Първоначално изпратено от Алън
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеПааак ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСпоред мен арабските размирици, фундаментално са по-скоро булиш за еврото, особено в по-дългосрочен план. Ако цената на петрола продължи да расте с бързи темпове, то инфлацията при комодитис ще продължи по-дълго от очаквано, както загатна ЕЦБ. Тогава те ще дигнат лихвите може би по-рано от очакваното. Не се и съмнявам във възможностите на мосю Трише да наказва пазара както си иска. Помнете, той е един от най-големите тарикати на този свят.(Справка 2008 лихвите)
Според мен обаче нещата не опират до умстените способности на Трише спрямо тези на Бернанке, а до политиката която води стара Европа (консервативна и доказана с векове) и тази която води млада Америка (в повечето случаи емоционална и наивна по детски). Въпреки, че американската политика е тази на реформаторсвото и прогреса, това не означава че тя автоматично е правилната ! Европа 500г е събирала и трупала благините и знанията от своите колонии, а това е огромен опит, който не се купува с пари. Просто е нужно време за да се види и прояви правилността в действията на ЕЦБ спрямо тези на ФЕД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеИ аз така виждам нещата......1.70 скоро предстои да го видим. Въпросът е катого видим какво следва? Иначе според мен е само въпрос на време............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм напълно съгласен, че еврото е в здрав ъптренд, особено по-дългосрочно. Ако погледнем месечната графика, ще видим, че освен ако не изсипе едно 300 и нещо пипса за един ден(това е винаги възможно, но не знам до колко вероятно), ще затвори по много булиш начин. При продължение на този месечен тренд, виждам нива не само над 1.52, а и над 1.63. Това всичко има добра логика, като се има предвид американската идея за по-голям експорт и нисък долар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАз пък виждам точно обратното
Гледай само китайците да не решат да си приберат печалбите,че тогава ще е голям смях .300 пипса на час ще пада графиката
да са прекалено бързи!!!!
КИТовете няма да могат нито да влезнат
нито да излезнат навреме
================================
Вслушваите се в себе си да не стане като попето !!!!!!
http://www.vbox7.com/play:5c6b757cLast edited by bgg_red; 29.01.2011, 20:52.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм напълно съгласен, че еврото е в здрав ъптренд, особено по-дългосрочно. Ако погледнем месечната графика, ще видим, че освен ако не изсипе едно 300 и нещо пипса за един ден(това е винаги възможно, но не знам до колко вероятно), ще затвори по много булиш начин. При продължение на този месечен тренд, виждам нива не само над 1.52, а и над 1.63. Това всичко има добра логика, като се има предвид американската идея за по-голям експорт и нисък долар.
Гледай само китайците да не решат да си приберат печалбите,че тогава ще е голям смях .300 пипса на час ще пада графикатаНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Аз съм напълно съгласен, че еврото е в здрав ъптренд, особено по-дългосрочно. Ако погледнем месечната графика, ще видим, че освен ако не изсипе едно 300 и нещо пипса за един ден(това е винаги възможно, но не знам до колко вероятно), ще затвори по много булиш начин. При продължение на този месечен тренд, виждам нива не само над 1.52, а и над 1.63. Това всичко има добра логика, като се има предвид американската идея за по-голям експорт и нисък долар.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Според мен арабските размирици, фундаментално са по-скоро булиш за еврото, особено в по-дългосрочен план. Ако цената на петрола продължи да расте с бързи темпове, то инфлацията при комодитис ще продължи по-дълго от очаквано, както загатна ЕЦБ. Тогава те ще дигнат лихвите може би по-рано от очакваното. Не се и съмнявам във възможностите на мосю Трише да наказва пазара както си иска. Помнете, той е един от най-големите тарикати на този свят.(Справка 2008 лихвите)Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДъното 2860 остана не тествано .....Затва корекцията е нормална --- пък и крайно време беше....
Засега средносрочната цел за мене остава 1.5200
:
Голдманите,кого са подвели? Хората казаха ,че са излезли на печалба от цялата тая ситуацияНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
http://www.telegraph.co.uk/news/news...es-a-monk.html
знам че няма нищо общо с истината.Не го познавам обаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДъното 2860 остана не тествано .....Затва корекцията е нормална --- пък и крайно време беше....
П>С : Не се вързвайте на елементарните финтове на Голдманите. Ше ви оберат както винаги
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение....Тия революции по арабетата, няма ли да изстрелят долара ???....
П>С : Не се вързвайте на елементарните финтове на Голдманите. Ше ви оберат както винаги
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар