IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ти по-добре помисли върху постовете ми.... като те знам как си се накачорил с дълги срещу долара и индексите....
    И колко знаеш? Я ми дай мейла си за да ти пратя стейтмънта, та Ти да го постнеш тук, че аз незнам как !

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Хеммусе бързате с късите.
      Още не сме обряли бостаня !!!
      ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
      Хм, или сега или никога.
      Еврото зависна нещо
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

А вълнобройството е аргумент - Така ли?!
        Освен вълнобройство (което успешно се прилага от 1934г) има и други фактори, като сентимент, тех.индикатори (различни, не ме карай да ги изброявам, ама са на база точна наука като МАТЕМАТИКАТА) , страх и алчност. И още 2-3 жокерчета, ама да не занимавам аудиторията с тях

Коментар

ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
          падарина е препил ....

ай лека ...

П.П. нидей съ притисняваш петре ... ше порасне ... още малко му се помоли и ше порасне ... после ше почне да му се молиш и за 7-8 сантиметра да стане ... ама това ще е по - нататък .. два три живота и ше стане ... ше видиш ... обещавам ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Жълти зъбки и нерви лабави .....нататък си знаеш целият текст...........
            Ти по-добре помисли върху постовете ми.... като те знам как си се накачорил с дълги срещу долара и индексите....

Коментар

ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
              Споко бе реде.........нали трябва жертвени агнеци да има......как иначе се умилостивяват Богове ???

Коментар

Ей.........ййййй............ една свестна приказка без заяждане и ти да кажеш тази вечер ..... наздраве........
                Първата за 2011-та.
                Миналата година имах поне 2. Ще поработя и за втората си през тази година...

Коментар

и на кабела ми е добре ... ... виж ... наистина лошата реклама пак си е реклама ... ама като си затънал в купчината .... наистина внимавай да се неудавиш ....

а ?! ... ко му става на тоз триъгълник ... ще пробива ли или няма ... петре ... и днес ли ходи да ти оформят триъгълника ?!

Коментар

А-ха Ich fershteen.....рresantimoооnt.......... това винаги е било много сериозен довод и аргумент
                    А вълнобройството е аргумент - Така ли?!

Коментар

Алън, относно еврото - скоро Китай ще разбере, че и той не е по-голям от Пазара. Както напоследък го усетиха по болезнен начин SNB и BOJ.
                      Ей.........ййййй............ една свестна приказка без заяждане и ти да кажеш тази вечер ..... наздраве........

Коментар

Аз от графики също не отбирам. Разчитам на пресантимана...
                        А-ха Ich fershteen.....рresantimoооnt.......... това винаги е било много сериозен довод и аргумент

Коментар

• Алън, относно еврото - скоро Китай ще разбере, че и той не е по-голям от Пазара. Както напоследък го усетиха по болезнен начин SNB и BOJ.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                            свърши тя ... черен метър излезе с амбицията ... сега се разговарвам с азиатската дрогарантия ... да видим сметката на метър ... аз евра си имам достатъчно ... да видим на чернилката требват ли му още
                            ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Браво, наистина добре обърна внимание, голямо зрелище става днес.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                                оная работа ..... ... повечето знаем че си путка ... конкретизирай нещата ... оти член ... ти .. нямаш ... съжалявам те ... ама ... приемиго и давай нататък ... все някога ще ти порасне

Коментар

Working...
                                X