IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    От време на време сменям графиките, щото все ми изглежда че ми е заспала платформата
    Мани,мани ............аз в 15,25 минах на дневна графика ,за да успея да хвана цялото движение,щото на часова нямаше да ми стигне монитора
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Тука ще си седи
      Бах го в пазарната неликвидност няква.
      Реде
      да замолим Бат Седефчо да пусне малко ликвидност по кабело .

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Какво стана с боксовия мач и избитите зъби?
        Май се оказва ,че сме на лебедово езеро.
        Очаквах доста по-резки движения ,ама.....тоя пазар направо ми разби настроението тая седмица - НИЩО не става
        Въртим,сучим - се около 1.37 се въртим

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Какво стана с боксовия мач и избитите зъби?
          От време на време сменям графиките, щото все ми изглежда че ми е заспала платформата

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Ей ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си
            Тези твоите GCI ги гледам регистрирани в държавата Белиз - да не е посрания данъчен рай между Мексико и Гватемала? Ммм, май да. Значи, ако си вложа парите при теб (Опазил ме Бог!), т.е. при тях, и после стане нещо - ти и те ни лук яли ни лук мирисали.

Коментар

• Какво стана с боксовия мач и избитите зъби?
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                И сега???
                След като не сме на 1.38 отиваме към ЛЕГЕНДАРНОТО? Или е рано да се каже?
                Тука ще си седи
                Бах го в пазарната неликвидност няква.
                Ще се чака друго нещо за
                да се реши накъде.
                Някоя изцепка в Давос??????
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Аде сега пак шишове в двете посоки и тлъсти профити за Бъкет шоповете у нас. За пореден път се убеждавам че стопа не трябва да е на повече от 20пипа а лимита на повече от 50. Кецай си цел ден, ръгни накрая един бърз скалп с по - голям лот и пей сърце.
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• То пък голяма далавера Стоп 3761

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                      Ехехехехе,клъвнаха стопа до пип,смятат та смятат ей,чак пушек се вдига

Успех
                      Аз за кво го махнах

Коментар

• И сега???
                        След като не сме на 1.38 отиваме към ЛЕГЕНДАРНОТО? Или е рано да се каже?
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                          Ииииии тушшшшшш
                          В най-неподходящия момент ... къса 1.3723,стоп 1.3738,цел нещо под 1.35

Успех
                          Ехехехехе,клъвнаха стопа до пип,смятат та смятат ей,чак пушек се вдига

Успех
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Тия искараха дефлатор.....
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              ...

А и между другото спри да казваш незнам си какъв ДНЕВЕН мувикг и на 5 минутни графики... дневния мувинг си е само и единствено на дневна графика...язък че от толкова време УЖ се занимаваш с валутни спекулации.

е те тука не си прав, в 24 часа има точно 288 5 минутки
                              слагаш си 288МА и си имаш дневен мувинг на 5 минутката
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Аз геройски ще чакам с къса позиция. Мащам стопа, че едва ли ще понесе лъжливи движения

Коментар

Working...
                                X