IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от S.P.Q.R Разгледай мнение
    какво слагаш в баса?

5 леа
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Начи ако е така, на бас се хващам, че на Булброкерс платформата е една от тях със шиша
      Споко бре, бъзикам се). Ти си нямаш достъп до платформата ли. ) Кажи си лимита да те информираме га се изпълни

Коментар

Начи още съм в играта
        Котировката е от Дукаскопи. Успех !
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Начи ако е така, на бас се хващам, че на Булброкерс платформата е една от тях със шиша
          какво слагаш в баса?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            На някои платформи има шиш до 1,3664
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Начи още съм в играта
              На някои платформи има шиш до 1,3664

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Ето тук може да се прочете : http://en.wikipedia.org/wiki/High-frequency_trading
                Мерси за линка, чел съм го. Имам си понятие.
                Интересува ме, как това е изобразено на графиката. И кое е различното от преди ноември и до сега.
                Затова и желая повече подробности
                От дълго време се говори за HFT но разлика в графиките си не съм видял. Аз ли изпускам нещо съществено или просто не съм го отчел, като нещо кой знае колко значимо, както се шири навред из форекс средите.

Поздрави !
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  1.36796

Начи още съм в играта

Коментар

Може ли да ми кажете, къде е днешното дъно от сутринта на Евро/Долар
                    1.36796
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Здравей Бат Седефчо
                      Би ли обяснил с повече подробности това което съм удебелил.
                      Ето тук може да се прочете : http://en.wikipedia.org/wiki/High-frequency_trading

Коментар

• Може ли да ми кажете, къде е днешното дъно от сутринта на Евро/Долар

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          И как точно би могъл да се довериш
                          на нещо като чертичка или подобно, на
                          точица и не знам какво си точно: ,
                          дето се движи по монитора ти?????
                          с малки суми ,къси стопчета,резервирано и повечко търпение
                          http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Очакванията за покачване на лихвите от ЕЦБ подкрепят еврото

Възходящото рали на еврото продължи и вчера, като единната валута удари нов 9-седмичен връх в 1.3757 долара, въпреки смесените до по-слаби индекси за икономическото, потребителско и промишлено доверие в Еврозоната за януари месец. Основен повод за поредното покачване вчера е силното повишение на потребителските и промишлени инфлационни очаквания в Еврозоната през януари, които сякаш са нов сигнал, че Европейската централна банка ще се наложи да качи лихвата по-рано от прогнозите. Това даде мотив за нови силно спекулативни покупки на евра, които бяха подкрепени и от проинфлационните коментари на члена на Изпълнителния съвет на Европейската централна банка Лоренцо Бини Смаги. Смаги заяви, че политиците не могат повече да си позволяват да игнорират инфлацията при импорта, след като президентът на ЕЦБ - Жан-Клод Трише призова да се прави каквото е необходимо, за да се подсигури ценовата стабилност. В края на деня еврото се разменяше за 1.3732 долара.

Подкрепа на еврото оказа и успешно гласувания Финансов Закон от Парламента на Ирландия, както и покачването на индекса-DJIA над важното психологическо ниво от 12 000 пункта. Въпреки "бичия" пазар за EUR/USD в сила от 1.2860, все повече анализатори на водещи банки изказват опасения от възможен скорошен, дори само корективен, спад на еврото на forex пазара.

От друга страна доларът е под известен нов натиск след много слабите седмични заявки за социалните помощи в САЩ и изненадващия спад в поръчките за стоки с дълготрайна употреба за декември 2010 година. Броят на подадените молби за помощи при безработица през миналата седмица се повиши с повече от очакваното, но данните най-вероятно не показват реалния резултат, заради лошото време. Показателят нарасна с 51 хил. до 454 хил. за седмицата до 22 януари, което е най-високото ниво на показателя от октомври 2010 година насам. За предходния период стойността му бе ревизирана низходящо до 403 хил. броя. Поръчките за стоки с дълготрайна употреба пък отчетоха неочакван спад през декември, като това е сигнал за забавяне на ръста в производството, докато икономиката продължава да се възстановява в условията на висока безработица. Според публикуваните данни, поръчките са се понижили с 2.5% до 191.04 млрд.долара, като стойността им за ноември бе ревизирана възходящо до -0.1% от -0.3%.
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
                              аз лично съм се доверил на тренда цел 1.38
                              И как точно би могъл да се довериш
                              на нещо като чертичка или подобно, на
                              точица и не знам какво си точно: ,
                              дето се движи по монитора ти?????
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                                Здраве !

Не е за търгуване (мое мнение) bgg_red.
                                Няма почти никаква ликвидност.Такава ситуация не съм виждал да продължава толкова време вече. От началото на ноември TWAP алгоритмите по банки със дилинг деск и фирми за HFT ( това е ЦК-то на комарджията ) се спукват да генерират ордери.
                                Лесно може да се види и по графиките.

П.С Привет Godim, правил ли си статистическа извадка за "вероятностите" които са дадени в таблицата на Мурей Мат.Тъй като вероятно вече си чел за отношението ми към вероятностите

Успехи и наздраве !
                                Здравей Бат Седефчо
                                Би ли обяснил с повече подробности това което съм удебелил.
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X