If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само да те предупредя ,че универсална рецепта за ловене на дъна и върхове , там няма да намериш Разработките на Демарк са основно върху пробивите и тяхната достоверност ( прайс акшън ) ...Само и единственно се работи с цената Никакви индикатори , никакви вълни --- въпреки ,че и тия неща бегло са споменати колкото да има нещо ....А и още --- има няколко капана които са сложени нарочно " за да не се дава на читателя нищо наготово "
Тъй че разработката ти за мене е предварително обречена .И имай предвид ,че Демарк е работил за доста представители на Ордена ,като почнеш от Голдманите и компания и стигнеш ....там ги пише .
Из сайтовете с индикатори за МТ4 се търкаляше един индикатор DeMarker ,който преди няколко години ми беше описан като " безценен за сигнали и търговия " ... Впоследствие когато ми го пратиха , се оказа ( както и очаквах ) пълен смях и абсолютно подвеждаш и без никаква идея .
Боко не си ме разбрал ..... за *екса и 3 часа се сетих са лафа .... "като легнеш върху чуждо и забравяш да станеш, а като се легнеш върху своята забравяш за какво."
Боко,
този цитат не е неподходящ да го размотаваш във форума .... от петък на сам правя разработка на СПАРТ, което изискваше задаване на серия от наивни въпроси от моя страна. Накрая се разбрахме че числата всъщност са коефициенти, но някой от тях нямат нищо общо с Фибоначи .... дори и Демарк не споменава за тях.
СПАРТ наистина се постара да бъдеш полезен
.... лично аз ще разгледам идеите на Демарк благодарение на теб .... като ми остане време.
пп. ти Боко гледай картинката и тогава се обяснявай .... тезата ми е, че не всеки път тренд трябва да обръщаш да има Глава&Уши
пп Реде .... ще ме заличиш бре
Извинявай,за което,но Спарт-а е хлъзгава риба,да не си помислиш,че му правя комплимент,но си личи,че е високо дърво и доста е брулен от вятъра.
П.П.Не се заяждам и аз искам да се вклуча у форомо
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Боко,
този цитат не е неподходящ да го размотаваш във форума .... от петък на сам правя разработка на СПАРТ, което изискваше задаване на серия от наивни въпроси от моя страна. Накрая се разбрахме че числата всъщност са коефициенти, но някой от тях нямат нищо общо с Фибоначи .... дори и Демарк не споменава за тях.
СПАРТ наистина се постара да бъдеш полезен
.... лично аз ще разгледам идеите на Демарк благодарение на теб .... като ми остане време.
пп. ти Боко гледай картинката и тогава се обяснявай .... тезата ми е, че не всеки път тренд трябва да обръщаш да има Глава&Уши
по принцип извън примера на Ингиво .... у форексо правила 100%-ви няма
фигурата си фигура .... ето на пример без тренд да се обръща. И тренда цял и фигурата изпълнена. http://prikachi.com/images/236/2894236D.png
Е,Комардджи на 3часа графика и падаща звезда можеш да видиш,за три часа един нормален секс не можеш да направиш ти искаш цял фундамент да обръщаш
Ето нещо което не видях някой да е публикувал тука във форума, дясното рамо още май не е готово ,
което също води до 1.3670-80
Докато не пробие 1.3107 не можем да кажем,че е глава с рамене,а дотогава какво ще правим?И след като го пробие това ниво тогава ще кажем,че имаме глава с рамене и ще я пишем в някоя книга "Как да пичелим от форексо"
Какво фибоначи пускаш ,като на картинката нямаш крайната точка от предишното движение ( а тя е 1.4280 ) ? Линиите ти висят във въздуха с начална точка дъното ( което е вярно ) 2860
Значи, седай да смяташ фиби за диапазона 2860 -- 4280 . Фибо числата са ( и тях не ги знаеш ,значи още 2 непоряда и стават общо пет ) 0.146 , 0.236 ,0.382 ,0.500 , 0.618 , 0.764 , 0.854 , 1.000 и нагоре повече продължават със същите цифри след десетичната запетая ,както досегашните ....1.146 , 1.236 .......и т.н
П>С : С оглед горното , " броенето" ти е 100 % грешно
Той, Комарджията си е чист ПА търговец,но сега новото му амплоа е да се опитва да се прави на инвеститор,и учи вълни,фибота и тем подобни,нищо чудно под ника да се крие някой ПА търговец от недалечното минал
Реде
------------------
Сандо
ти си човек с опит. Знаеш, че в тази работа съвършенство няма, но въпреки това викаш "нищо", че в постнатата от мен рисунка фигурата в нея:
1.Прилича на ГР
2.След пробива ускорение има
3.Таргета изпълнен
, но щом не е обръщане на тренд не е ГР.... тогава когато отговаря на горните условия, но не е трендообръщаща да е наречем Глава&Уши. ..... прилича ми на нещо друго, но часа е много ранен да го кажа ....... иначе мястото на фигурите е много важно, да ги търсим там където трябва да бъдат ...... нищо, че те често се появяват там където си искат. .... знам, че има статистика.
Дивергенциите на MACD са по-надеждни на дневни графики,не гледай 4-часовите.Когато имаш нов връх,а MACD е по-малко,МОЖЕ да се очаква обръщане,но само на дневна.При по-малките графики дивергенциите не важат много.Това са моите наблюдения
Цената затвори на 1.36229 !!!!
В оандата в момента е 1.3602
точно 20 пипа няма даже.
Даже и ГАП не му викам аз
за 20 пипа
Обаче далеко е още..............
Да,1,36229. Аз съм се объркал
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар