If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В отношенията между участниците реагирам, ама ми дреме на онази работа какви ги вършат на Wall street. Престъпници ли са, глупаци, терористи или все едно какви. Важно ми е да разбирам какво правят или в редки случаи - ще направят.
Е, точно ти пък да го кажеш... Ами ти си най-емоционалния и тънкообиден не само в тази тема но и в целия форум!
В отношенията между участниците реагирам, ама ми дреме на онази работа какви ги вършат на Wall street. Престъпници ли са, глупаци, терористи или все едно какви. Важно ми е да разбирам какво правят или в редки случаи - ще направят.
Престъпления, терористи, отговорност.... ???!!!!
Много емоции влагаш. С тези изявления няма да си купиш хляб в супера.
Е, точно ти пък да го кажеш... Ами ти си най-емоционалния и тънкообиден не само в тази тема но и в целия форум!
За разлика от повечето от вас аз нямам проблеми с това, как да си купувам хляб в супера. И нещата които пиша са предназначени за хора, които нямат притеснения за насъщния...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Anon едно въпросче
Като гледам как вървят работите при
Долар>Йена ми се струва , че ще им се
наложи днеска пак да правят интервенция
нагоре да бутат.
Това би ли довело до покачване на
Евро>Долар с още една фигура ??
Точно това написах в долния си пост. Сега евро/йена изпреварва долар/йена, защото покупките минават през кроса на еврото. Затова и може да се каже, че евро/долар синтетично се повишава. През американската сесия, ако калкулираме само интервенциите - би трябвало евро/долар да падне, но разбира се при мейджър има и много други фактори и не можем да сме на 100% сигурни.
Anon едно въпросче
Като гледам как вървят работите при
Долар>Йена ми се струва , че ще им се
наложи днеска пак да правят интервенция
нагоре да бутат.
Това би ли довело до покачване на
Евро>Долар с още една фигура ??
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Държиш си я ама ако Г-7 продължат да изкупуват долари в огромни количества цената му няма ли да поскъпне? Или братята хамериканци ще им напечатат нови??
BOJ продаваше йени за долари през азиатската сесия.
Сега европейските банки продават йени за евра, а BOЕ йени за паунди.
Като започне американската сесия, тогава ФЕД ще започне да продава йени за долари, BOC канадци за йени.
ЦБ не са спекуланти и работят в основните си валути при официално интервениране.
Но това не означава автоматически, че доларът ще поскъпне срещу всички валути през американската сесия.
Държиш си я ама ако Г-7 продължат да изкупуват долари в огромни количества цената му няма ли да поскъпне? Или братята хамериканци ще им напечатат нови??
Позицията е малка,на + стоп и съм подготвен за къси ако падне под 3980
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар