IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аре като ще се размърдваме
    http://www.youtube.com/watch?v=mcKLqO789RU
    реде обърнахме ли на юг , според теб

Коментар

• Айде малко за размърдване !!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=z33tH-JdPDg
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• eurusd, nzdusd

eurusd: 1-во- дълга, цел 1.360-1.3650; 2-ро- къса с вход 1.3650-1.3680
        nzdusd: 1-во- дълга, цел 0.7760-0.7765; 2-ро- къса с вход ок. 0.7765

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Абе Джами ти и от валути си разбирал....
          От пари.
          Свиквай

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Колега, аре само да не ме занимаваш, дЕдо господ май нЕма да ти прости, дай ми всичката пара на света, колега......не ме занимавай с ГЛУПОСТИ бе!
            Ша ми прости, Фалитко
            Ти ми бягаш по тъча с един бас - само устето ти е голямо на тебе.

Коментар

• тест

тест

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Караиванов, имаш сериозен пропуск тук. Европа не води единна политика - там е основната разлика.
                Абе Джами ти и от валути си разбирал....
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Гледам и тука Алън- Путьо Караиванов се е вихрил!!!

Поне малко вазелин не му ли предложихте?

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                    Е, той Пешката беше казал 1.75 на Нова Година , значи на първо време 1.26
                    Да, на китайската нова година, ама коя година
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Радвам се ,че мислиш така. Това ме кара да се замисля ,дали цената няма да падне до 0,8 ..................
                      Тъй като си всеизвестен форекс некадърник, ти си ми като основен индикатор за тренда.
                      Е, той Пешката беше казал 1.75 на Нова Година , значи на първо време 1.26

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        Почти. Като родиш още някоя мъдра мисъл и това ще стане
                        Шо така бе, нали съм ти индикатор ? Ти са и бонус (мисъл) искаш !

Коментар

Ми значи вече трябва да си станал милионер ?!
                          Почти. Като родиш още някоя мъдра мисъл и това ще стане
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            Радвам се ,че мислиш така. Това ме кара да се замисля ,дали цената няма да падне до 0,8 ..................
                            Тъй като си всеизвестен форекс некадърник, ти си ми като основен индикатор за тренда.
                            Ми значи вече трябва да си станал милионер ?!

Коментар

Ооооо...Чудо !!!! Радко смислено мнение което съм чел в този форум.
                              Според мен обаче нещата не опират до умстените способности на Трише спрямо тези на Бернанке, а до политиката която води стара Европа (консервативна и доказана с векове) и тази която води млада Америка (в повечето случаи емоционална и наивна по детски). Въпреки, че американската политика е тази на реформаторсвото и прогреса, това не означава че тя автоматично е правилната ! Европа 500г е събирала и трупала благините и знанията от своите колонии, а това е огромен опит, който не се купува с пари. Просто е нужно време за да се види и прояви правилността в действията на ЕЦБ спрямо тези на ФЕД
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Караиванов, имаш сериозен пропуск тук. Европа не води единна политика - там е основната разлика.
                                Колега, аре само да не ме занимаваш, дЕдо господ май нЕма да ти прости, дай ми всичката пара на света, колега......не ме занимавай с ГЛУПОСТИ бе!

Коментар

Working...
                                X