IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    Здраве желая SPART !

За жалост, в ритейл сегмента спредовете и условията далеч не се определят от пазара.
    То точно това подлива и вода на много кандидат спекуланти. Знаеш как е, толкова е разглезен ритейлъра, че иска несъществуващи условия за търговия.
    Всеки иска изпълнение до пипет точност, особено на стоп ордери, ако може и отрицателни спредове + задължителната МТ4 със NDD технология

Поздрави и наздраве !

П.С Опитах коктейла "черен Руснак" Благодаря, супер е !
    Това е така за спредовете - никой не спори за тях. На MIG не бих казал нито,че са най тесните нито, че инструментите които предлагат са най-добрите. Между другото Силвия Безухова в MIG чака да и върна подписан договора за IB и с тях. Вече от 6 месеца седи преведен, но незнам защо нещо сърце не ми дава да го подпиша ? Дали е заради условията им, дали заради не особенно коректното им поведение....??? Незнам, но още ще помисля по въпроса.

Коментар

• хаха ето класика малко
      http://www.youtube.com/watch?v=rOVXh4xM-Ww
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
        Цирка ще е пълен след малко....първо ще излезе номиналния БВП-после с дефлатор(който е по-важен) и ме съмнява,че с истинския БВП ще е по-малък от очакваното
        Джим Креймър пак ще се държи за главата, ще вие на умряло и ще крещи "стоп трейдинг"
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение

Ей ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си
          цялата работа била да се похвали Петърчо... петърчо ти си толкова изгустиран тип , че и най най-прекрасните условия в целия свят минат ли през теб и се вмирисват на оборска тор....

Бат седефчо ти казва нещо , но ти нали си най- големия дебил на форума спориш с него
          Защо си ми толкова антипатичен , не знам

А и между другото спри да казваш незнам си какъв ДНЕВЕН мувикг и на 5 минутни графики... дневния мувинг си е само и единствено на дневна графика...язък че от толкова време УЖ се занимаваш с валутни спекулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Хахаха, представете си какво би станало ако сега излезе негативно число, както с UK ... Не е като да вярвам, че ще стане, но е приятна мисъл. Какъв шок и ужас би бил.
            Цирка ще е пълен след малко....първо ще излезе номиналния БВП-после с дефлатор(който е по-важен) и ме съмнява,че с истинския БВП ще е по-малък от очакваното

Коментар

• Хахаха, представете си какво би станало ако сега излезе негативно число, както с UK ... Не е като да вярвам, че ще стане, но е приятна мисъл. Какъв шок и ужас би бил.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Леле какъв потенциал за дране има сега. Един къс дакс... едва се сдържам. Но не съм камикадзе достатърчно Златото така и не ми го дадоха ... засега. Паунда обаче го пуснаха пак към 1.60
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Не се вързвай на елементарни блъфове Бат--Седефчо

Отлично знаеш ,че тия неща се определят само и единственно от пазара
                  Здраве желая SPART !

За жалост, в ритейл сегмента спредовете и условията далеч не се определят от пазара.
                  То точно това подлива и вода на много кандидат спекуланти. Знаеш как е, толкова е разглезен ритейлъра, че иска несъществуващи условия за търговия.
                  Всеки иска изпълнение до пипет точност, особено на стоп ордери, ако може и отрицателни спредове + задължителната МТ4 със NDD технология

Поздрави и наздраве !

П.С Опитах коктейла "черен Руснак" Благодаря, супер е !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• То и аз нямам информация та затова питам.
                    То за жалост и ти нямаш , но предполагайки
                    за нещо го смяташ за действителност.
                    Това като цяло си е шменти капели

П.П.
                    НАПИСАХТЕ ЛИ СИ СТОПОВЕТЕ ?????
                    СМЕТНЕТЕ ВСИЧКО ДОБРЕ !!!
                    Че да няма след това ред сълзи,
                    ред сополи, че не удържал акаунта !!!
                    Last edited by bgg_red; 28.01.2011, 15:12.
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      Ей ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си
                      Ша ма извинтяваш ама кой луд ще ти внесе пари? И отрицателни спредове да извадиш - никакъв шанс!
                      То все едно на PLUS500 да даде пари - чакай после от умрял писмо

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Кои са избягали от късите?????
                        Кои не са затворили дългите?????
                        БГ РЕД,когато тръгнахме нагоре с пълна пара,беше предизвикано от множествено затваряне на къси позиции от различни централни и други банки/инвест.фондове и т.н.
                        Поне такава беше информацията тогава. Както се досещаш аз нямам достъп до такава информация,ама това се говореше.Единственото което можем да видим ние са едни .... забравих им името,но излизат всяка седмица,за корпоративни и инвест. оредери,които излизат.Може би някой по-запознат с тях може и да ни отговори тука,ако има кой де И аз ще се радвам да науча повече за тези неща

Коментар

• Ииииии тушшшшшш
                          В най-неподходящия момент ... къса 1.3723,стоп 1.3738,цел нещо под 1.35

Успех
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            То и аз съм заинтересован и затова ти вадя душата
                            Не мога да извадя нищо ... за сега още напъвам мозък, ама то само с един (малък) накъде.
                            ПС: За мен обаче проблема е, че ако не пробием днес, то в понеделник я камилата я камиларя и дори понеделник нещо не ми харесва. 2 дена стоя на пусия, мижава работа.. а следващите такива добри стечения на обстоятелствата за бичета ще имаме към края на другата седмица. Да видим сега какво ще стане, като се размърдат в САЩ
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Не се вързвай на елементарни блъфове Бат--Седефчо
                              Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                              .
                              А тънките спредове са ясни . Нали се сещаш, че бъркаш човека на който трябва да говориш за спред и условия на търговия.
                              Отлично знаеш ,че тия неща се определят само и единственно от пазара
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                                Само да попитам,че не съм много наясно - тези сентименти на брокерите,нали са само за клиентите,които го ползват всъщност? Маркет-мейкърите нямат нищо общо с това нали така ?

Другото,което си мисля е....защо всички избягаха от късите,когато стигнахме 1.29?И защо сега не закриват дългите ?
                                Кои са избягали от късите?????
                                Кои не са затворили дългите?????
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X