IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    За какъв хоризонт виждаш тази възможност за Long EUR/USD ?

Поздрави !
    След понеделник........а може и утре след нонфарма, макар че се съмнявам. Янките ще изстържат всички стопвое докато затворят в 23.00ч. БГ време.

Достаъчно е да погледнеш къде са Ози и Луни за да се разбере, че това е изнасилване и обиране на бичи стопове.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
      След като РАЗКУЛАЧИХМЕ цялата перната сган по крайбрежието , предлагам да помислим какво да правим с парите , дето са ни излишни. Ако се чудите на кого да ги дадете - ето вариант .

П.П. Докато пиша и модито изтри темата. Някакъв момък , дето в една друга тема искаше да купи 3 Бойнга или Еърбуси , предлагаше да управлява пари . Ама го изтриха преди да му изпратя малко.
      Току що ме атакува лично,и мисля да се замисля
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Тук рядко пиша с конкретни цифри, но теста на 1.3550/60 според мен е неизбежен. Очквам потапяне до 1.3510/20 от където да се търси вход за дълги, макар, че 1.3470/80 изглежда далеч по-надеждно и убедително.

П.С - вероятно утре на нонфарма в 15:30ч. и след него
        За какъв хоризонт виждаш тази възможност за Long EUR/USD ?

Поздрави !
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Добра вечер..............разконсперира/хте ме другарю Капчица срам не се ли намира ей тъй за благото на агентурата

Наздраве !
          Нема се косиш, а трябва да черпиш опит от бай Спарт, стожера на агентурата у форума ... поне нещо требе си попил от честите ви запои.

РЕДЕ,
          пуцах тайничко .... понеже имах тежко дело в цивилизацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            .... обърни внимание на стр.31 от линка на Mr.Dick., може да пратиш и хабер на Демарк, дано да е жив "класик"...... това всъщност май е най-полезната книга за вълните, не съм е чел, минавал съм я по диагонала.
            Комарджи ,свалих я книгата на Балан и видях и стр 31 ....И что теперь ? ..Не видях разлика между двамата по отношение на фиби--съотношенията --- ама и тя теорията е една тъй че нормално е нещата да се припокриват

И не разбрах коя книга ти е била "най-полезна за вълните " ....."Ако една книга не си заслужава препрочитането , значи първо четене е било губене на време ! "

Ценното ( поне за мен ) на Демарк е друго , но тогава понеже дискутирахме фибоначи ( а това пък е толкова дребен елемент ,че се чудя кво толкова го задълбаваш , но ти си знаеш ) и ти дадох пример от него просто защото друга книга не съм чел ....Не ми се е налагало , а няма и смисъл !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Тук рядко пиша с конкретни цифри, но теста на 1.3550/60 според мен е неизбежен. Очквам потапяне до 1.3510/20 от където да се търси вход за дълги, макар, че 1.3470/80 изглежда далеч по-надеждно и убедително.

П.С - вероятно утре на нонфарма в 15:30ч. и след него

Коментар

• еврото е хитро
                тряба да назначим дневални
                през нощта да не го оставят да оди на север

ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ!!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение

привет, покрил съм се кат едър партизанин у редки храсти ...
                  И ние от агентурата така чухме
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• bgg_red имай на предвид, че около кръгли числа ( котировки ) стават чудеса

Коментар

• Ето нещо конспиративно

http://vbox7.com/play:5d0fbf2e
                      Айдееееееее,наздраве

Коментар

До час ако цената мине 3660 мисля, че ще е по интересно
                        Бат Седефчо чадо
                        всяко споменаване на нива
                        над 1.35999 не са богоугодни !!!
                        ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                          А привет,виж как те изкарах от дупката

привет, покрил съм се кат едър партизанин у редки храсти ...
                          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• КОМЪРДЖИ дека одиш ке те утепат бре ???
                            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              .... иначе не слушай Бат Седевчо за ЦК-то, щото незнам да ли знаеш ама той е агент.
                              Добра вечер..............разконсперира/хте ме другарю Капчица срам не се ли намира ей тъй за благото на агентурата

Наздраве !
                              Last edited by E-Bat-Sedefcho; 03.02.2011, 22:11.

Коментар

До час ако цената мине 3660 мисля, че ще е по интересно
                                Мине не мине важното е да има тургувия,и работа за брокерите

Коментар

Working...
                                X