IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реде,
    в гуглето написах "социален инженеринг" ..... и на първо място ми излезе тема, която ми се видя малко странна ..... чудя се това как би ми помогнало в трейдинга .... по време на разпускане ли

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Реде ще ти отговоря с "Така е Реде" въпреки, че незнам какво е "социален инженеринг", а акцента съм го турил на "перо" и на кавичките на "шокира" ..... иначе нещата не ги възприемам първосигнално.

..... става интересно ... не е на добре че тръгна преди това ..... това поражда въпросителни

Астролога .... де сме ние в схемата
      Требе да се образоваш по
      социалния инжинеринг, щото
      е полезен за трейдинга.
      Ще ти помогне да разбереш повечко
      по материата ЩО Е ТО ЦК !!!
      РАЗКУЛАЧВАНЕТО почна
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Чудно ми е кой и как отигра кабела?
        За Озито спря да питаш. Скоро и за кабела ще стане същото.

Коментар

• Комърджи, тук, в началото: http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q
          Сега по темата:
          Много компютри по цял свят навързани един с друг, а ние сме по периферията като крайни пациенти
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Реде ще ти отговоря с "Така е Реде" въпреки, че незнам какво е "социален инженеринг", а акцента съм го турил на "перо" и на кавичките на "шокира" ..... иначе нещата не ги възприемам първосигнално.

..... става интересно ... не е на добре че тръгна преди това ..... това поражда въпросителни

Астролога .... де сме ние в схемата

Коментар

• Лихвата на 10 г. облигации на Португалия се покачи до рекордното ниво от 5,36 %. Разликата между лихвите на Португалия и Германия достигна 434 пункта, най-високо ниво от ноември

Government Bond Yields (10yr): US (3.663%); UK (3.868%); JPN (1.320%); GER (3.301%); GRC (11.044%); POR (7.177%); SPN (5.274%); ITY (4.743%)
              9 Feb 20:30:50
              и вдвата анонса информацията за португалските ДЦК е различна.
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Бат Седефчо,
                четох разработките ти. Доста слова са излезли из под перото ти, което ме "шокира" с оглед на айляшкия образ, който си изграждаш. ....обаче след това сън не ме хвана .... до този момент си мислех си, че се боря с един комп, а то се оказва че май са цяла мрежа от СУПЕРкомпютри, но все си мисля, че има и нещо централизирано, колкото и някои да го изкарват децентрализирано.
                Ех КОМЪРДЖИ КОМЪРДЖИ
                не се подвеждай да мислиш само
                с това дето го виждат очите ти
                Нали го знаеш ония дето казва
                гледам и не вярвам на ушите си
                Това дето си го казал за Бат ти Седефчо
                се нарича -- социален инжинеринг
                и е много интересно и като поведение
                и като да кажем "наука".
                Бат Седефчо де си бря ???????
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                  Тва дали го има някой като експерт за автоматична търговия за МТ4 ?
                  Не съм го срещал ,но има условие -за къси 22ема да е под40 ема за къси и обратно.

п.п. при пробив на 3600 за дългите е опасно
                  Last edited by PLP; 10.02.2011, 15:02.

Коментар

• Комърджи, по-скоро е разпределено
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• is3584,
                      аз пък всички къси ги закрих и чакам да видя реакцията в 15:30, но сякаш си тежи надолу .... казвам сякаш, че да не зема да се улюбя в посоката.

Бат Седефчо,
                      четох разработките ти. Доста слова са излезли из под перото ти, което ме "шокира" с оглед на айляшкия образ, който си изграждаш. ....обаче след това сън не ме хвана .... до този момент си мислех си, че се боря с един комп, а то се оказва че май са цяла мрежа от СУПЕРкомпютри, но все си мисля, че има и нещо централизирано, колкото и някои да го изкарват децентрализирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                        нямаш ли сметка
                        та ще се обзалагаш
                        --------
                        давай евро
                        Тя взе да свършва вече,та реших да минавам в натура. Приемам чаши,флагчета,триъгълници, клинове,диаманти ....................
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• брейкне ли 3658 , дойлара може отново да се пише бегал
                          до тогава мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            Погледни пак - това според мен е буркан с кисело зеле
                            Готов съм да се обзаложа,че ще избие надолу - времето на облога изтече.
                            нямаш ли сметка
                            та ще се обзалагаш
                            --------
                            давай евро

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Погледни пак - това според мен е буркан с кисело зеле
                              възможно е и така да е, ти си човек с повече опит и поради червеното мото което си написал под мнението не мисля да ти отговарям

Иначе шансът за къса може би е по-малък, ама ако пробие вероятно ще слезе на 1.35.. пък и едно ниво като толко пъти вече се тества,,

Коментар

• Първоначално изпратено от otbg Разгледай мнение
                                аз пък на 15 мин ми се струва че прави чаша с дръжка обърнати на долу, сега и е дръжката
                                Сега ще видим.. аз удължих от 1.3620 пък каквото стане
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X