Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Custodite sortem vestram
-
fgh
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНяма се плашите....2012 всичко свършва,вие прогнози за 5 години напред ми давате
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТо и 2000-та щеше да свърши пък
на още сме жюви !!!
=================================
Меткате тука трендове до след години.
Трендовете са сладка работа да се хващат,
но и 1-2 фигури стигат !!!!
Стига човек да е сигурен в 100 или 200-те
пипа и да го резне
голям разширяващ се рейндж съставен от
малки разширяващи се рейнджчетаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЪптрендът, за който говоря започва дефакто някъде от 8 юни миналата година, но е само нова фаза от по-голям тренд започнал още преди 2006, но точно кога е трудно да се каже, поради липса на данни. Като времеви интервал има два варианта, при единия сме към 1.63 до около година, при втория сме там до година и половина.. Общо взето зависи от от това дали ще работим за двойно дъно на седмична, или не. При пробив на 1.42 първият вариант изглежда по-вероятен. Всъщност при пробив на 1.42 таргет ми е 1.71. Но 1.42 ще бъде много трудно ниво за пробив. Там има поне 3 фактора за съпротива - двоен връх, линия на низходящ канал, и мувинг аверидж. Преди да минем 1.42 нещата не са ясни.. Ще видим...Оди в НАПА да ти попраВят хапарата
Мухахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТо и 2000-та щеше да свърши пък
на още сме жюви !!!
пипа и да го резне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНяма се плашите....2012 всичко свършва,вие прогнози за 5 години напред ми давате
на още сме жюви !!!
пипа и да го резне--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНяма се плашите....2012 всичко свършва,вие прогнози за 5 години напред ми даватеBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЪптрендът, за който говоря започва дефакто някъде от 8 юни миналата година, но е само нова фаза от по-голям тренд започнал още преди 2006, но точно кога е трудно да се каже, поради липса на данни. Като времеви интервал има два варианта, при единия сме към 1.63 до около година, при втория сме там до година и половина.. Общо взето зависи от от това дали ще работим за двойно дъно на седмична, или не. При пробив на 1.42 първият вариант изглежда по-вероятен. Всъщност при пробив на 1.42 таргет ми е 1.71. Но 1.42 ще бъде много трудно ниво за пробив. Там има поне 3 фактора за съпротива - двоен връх, линия на низходящ канал, и мувинг аверидж. Преди да минем 1.42 нещата не са ясни.. Ще видим...
Ти за какво говориш бе човек?!?!?!
Кви са тия години ?
На хората един ден им се вижда цяла вечност, а ти ............ехееее
И ако стигне въобще до 1,4350, може да има такова обръщане,което да ти избие зъбите , ако си дългосрочен от 2000 година
хахахахаха- Има ли такива тук?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЖИВ Е ТОЙ ЖИВ Е. Стопа на 1,3700 и другия на 1,3760Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение37777Last edited by Jason_Thorn; 02.02.2011, 17:03.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеможе ли котировка с до моментното дъно на Е/$ за днес, да видя до де е одрало минимум, може и да ми седят стоповете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеможе ли котировка с до моментното дъно на Е/$ за днес, да видя до де е одрало минимум, може и да ми седят стоповете
Коментар
-
Коментар
Коментар