If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей ме мен на - подписах договор за IB с GCI и не ме е страх нито да го кажа,нито да го покажа. Банерите ще са готови другата седмица, а условията са меко казано прекрасни. А спредовете - тънки...тънки, да не говорим за инструментите които се предлагат ...... ама да не вдигам много завесата...... всичко с времето си
Тези твоите GCI ги гледам регистрирани в държавата Белиз - да не е посрания данъчен рай между Мексико и Гватемала? Ммм, май да. Значи, ако си вложа парите при теб (Опазил ме Бог!), т.е. при тях, и после стане нещо - ти и те ни лук яли ни лук мирисали.
Аде сега пак шишове в двете посоки и тлъсти профити за Бъкет шоповете у нас. За пореден път се убеждавам че стопа не трябва да е на повече от 20пипа а лимита на повече от 50. Кецай си цел ден, ръгни накрая един бърз скалп с по - голям лот и пей сърце.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
А и между другото спри да казваш незнам си какъв ДНЕВЕН мувикг и на 5 минутни графики... дневния мувинг си е само и единствено на дневна графика...язък че от толкова време УЖ се занимаваш с валутни спекулации.
е те тука не си прав, в 24 часа има точно 288 5 минутки
слагаш си 288МА и си имаш дневен мувинг на 5 минутката
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар