IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето една добре "позната" графика.

http://img3.imageshack.us/img3/4465/eurusdcs.gif

До сега "решението" беше все нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      За днес май ако не падне под 3380-60 си е рисковано за скъсяване. Мое мнение.
      Абсолютно съм съгласен,още повече,че се говори за голяма американска банка,която купува на тези нива-3450/60.
      Last edited by Пенчев; 19.01.2011, 10:57. Причина: неяснота
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
        Здравейте, аз следя и една МА 89 (не знам защо) ама на дневна се е опряло в нея което май е сигнал за къси със стоп 20-тина пипса отгоре
        За днес май ако не падне под 3380-60 си е рисковано за скъсяване. Мое мнение.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
          Не, не! Аз не съм те вкарвал никъде. Ти сам се вкара. Важно е дали ще продължаваш? И мога смело да ти кажа. Грешно е да махаш котировки от графиката щото не ти пасват на броенето. Вярното е точно обратно да смениш броенето за да включиш всички котировки от графиката.
          И сега ще бъда любезен ......... ще замоля само да не ми казваш какво е грешно и не .... "Задрасканите" котировки са изместени на долу като фигура бе ГоДиме .... като фигура, те са си там но на правилното място ... незнам да ли си чувал за изключения и аномалии ...... и да не си чувал не е толкова важно.
          Last edited by anonimen komardjia; 19.01.2011, 10:43.

Коментар

• Здравейте, аз следя и една МА 89 (не знам защо) ама на дневна се е опряло в нея което май е сигнал за къси със стоп 20-тина пипса отгоре
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              Браво бе ГоДиме,
              ти в някакъв виц взе, че ме вкара.
              Не, не! Аз не съм те вкарвал никъде. Ти сам се вкара. Важно е дали ще продължаваш? И мога смело да ти кажа. Грешно е да махаш котировки от графиката щото не ти пасват на броенето. Вярното е точно обратно да смениш броенето за да включиш всички котировки от графиката.

Коментар

• В основата на движението нагоре на е/долар се оказва че са китайците. Преструктурират резервите си като увеличават тези във евро са сметка на доларовите - здрави бичета! :
                Евро/доллар тестирует ключевые уровни сопротивления Валютный рынок

19:01:11 10:53 Блоггерам Печать В избранное RSS

Евро/доллар начинает новый день с позитивным настроем, и к настоящему времени на фоне активизации покупателей, среди которых вновь были замечены азиатские официальные имена, пара пробилась к новым максимумам выше тридцать пятой фигуры. Дилеры отмечают, что интерес к продаже здесь остается весьма существенным, но на рынке ходят слухи о крупных стопах в области $1.3510/35, размер которых может превысить Е0.3 млрд. Они также обращают внимание на то, что усилению позитивного настроя в отношении евро/доллара способствовала утечка китайской экономической статистики, поддержавшая рост аппетита к риску, а также заявления официальных лиц о том, что Китаю требуется уменьшить долю доллара в резервах и увеличить долю евро и иены. Дилеры напоминают, что вчера китайские имена были активными покупателями евро/доллара, а отчет по потокам капитала за ноябрь показал, что объем вложений Поднебесной в казначейские облигации сократился на $11.2 млрд. после четырех месяцев роста. Пара к настоящему времени скорректировалась ниже, но спады продолжают привлекать свежий интерес к покупке, который теперь заметен в области $1.3470/60; более крупные биды видны в районе $1.3445/35 (стопы на прорыве $1.3430) и $1.3420 со стопами ниже. Источник: Forexpf.Ru - Новости рынка Forex

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Явно е по-важно качеството ,
                  а не количеството на биците
                  Абе доде са теленца по-добре да сме с тях. Па като станат стаааааари, стари волове ще му мислиме.
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Явно е по-важно качеството ,
                    а не количеството на биците

ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                    Понеже има цензура
                    вие си знаете ония сайт за памука
                    дето има и евро/долар бици и мецани
                    Last edited by bgg_red; 19.01.2011, 09:56.
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Браво бе ГоДиме,
                      ти в някакъв виц взе, че ме вкара.
                      ... гледай сега сериозно ... движението бе мощно чак мозъка ми неможа да го рамкира. Приоритета ми бе върху късите .... сега е неутрален ..... тъй че неможе да ме вкараш в схемите..
                      ------------------------------------------
                      Бля-бля
                      щом не си разбрал, значи успешно ти е изтрил спомените.

Коментар

• Добро утро колеги ! 600 пипа за 10 дни и пробихме ма 400 на 4 часовата .... Сериозни са бичетата.

Коментар

...... добре тръгна деня с дълги ..... вече у касата ги затворих.
                          Kомарджито е удължил! Май са отказали всички късаци вече? Да внимаваме!

Коментар

Бля-бля,
                            и ти кат мен на психоаналитик си 'одил
                            Комарджи, не те разбрах?

Коментар

Добро утро!
                              Реде
                              ти кога отиде в Резово, че гръмна, че и медиите те отразиха.
                              http://paper.standartnews.com/bg/art...article=354530
                              ...... добре тръгна деня с дълги ..... вече у касата ги затворих.
                              Цяла нощ съм пътувал .......
                              ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
                              http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                              Last edited by bgg_red; 19.01.2011, 09:29.
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Затва не го шортете, връх няма да хванете в касапницата и нека направи като минимум един червен бар на дневна или нещо поне малко приличащо на връх.
                                Бля-бля,
                                и ти кат мен на психоаналитик си 'одил

Коментар

Working...
                                X