Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеможе ли котировка с до моментното дъно на Е/$ за днес, да видя до де е одрало минимум, може и да ми седят стоповетеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение....От 8-те интервала в диапазона 4280--2860 , 6 (шест ) са спад и досега само 2 (два ) са покачване .....След като спад > покачване значи трендът към момента е в полза на долара
....
Това е " бързото" тълкуване на графиката ти и добре че пазарът не се съобразява с нея...
А това значи че анализът ти е грешенДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЪптрендът, за който говоря започва дефакто някъде от 8 юни миналата година, но е само нова фаза от по-голям тренд започнал още преди 2006, но точно кога е трудно да се каже, поради липса на данни. Като времеви интервал има два варианта, при единия сме към 1.63 до около година, при втория сме там до година и половина.. Общо взето зависи от от това дали ще работим за двойно дъно на седмична, или не. При пробив на 1.42 първият вариант изглежда по-вероятен. Всъщност при пробив на 1.42 таргет ми е 1.71. Но 1.42 ще бъде много трудно ниво за пробив. Там има поне 3 фактора за съпротива - двоен връх, линия на низходящ канал, и мувинг аверидж. Преди да минем 1.42 нещата не са ясни.. Ще видим...
под 0,8 а след това от над 1,6Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОпасявам се нищо не виждаш ....Интервалът ти трябва да е фиксиран --- обаче на колко , е елемент от Червения Терор...Тайна --майна
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеКато говориш за месечен порядък за какъв интервал става дума? Не се заяждам, а питам за да погледна моите графики. Например на седмична графика гледам 4- и 8-годишен интервал. Месечна дори не гледам. Щото трябва да е за 16- и 32 годишен интервал. Та прогнозата ти 1,63 за какъв интервал от време става дума? Аз обещавам да дам графиката ми за този интервал.
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОпасявам се нищо не виждаш ....Интервалът ти трябва да е фиксиран --- обаче на колко , е елемент от Червения Терор...Тайна --майна
http://img37.imageshack.us/img37/5573/eurusdoq.gif
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеМай ми отнесе стоповете, днес. Има и такива дни
Още малко ще го чакам тука,че почна да ме изнервя....ако не тръгне нагоре скоро няма да го бъде май
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение... на седмична графика гледам 4- и 8-годишен интервал. Месечна дори не гледам. Щото трябва да е за 16- и 32 годишен интервал : ........Тайна --майна
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар