IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Прави ми впечатлвние че напоследък ако "новината" е добра за долара се подминава тихомълком и се търгуват само тия които са в ползва за еврото
    Онеправдават долара викаш
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Работата е там,че новината се приема различно от различните хора,трейдъри и прочие. Предното увеличение беше къде къде повече....сега погледнато от тази страна(намалява) сравнение с миналия месец.....може би затова така се получава.

Просто си мисля......

Коментар

• E Петъре ти 400 ли очакваше бре?

Коментар

• Прави ми впечатлвние че напоследък ако "новината" е добра за долара се подминава тихомълком и се търгуват само тия които са в ползва за еврото
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• 187K/140 и пак нищо

Коментар

• Не ми се вярва да е само 20 пипа.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                Докараха го в неутрална зона и чакат 15:15. Тогава може да има разлюляване за обиране на сточета и в двете посоки.
                И аз така си мисля,ама едва ли ще има повече от 20 пипа движение,при тая умряла работа....
                Чудя се даже дали да не махам дългото на 0 и да чакам някакво по-добро ниво за вход

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                  Жълта сганнннн
                  Крадливи мижитурки
                  ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                  Таз нашенската се загуби
                  Last edited by bgg_red; 02.02.2011, 15:11.
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                    Честита нова година на всички жълти ,мръсни,грозни маймуни китайски.
                    Пожелавам им да фалират банките им,които държаха изкусвено висок курса на еврото. Яжте,пийте и след седмица си погледнете графиките,
                    Жълта сганнннн
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                      Абе къв е тоя умрял пазар пак цял ден аз не мога да разбера...ай да идват хамериканчетата,та да раздвижат нещата малко.
                      Докараха го в неутрална зона и чакат 15:15. Тогава може да има разлюляване за обиране на сточета и в двете посоки.

Коментар

• Абе къв е тоя умрял пазар пак цял ден аз не мога да разбера...ай да идват хамериканчетата,та да раздвижат нещата малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          знам ги аз тези работи
                          поглед в 22 : 00 БГ таим 02/02 /2011
                          1.3890 - 95
                          спаик 1.3910
                          и реда закачурил 100 пипа
                          сорри , но шанса ви е под 30 % и да успее сега усвоявате лош навик .... тва е сложно за оообяясннявааане
                          успехи на мечетата и бухайте яко по платформите
                          is3584 чадо
                          кои ще го чака 100 пипа минус бря
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                            Пак добре от 3850 до 3800 , 50 пипса да изкараш в тези говежди времена ,което ме подсети за говновоз са ако даде ЦК-то 3850 пак къси
                            времената вече не са бичи.
                            палачинката галиба се обърна
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Честита нова година на всички жълти ,мръсни,грозни маймуни китайски.
                              Пожелавам им да фалират банките им,които държаха изкусвено висок курса на еврото. Яжте,пийте и след седмица си погледнете графиките,
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Пак добре от 3850 до 3800 , 50 пипса да изкараш в тези говежди времена ,което ме подсети за говновоз са ако даде ЦК-то 3850 пак къси
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X