Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеЦирка ще е пълен след малко....първо ще излезе номиналния БВП-после с дефлатор(който е по-важен) и ме съмнява,че с истинския БВП ще е по-малък от очакванотоCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
Ей ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си
Бат седефчо ти казва нещо , но ти нали си най- големия дебил на форума спориш с него
Защо си ми толкова антипатичен , не знам
А и между другото спри да казваш незнам си какъв ДНЕВЕН мувикг и на 5 минутни графики... дневния мувинг си е само и единствено на дневна графика...язък че от толкова време УЖ се занимаваш с валутни спекулации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХахаха, представете си какво би станало ако сега излезе негативно число, както с UK ... Не е като да вярвам, че ще стане, но е приятна мисъл. Какъв шок и ужас би бил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе се вързвай на елементарни блъфове Бат--Седефчо
Отлично знаеш ,че тия неща се определят само и единственно от пазара
За жалост, в ритейл сегмента спредовете и условията далеч не се определят от пазара.
То точно това подлива и вода на много кандидат спекуланти. Знаеш как е, толкова е разглезен ритейлъра, че иска несъществуващи условия за търговия.
Всеки иска изпълнение до пипет точност, особено на стоп ордери, ако може и отрицателни спредове + задължителната МТ4 със NDD технология
Поздрави и наздраве !
П.С Опитах коктейла "черен Руснак" Благодаря, супер е !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
То и аз нямам информация та затова питам.
То за жалост и ти нямаш , но предполагайки
за нещо го смяташ за действителност.
Това като цяло си е шменти капели
П.П.
НАПИСАХТЕ ЛИ СИ СТОПОВЕТЕ ?????
СМЕТНЕТЕ ВСИЧКО ДОБРЕ !!!
Че да няма след това ред сълзи,
ред сополи, че не удържал акаунта !!!Last edited by bgg_red; 28.01.2011, 15:12.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЕй ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си
То все едно на PLUS500 да даде пари - чакай после от умрял писмо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКои са избягали от късите?????
Кои не са затворили дългите?????
Поне такава беше информацията тогава. Както се досещаш аз нямам достъп до такава информация,ама това се говореше.Единственото което можем да видим ние са едни .... забравих им името,но излизат всяка седмица,за корпоративни и инвест. оредери,които излизат.Може би някой по-запознат с тях може и да ни отговори тука,ако има кой деИ аз ще се радвам да науча повече за тези неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТо и аз съм заинтересован и затова ти вадя душата
ПС: За мен обаче проблема е, че ако не пробием днес, то в понеделник я камилата я камиларя и дори понеделник нещо не ми харесва. 2 дена стоя на пусия, мижава работа.. а следващите такива добри стечения на обстоятелствата за бичета ще имаме към края на другата седмица.Да видим сега какво ще стане, като се размърдат в САЩ
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Не се вързвай на елементарни блъфове Бат--Седефчо
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение.
А тънките спредове са ясни . Нали се сещаш, че бъркаш човека на който трябва да говориш за спред и условия на търговия.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеСамо да попитам,че не съм много наясно - тези сентименти на брокерите,нали са само за клиентите,които го ползват всъщност? Маркет-мейкърите нямат нищо общо с това нали така ?
Другото,което си мисля е....защо всички избягаха от късите,когато стигнахме 1.29?И защо сега не закриват дългите ?
Кои не са затворили дългите?????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар