IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Нещо, не е както трябва с мечото. Даже се чудя дали да не пъхна едни 40 пипса у тУрбата.
    Прибери ги - и утре е ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      може ли котировка с до моментното дъно на Е/$ за днес, да видя до де е одрало минимум, може и да ми седят стоповете
      1.37766 до момента при мен
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        ... Тази сега е важната.

http://img37.imageshack.us/img37/5573/eurusdoq.gif
        Според твоята графика покачването е изчерпано ....От 8-те интервала в диапазона 4280--2860 , 6 (шест ) са спад и досега само 2 (два ) са покачване .....След като спад > покачване значи трендът към момента е в полза на долара ....

Това е " бързото" тълкуване на графиката ти и добре че пазарът не се съобразява с нея ...

А това значи че анализът ти е грешен
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Ъптрендът, за който говоря започва дефакто някъде от 8 юни миналата година, но е само нова фаза от по-голям тренд започнал още преди 2006, но точно кога е трудно да се каже, поради липса на данни. Като времеви интервал има два варианта, при единия сме към 1.63 до около година, при втория сме там до година и половина.. Общо взето зависи от от това дали ще работим за двойно дъно на седмична, или не. При пробив на 1.42 първият вариант изглежда по-вероятен. Всъщност при пробив на 1.42 таргет ми е 1.71. Но 1.42 ще бъде много трудно ниво за пробив. Там има поне 3 фактора за съпротива - двоен връх, линия на низходящ канал, и мувинг аверидж. Преди да минем 1.42 нещата не са ясни.. Ще видим...
          малко по вероятно е първо да видим нива от
          под 0,8 а след това от над 1,6
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• може ли котировка с до моментното дъно на Е/$ за днес, да видя до де е одрало минимум, може и да ми седят стоповете
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Опасявам се нищо не виждаш ....Интервалът ти трябва да е фиксиран --- обаче на колко , е елемент от Червения Терор ...Тайна --майна
              А да видим дали пък не говориш за... едни числа?
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Кървави битки в Кайро!:

http://edition.cnn.com/
                Кво прааат тия чалми по земята бе некви плочки ли чупат или си търсат дипломите
                Анализи EUR/USD

Коментар

Като говориш за месечен порядък за какъв интервал става дума? Не се заяждам, а питам за да погледна моите графики. Например на седмична графика гледам 4- и 8-годишен интервал. Месечна дори не гледам. Щото трябва да е за 16- и 32 годишен интервал . Та прогнозата ти 1,63 за какъв интервал от време става дума? Аз обещавам да дам графиката ми за този интервал.
                  Ъптрендът, за който говоря започва дефакто някъде от 8 юни миналата година, но е само нова фаза от по-голям тренд започнал още преди 2006, но точно кога е трудно да се каже, поради липса на данни. Като времеви интервал има два варианта, при единия сме към 1.63 до около година, при втория сме там до година и половина.. Общо взето зависи от от това дали ще работим за двойно дъно на седмична, или не. При пробив на 1.42 първият вариант изглежда по-вероятен. Всъщност при пробив на 1.42 таргет ми е 1.71. Но 1.42 ще бъде много трудно ниво за пробив. Там има поне 3 фактора за съпротива - двоен връх, линия на низходящ канал, и мувинг аверидж. Преди да минем 1.42 нещата не са ясни.. Ще видим...
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Гледам ги тези в репортажа от Кайро и сякаш си играят на стражари и апаши. Целят се с камъни, може да имат и тръби за фунийки

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Опасявам се нищо не виждаш ....Интервалът ти трябва да е фиксиран --- обаче на колко , е елемент от Червения Терор ...Тайна --майна
                      Е аз затова и не ги гледам. Графиката ми обаче не е тайна. Тази сега е важната.

http://img37.imageshack.us/img37/5573/eurusdoq.gif

Коментар

• Нервни бици, нервни миеци, а китовете стоят и нищо не правят

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          Май ми отнесе стоповете, днес. Има и такива дни
                          Моя на 1.3765 се държи още
                          Още малко ще го чакам тука,че почна да ме изнервя....ако не тръгне нагоре скоро няма да го бъде май

Коментар

• Май ми отнесе стоповете, днес. Има и такива дни
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

... на седмична графика гледам 4- и 8-годишен интервал. Месечна дори не гледам. Щото трябва да е за 16- и 32 годишен интервал : .....
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Кървави битки в Кайро!:

http://edition.cnn.com/
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X