желязо и злато в устата, ако мине край някой магнит така и ще си остане
Сел ордер на 1.3690,хубаво ще се получи стига да е истина,1.3420 здравей,здравей,има някъкво фибо,и вълна С от неправилна Б,а също и каки,батковци може и Етито да е тъдява
Тя армията вече е модерна и
си имат достатъчно женски
Беше гръмнал скандал мисля в Пловдив
преди две три години
за едни дето на караул вмесо да бичат стоики
в караулното други работи бичат
Баааааа тва е казарма !!!
Да бе... Блазе им.. Войнички.. А ние като говеда по палатки на полигона в Ново село, Харманли, на Пчела, или в Украйна вълците ни ядат, само кочове Най-много да мернеш някоя тьотка лафкаджийка като Робокоп. Само желязо и злато в устата, ако мине край някой магнит така и ще си остане
Чрезвичайно добро познаване на житието и битието на Сенека показваш,което е достойно за уважение,но има една извънредно духовита мисъл,която той казва на Галба,когато го посрещат в Рим като новия император.Извънредно е подходяща и за сегашната сигуация,сигурен съм,че си чел за това?
Не е лъжа, тук все едно съм в армията, на мач, или в някой гей клуб. Само дето на чорапи и партенки не мирише и някой не си е забил метла в задника като Азис и да ми приказва за футбол
Добре, че има и цивилизация на вън
Тя армията вече е модерна и
си имат достатъчно женски
Беше гръмнал скандал мисля в Пловдив
преди две три години
за едни дето на караул вмесо да бичат стоики
в караулното други работи бичат
Баааааа тва е казарма !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар