IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
    VІІ - ма чакра чадо - Сахасрара

успехи бол
    А привет,виж как те изкарах от дупката
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Добър вечер на всички!

Боко
      , често прическа бре. .... иначе не слушай Бат Седевчо за ЦК-то, щото незнам да ли знаеш ама той е агент.

Бай СПАРТЕ, обърни внимание на стр.31 от линка на Mr.Dick., може да пратиш и хабер на Демарк, дано да е жив "класик"...... това всъщност май е най-полезната книга за вълните, не съм е чел, минавал съм я по диагонала.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
        Давай еврото +15 пипа,аз съм малка крадлива мижитурка,а къде е БАТКО
        До час ако цената мине 3660 мисля, че ще е по интересно
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

...Давай еврото ......
          Боко , рано смени аватара До 1.5200 дръж Ангел Кънчев ....А Гоце го пази като пробием 1.2860 ( което може и да не е тая година )
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

...
            П.П.Нищо лично,то това време ме хваща една чакра,ама незнам коя беше
            VІІ - ма чакра чадо - Сахасрара

успехи бол
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Абе още ли го дъвчите Пешката оставете го намира,има и по важни неща
              http://vbox7.com/play:885c5b6a
              Last edited by bokogega; 03.02.2011, 21:58.

Коментар

• Бат Седефчо да не забравяме също така че същия човек, който с такава наглост си присвоява чужд интелектуален труд, иска да изглежда като сериозен трейдър, който да управлява клиентски пари и да бъде считан за някакъв фактор.

А който е по пазарите от повече от 4-5 години, знае всичките малки лудорийки на дребния двуличен кокошкар Караиванов, който заемаше насрещни позиции с клиентски пари навремето, само за да си гарантира един доволен клиент и твърди парички от "такса управление"

Така че плъзваш страницата до долу и СКАЧАТЪ http://books.pchelov.com/about/volnprincelliotta.html

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Сефте слушах от внимателската по-внимателската как ги каканижи Тришето на видеозаписа,...то много изморително бе .Както винаги много завоалирани приказки, да се чудиш за кое изречение да се хванеш за да извадиш ориентир от контекста.И е трудно да се различи спокойния от предпазливия тон в изказването.На един от въпросите отговори изрично ,че няма да коментира мерките ,който би могла да предприеме банката следващия месец.Значи че ще има???

П.П. Никой не можел да предвиди посоката на пазара.Аз пък ви казвам ,че може даже ги знам кои са. . Айде де.... Тези не на Дочо Булгуров.
                  Трише каза, че ликвидните средства ще бъдат променени, ако е необходимо и всички нестандартни използвани мерки са временни.

Това разтревожи пазара. Бе изтълкувано,че поже да се спре с изкупуването на еврооблигации на PIGS

Иначе ето и основното :
                  http://www.finance5.bg/news/international/63995.html

Коментар

• Първоначално изпратено от metody72 Разгледай мнение
                    Някои виждали това което виждам аз? http://forextrade.blog.bg/biznes/201...eur-usd.679362
                    Там нищо немога да видя,една палитра от МА-та,вълни,МАСД,пълна бъркотия,и всички гледат в различна посока,а посоката е една към зануляване
                    П.П.Нищо лично,то това време ме хваща една чакра,ама незнам коя беше
                    Давай еврото +15 пипа,аз съм малка крадлива мижитурка,а къде е БАТКО
                    Last edited by bokogega; 03.02.2011, 21:49.

Коментар

• След като РАЗКУЛАЧИХМЕ цялата перната сган по крайбрежието , предлагам да помислим какво да правим с парите , дето са ни излишни. Ако се чудите на кого да ги дадете - ето вариант .

П.П. Докато пиша и модито изтри темата. Някакъв момък , дето в една друга тема искаше да купи 3 Бойнга или Еърбуси , предлагаше да управлява пари . Ама го изтриха преди да му изпратя малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
                        Защо да си купуваш книгата на това момче Караиванов, когато можеш да си свалиш безплатно книгата, която Петърчо е преписал най-безочливо като дори е запазил графиките на истинския автор! Книгата е това http://books.pchelov.com/about/volnprincelliotta.html
                        Почитания !

И за това също се шегувах.........полу-добронамерено. По бих се съгласил ако я има в търговската мрежа на такава цена. Но да се продава апокрифно..........и то на такава цена..........в пазар като нашия..........е панаирджийство.

Поздрави !
                        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                          mechobikov пошегувах се ( иронизирах )

bgg_red привет, изтриха я модераторите
                          Е аз толкова се надявах
                          Даже бях почнал да се взирам в
                          листа с темите и се чудех
                          коя ли е
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
                          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                            Е.....ти от Гръцки та на Сръбски мина ( между другото е " ща радиш " )
                            Ами пия кафе, едновременно с това се чудя дали да не жертвам половината си месечна дажба за цигари и да си купя книгата на колегата Караиванов да се изуча и заедно с тези две неща чета в съседната тема за гарантирана доходност от форекс пазара

С една дума - забавление
                            Балкански нрав,приемам забележката,но отговора требеше да е друг."Ща радим,радим и т.н на тебе очи не вадим"
                            Малко нискоинтелектуален хумор,ай наздраве

Коментар

• mechobikov пошегувах се ( иронизирах )

bgg_red привет, изтриха я модераторите

Коментар

• eur/usd

Някои виждали това което виждам аз? http://forextrade.blog.bg/biznes/201...eur-usd.679362

Коментар

Working...
                                X