If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има един много полезен съвет за тебе - Ако техника и фундамент се разминават - придържай се към техниката.Гледай графиките и разсъждавай без пристрастие към долара и не прибързай в решенията си най-важното. Виж на дневна ако затври свеща над 1.34 какво ще има.
Мен друго ме притеснява. Всички започнаха да ни убеждават да купуваме евра, а това не е на добре. Още чакам да се срути под 1,20
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Инфлацията в еврозоната е 2.2% и е над
целевата от 2.0%, а във Великобритания
3.7%. Погледни производстената инфлация колко е на годишна база!!!!
Лесния достъп към средата на годината го пиши бегал!!!!!
Това, ако не стане така, че да накарат китайците да си оскъпят юана и суровините
да поевтинеят .
Те тва е фундамент баце !!!
ще се предавам с този фундамент
Паунда / щом го засегна / е към 1.8 до другата коледа / да те разсмея не за друго /
Удължавайте неверници че да може по-лесно да си идем на 1.2777777
Има един много полезен съвет за тебе - Ако техника и фундамент се разминават - придържай се към техниката.Гледай графиките и разсъждавай без пристрастие към долара и не прибързай в решенията си най-важното. Виж на дневна ако затври свеща над 1.34 какво ще има.
Нищо не се е въстановило ..
лесния достъп -- остава ...
еврото поскъпва и инфлацията е под контрол ..в зоната
Долара не следва американската икономика -- долара е еденица в която се измерва всичко
Германците ще се прежалят малко с скъпо евро и без тва прегряват
W рецесия си мисля че ще е , но не за сметка на падане на основните валути ,,,,,, а на долара не мисля че ще повторим 2008
Инфлацията в еврозоната е 2.2% и е над
целевата от 2.0%, а във Великобритания
3.7%. Погледни производстената инфлация колко е на годишна база!!!!
Лесния достъп към средата на годината го пиши бегал!!!!!
Това, ако не стане така, че да накарат китайците да си оскъпят юана и суровините
да поевтинеят .
Те тва е фундамент баце !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Е,не се унасяйте много в мечти,аз чакам да видя къде ще е в 20.00,ако слезе под 3416,пак
сме със въпроса,,А сега накъде?"
По-скоро ще се гледа на дневна дали ще затвори над 1.34 - ще имаме енгълфинг - бичи
Така,че ако падне в следващите часове под 1.34 не е лоша идея да се купуват евраци със стоп около 1.333
P.S Едното дълго от вчера затворено на 130 пипса +,другото -30 пипа....нето 100 пипа
Инфлация при тези цени на суровините
няма как да пада !!!!!!
Първо спиране на лесния достъп и
следва покачване на лихвите,
обаче доколко са се възстановили
водещите икономики аз не знам.
Ако стане така , че да почнат да вдигат лихви
есента, може като нищо W да се осъществи.
Нещата не са розови !!!
ANONE де си бря ???????
Нищо не се е въстановило ..
лесния достъп -- остава ...
еврото поскъпва и инфлацията е под контрол ..в зоната
Долара не следва американската икономика -- долара е еденица в която се измерва всичко
Германците ще се прежалят малко с скъпо евро и без тва прегряват
W рецесия си мисля че ще е , но не за сметка на падане на основните валути ,,,,,, а на долара не мисля че ще повторим 2008
Коментар