IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Ооооо...Чудо !!!! Радко смислено мнение което съм чел в този форум.
    Според мен обаче нещата не опират до умстените способности на Трише спрямо тези на Бернанке, а до политиката която води стара Европа (консервативна и доказана с векове) и тази която води млада Америка (в повечето случаи емоционална и наивна по детски). Въпреки, че американската политика е тази на реформаторсвото и прогреса, това не означава че тя автоматично е правилната ! Европа 500г е събирала и трупала благините и знанията от своите колонии, а това е огромен опит, който не се купува с пари. Просто е нужно време за да се види и прояви правилността в действията на ЕЦБ спрямо тези на ФЕД
    Караиванов, имаш сериозен пропуск тук. Европа не води единна политика - там е основната разлика.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Пааак ли....
      Оживьем ..... увидим........ ! Пораснаше пилци, проебаше квачки !

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Според мен арабските размирици, фундаментално са по-скоро булиш за еврото, особено в по-дългосрочен план. Ако цената на петрола продължи да расте с бързи темпове, то инфлацията при комодитис ще продължи по-дълго от очаквано, както загатна ЕЦБ. Тогава те ще дигнат лихвите може би по-рано от очакваното. Не се и съмнявам във възможностите на мосю Трише да наказва пазара както си иска. Помнете, той е един от най-големите тарикати на този свят.(Справка 2008 лихвите)
        Ооооо...Чудо !!!! Радко смислено мнение което съм чел в този форум.
        Според мен обаче нещата не опират до умстените способности на Трише спрямо тези на Бернанке, а до политиката която води стара Европа (консервативна и доказана с векове) и тази която води млада Америка (в повечето случаи емоционална и наивна по детски). Въпреки, че американската политика е тази на реформаторсвото и прогреса, това не означава че тя автоматично е правилната ! Европа 500г е събирала и трупала благините и знанията от своите колонии, а това е огромен опит, който не се купува с пари. Просто е нужно време за да се види и прояви правилността в действията на ЕЦБ спрямо тези на ФЕД

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
          И аз така виждам нещата......1.70 скоро предстои да го видим. Въпросът е катого видим какво следва? Иначе според мен е само въпрос на време............
          Пааак ли....

Коментар

Аз съм напълно съгласен, че еврото е в здрав ъптренд, особено по-дългосрочно. Ако погледнем месечната графика, ще видим, че освен ако не изсипе едно 300 и нещо пипса за един ден(това е винаги възможно, но не знам до колко вероятно), ще затвори по много булиш начин. При продължение на този месечен тренд, виждам нива не само над 1.52, а и над 1.63. Това всичко има добра логика, като се има предвид американската идея за по-голям експорт и нисък долар.
            И аз така виждам нещата......1.70 скоро предстои да го видим. Въпросът е катого видим какво следва? Иначе според мен е само въпрос на време............

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              Аз пък виждам точно обратното
              Гледай само китайците да не решат да си приберат печалбите,че тогава ще е голям смях .300 пипса на час ще пада графиката
              Никои от най-големите няма интерес движенията
              да са прекалено бързи!!!!
              КИТовете няма да могат нито да влезнат
              нито да излезнат навреме
              ================================
              Вслушваите се в себе си да не стане като попето !!!!!!
              http://www.vbox7.com/play:5c6b757c
              Last edited by bgg_red; 29.01.2011, 20:52.
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Аз съм напълно съгласен, че еврото е в здрав ъптренд, особено по-дългосрочно. Ако погледнем месечната графика, ще видим, че освен ако не изсипе едно 300 и нещо пипса за един ден(това е винаги възможно, но не знам до колко вероятно), ще затвори по много булиш начин. При продължение на този месечен тренд, виждам нива не само над 1.52, а и над 1.63. Това всичко има добра логика, като се има предвид американската идея за по-голям експорт и нисък долар.
                Аз пък виждам точно обратното
                Гледай само китайците да не решат да си приберат печалбите,че тогава ще е голям смях .300 пипса на час ще пада графиката
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• АЙде по икендия едно...............
                  http://www.youtube.com/watch?v=p-EkXucRMlc
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Аз съм напълно съгласен, че еврото е в здрав ъптренд, особено по-дългосрочно. Ако погледнем месечната графика, ще видим, че освен ако не изсипе едно 300 и нещо пипса за един ден(това е винаги възможно, но не знам до колко вероятно), ще затвори по много булиш начин. При продължение на този месечен тренд, виждам нива не само над 1.52, а и над 1.63. Това всичко има добра логика, като се има предвид американската идея за по-голям експорт и нисък долар.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Според мен арабските размирици, фундаментално са по-скоро булиш за еврото, особено в по-дългосрочен план. Ако цената на петрола продължи да расте с бързи темпове, то инфлацията при комодитис ще продължи по-дълго от очаквано, както загатна ЕЦБ. Тогава те ще дигнат лихвите може би по-рано от очакваното. Не се и съмнявам във възможностите на мосю Трише да наказва пазара както си иска. Помнете, той е един от най-големите тарикати на този свят.(Справка 2008 лихвите)
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Дъното 2860 остана не тествано .....Затва корекцията е нормална --- пък и крайно време беше ....

Засега средносрочната цел за мене остава 1.5200

:
                        Спарте, ти самоуспокояваш ли се или наистина мислиш, че цената ще иде на 1,52

Голдманите,кого са подвели? Хората казаха ,че са излезли на печалба от цялата тая ситуация
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Е тук пишат отвреме на време двама бивши негови колеги от Карол - питай ги тях - а иначе доколкото знам не е работил в НЙ а само тук - незная защо пишат че е бачкал там - Успех

Коментар

• http://www.telegraph.co.uk/news/news...es-a-monk.html
                            знам че няма нищо общо с истината.Не го познавам обаче

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Дъното 2860 остана не тествано .....Затва корекцията е нормална --- пък и крайно време беше ....

П>С : Не се вързвайте на елементарните финтове на Голдманите . Ше ви оберат както винаги
                              сус бря - айди 1,40-1,41 може ама чак пък 1,52

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                ....Тия революции по арабетата, няма ли да изстрелят долара ???

П>С : Не се вързвайте на елементарните финтове на Голдманите . Ше ви оберат както винаги
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X