IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    И ся ко стана, зацикли май курсо. Тандеме, къс ли си още?
    Къс съм аз ,ама като видя 5 бели 15м бара и ми се присира Ама съм се приготвил на 1,3760 да рецитирам едно стихотворение на Ботев -а сети се от 3 пъти кое ще е то Мухахаха .Успех

ПП отде ми доде това настроение днеска -бъбрека ме стяга хем ,незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
      Как сте петли? Клати ли, клати ли(курсо) днес. Сега се прибирам и гледам стопа ми оцелял на 2 пипа.Пък аз очилата на диадема и цял ден на ски
      А като си помисля че мислех да го оставя ТОЧНО на 3777...Е това е, така не бива!
      Майтапа на страна и моя щях да го слагам на 1.3777 ама се смилих и го преместих на 1,3770. Успех
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
        Ами като ти е ясно ,нали знаеш че то това става с определени фатки и чалъми би.И след като със с тез фатки и чалъми аз чакам минимум 1,22 ,анализа ти за 1,6 -1,71 -фъх чак тръпки ма побиха ,е фаланфъстък би Успех ти желая
        А ама колега, единият ми вариант е точно за едно двойно дъно с 8 юнското. Нямам нищо против, даже ще съм доволен да се даде. А и не е като да го играя този тренд така дърварски, че сега да пускам дълги от средата на рейнджа
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Как сте петли? Клати ли, клати ли(курсо) днес. Сега се прибирам и гледам стопа ми оцелял на 2 пипа.Пък аз очилата на диадема и цял ден на ски
          А като си помисля че мислех да го оставя ТОЧНО на 3777...Е това е, така не бива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Ааа вече ми е ясно кой е бутнал за онова лудото рали до 1.33. Още помня как гърмеше и трещеше стопове
            Ами като ти е ясно ,нали знаеш че то това става с определени фатки и чалъми би.И след като със с тез фатки и чалъми аз чакам минимум 1,22 ,анализа ти за 1,6 -1,71 -фъх чак тръпки ма побиха ,е фаланфъстък би Успех ти желая

Коментар

• И ся ко стана, зацикли май курсо. Тандеме, къс ли си още?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                Глупости. Мноооооо си простттттттт
                2012 ставам първия БГ форекс милионер и съм поканен от Цветанка Ризова,БТВ репортерите излъчват репотраж за мен ........................
                И веднага след интервюто ти ще настъпи края на света, като видят занулесториte като мен и повечето тука, де са отишли парите им

Майтап да става, no offence.

Коментар

Ааа вече ми е ясно кой е бутнал за онова лудото рали до 1.33. Още помня как гърмеше и трещеше стопове
                  Сегашното от 1.28 много започва да наподобява на него

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Свитъъъъъъ
                    Глупости. Мноооооо си простттттттт
                    2012 ставам първия БГ форекс милионер и съм поканен от Цветанка Ризова,БТВ репортерите излъчват репотраж за мен ........................
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      А сега се сети кой може да го е отиграл това че и до 1,32 го закара биля от три пъти
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз немога да разбера да няма некаква БЕТОННА СТЕНА мега гигата на 1.3810
                        Къв е тоя резистанс там направо не знам.И колко ще го чакам аз това 1.39 а?

Коментар

• Първоначално изпратено от pic Разгледай мнение
                          Кво свършва 2012г?

Свитъъъъъъ

Коментар

Ясно е, че такъв тренд се играе от екстремумите, по простата причина, че иначе стопът не е по джоба на нас простосмъртните. Ето например 8 юни миналата година беше такъв екстремум, и мога да кажа, че беше уникална възможност за вход със стоп на само 100 пипса надолу. Ще кажеш 100 пипса - не са малко. Малко са когато таргета е поне 1000 нагоре. Р/Р 0.10 << 0.60. Но всъщност позицията така и не излезе на минус... Всъщност още помня 8 юни - беше един понеделник, пазарът отвори и пропадна едни 150 пипса за час-два, още при самото отваряне. Даже не знам дали бяха отворили азиатските борси. Беше ясно, че това е преувеличено и създава перфектен шанс за чук на седмична. Вход веднага, стопът комфортно 100 надолу. Цената беше под 1900. На другата сутрин бяхме на 1920 и от там се почна и не се видяха повече такива нива, преди постигане на приятния таргет 1.30. Рядко стават тези промоции, но когато ги има е добре да познаеш момента. А и да имаш идея от голямата картина е полезно винаги, за да не загубиш ориентация.
                            А сега се сети кой може да го е отиграл това че и до 1,32 го закара биля от три пъти

Коментар

Кво свършва 2012г?
                              казва ли ти някой пък и смей ли човек да пита
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Кво свършва 2012г?
                                Как кво би ,свършва на бати Бойко мандатата би ,и идва резесето би ,ю чи си нИграмотен

Коментар

Working...
                                X