IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    Със времето ще развия подробно нещата около това, тъй като изисква не малко писане.
    Първоначална информация можеш да видиш и следиш тук

Поздрави !
    Благодаря
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      е що да те бият през пръстите , хвани си едно местенце дето долара е пробил срещу еврото и има вече доказателства за това --- там пусни един бай с малък обем
      п.с . доста предубеден човек си в търговията
      не е убаво качество
      По скоро бих пускал отгоре надоле.
      Погледни колко пъти го спират горе.
      Вземам си бележка за предубедеността,
      но съм си такъв и по отношение на
      много други неща , т,е си е психология,
      т.е. мойта си психология . Сорррри
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        По добре отколкото да ме бият
        през пръстите !!!
        Макар , че днеска щях да си
        ги хващам поне засега като
        ги пускам наум
        е що да те бият през пръстите , хвани си едно местенце дето долара е пробил срещу еврото и има вече доказателства за това --- там пусни един бай с малък обем
        п.с . доста предубеден човек си в търговията
        не е убаво качество

Коментар

? Не разбирам пак във какъв филм се опитваш да ме вкараш Караиванов.Във форума ти виждам, че използваш един лаф " не казвай хоп, преди да скочиш"
          Поясни моля, по подробно на мен и аудиторията общото със линка който съм посочил и MIG Bank !

Поздрави !
          Сори, аз със СРС-та не работя и не разполагам с такива. Във филми никой не вкарвам. А любопитството ти предполагам най-добре ще може да задоволи Атанас Иванов от Стандарт.

Поздрави и успех.
          Last edited by Алън; 28.01.2011, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            С този линк потвърди това което отричаше преди няколко месеца, че незнаеш нищо за MIG и че не градите клиентска мрежа за търговия през тях. Как вървят нещата към днешна дата? Навъдиха ли се клиенти?
            ? Не разбирам пак във какъв филм се опитваш да ме вкараш Караиванов.Във форума ти виждам, че използваш един лаф " не казвай хоп, преди да скочиш"
            Поясни моля, по подробно на мен и аудиторията общото със линка който съм посочил и MIG Bank !

Поздрави !
            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Thin market
              Днес наблюдател го даваш май,Реде?
              По добре отколкото да ме бият
              през пръстите !!!
              Макар , че днеска щях да си
              ги хващам поне засега като
              ги пускам наум

Коментар

Със времето ще развия подробно нещата около това, тъй като изисква не малко писане.

Поздрави !
                С този линк потвърди това което отричаше преди няколко месеца, че незнаеш нищо за MIG и че не градите клиентска мрежа за търговия през тях. Как вървят нещата към днешна дата? Навъдиха ли се клиенти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  "Финансовият министър на САЩ Тимъти Гайтнър заяви, че най-лошото от световната криза вече е преминало и страната му е в значително по-добра позиция, за да посрещне предизвикателствата при дълга спрямо другите държави, защото САЩ е по-млада страна и е с по-отворена икономика.
                  По време на даденото изявление на световния икономически форум в Давос той подчерта, че фискалната позиция на САЩ е нестабилна в дългосрочен план и икономиката на страната ще нараства с умерена скорост, като ще спечели от динамично развиващите се страни, отчитайки ръст в експорта. Министърът изрази своята увереност, че икономическият ръст ще става все по-стабилен, а частните инвестиции и създаването на нови работни места ще продължат да нарастват.
                  Гайтнър вярва, че ако Китай направи по-гъвкава валутата си спрямо долара, то за динамично развиващите се страни ще бъде по-лесно да се справят с инфлационния натиск. За него световният ръст на инфлацията не е притеснителен. Той подчерта, че е уверен, че Европа ще се справи с проблемите си, а единната валута ще оцелее. Според него, на Европа й е нужно време, за да приложи реформите. Гайтнър е на мнение, че дълговата криза в Европа има само временно влияние върху САЩ."

Този добре се е изплющял в Швейцария.
                  Не може да няма данните които ще излязат след 2 часа, а от политическите му дрънканици нищо не разбирам.....
                  Така го тълкувам

"САЩ е нестабилна в дългосрочен план и икономиката на страната ще нараства с умерена скорост - възстановяването започна.

"ще спечели от динамично развиващите се страни, отчитайки ръст в експорта" Евтин долар си требе, да има експорт, сори друг начин нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    Мерси за линка, чел съм го. Имам си понятие.
                    Интересува ме, как това е изобразено на графиката. И кое е различното от преди ноември и до сега.
                    Затова и желая повече подробности
                    От дълго време се говори за HFT но разлика в графиките си не съм видял. Аз ли изпускам нещо съществено или просто не съм го отчел, като нещо кой знае колко значимо, както се шири навред из форекс средите.

Поздрави !

Поздрави !
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Здравей Бат Седефчо
                      Би ли обяснил с повече подробности това което съм удебелил.
                      изпросил съм малко инфо ...предполагам може да се досетиш къде да го търсиш...ако не питай
                      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• "Финансовият министър на САЩ Тимъти Гайтнър заяви, че най-лошото от световната криза вече е преминало и страната му е в значително по-добра позиция, за да посрещне предизвикателствата при дълга спрямо другите държави, защото САЩ е по-млада страна и е с по-отворена икономика.
                        По време на даденото изявление на световния икономически форум в Давос той подчерта, че фискалната позиция на САЩ е нестабилна в дългосрочен план и икономиката на страната ще нараства с умерена скорост, като ще спечели от динамично развиващите се страни, отчитайки ръст в експорта. Министърът изрази своята увереност, че икономическият ръст ще става все по-стабилен, а частните инвестиции и създаването на нови работни места ще продължат да нарастват.
                        Гайтнър вярва, че ако Китай направи по-гъвкава валутата си спрямо долара, то за динамично развиващите се страни ще бъде по-лесно да се справят с инфлационния натиск. За него световният ръст на инфлацията не е притеснителен. Той подчерта, че е уверен, че Европа ще се справи с проблемите си, а единната валута ще оцелее. Според него, на Европа й е нужно време, за да приложи реформите. Гайтнър е на мнение, че дълговата криза в Европа има само временно влияние върху САЩ."

Този добре се е изплющял в Швейцария.
                        Не може да няма данните които ще излязат след 2 часа, а от политическите му дрънканици нищо не разбирам.....
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Thin market
                          Днес наблюдател го даваш май,Реде?
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Секнахте ли го ????
                            Продадохме върха ама мисля да затварям, че лакомията не води ди нищо хубвао

Коментар

Секнахте ли го ????
                              ти ли продаде на 3740 та ни секна тренда
                              Last edited by is3584; 28.01.2011, 13:08.

Коментар

• Секнахте ли го ????

Коментар

Working...
                                X