Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеTandem, Ти не го гледай вече Евро/Долар, че ще ходи на долу и ще ти дам няколко причини за Възходящ Тренд от тук насетне -
1. От образуваното Дъно на 7 Юни, 2010 година в 1.1876 се качихме до Връх на 7 Август, 2010 година в 1.3332
2. Обърнахме от Върха при 1.3332 надолу и не можахме да паднем под Старото Дъно като Летвата я дигнахме на 1.26++ в началото на Септември.
3. И от там нататък вече от началото на Септември само пердашене негоре до дет стигнахме до 1.43 на 4 Ноември, 2010 година.
4. След туй обърнахме за надолу и не успяхме да бием старото Дъно като вдигнахме на 2 пъти при това с двойно дъно летвата при 1.29!
5. Сега, ако минем и над 1.43 това означава само едно - ще прашим само за Нагоре, имам в Предвид, че ЕВРОТО ще се завърне във Възходящия си Тренд, като движенията надолу ще вдигат летвата на всяко предишно Дъно!
Тандемски, едно време през далечната 2010 година, когато всички бяха нагънали Еврото, аз ти бях голям фен, защото само и единствено ти ме подкрепи с твоите тогавашни прогнози, които ги даваше в края на Май, 2010 за Бай Евро от 1.22 и цел 1.36 ..... като никой не ти вярваше тогава, че е възможно! Но сега от твой Фен се превърнах в твой противник, изобщо не искам да чувам, че може да се повтори Сценария от Пролетта на 2010!!!! Пролетта на 2011 ще бъде под Щастлив Знак за Еврото, а дано и цялата 2011 година да премине под знака на Еврото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТоест сега като поскъпва памука, $ трябва да започне да поевтинява ?
Гледай я известно време
за да схванеш за какво
става въпрос !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Tandem, Ти не го гледай вече Евро/Долар, че ще ходи на долу и ще ти дам няколко причини за Възходящ Тренд от тук насетне -
1. От образуваното Дъно на 7 Юни, 2010 година в 1.1876 се качихме до Връх на 7 Август, 2010 година в 1.3332
2. Обърнахме от Върха при 1.3332 надолу и не можахме да паднем под Старото Дъно като Летвата я дигнахме на 1.26++ в началото на Септември.
3. И от там нататък вече от началото на Септември само пердашене негоре до дет стигнахме до 1.43 на 4 Ноември, 2010 година.
4. След туй обърнахме за надолу и не успяхме да бием старото Дъно като вдигнахме на 2 пъти при това с двойно дъно летвата при 1.29!
5. Сега, ако минем и над 1.43 това означава само едно - ще прашим само за Нагоре, имам в Предвид, че ЕВРОТО ще се завърне във Възходящия си Тренд, като движенията надолу ще вдигат летвата на всяко предишно Дъно!
Тандемски, едно време през далечната 2010 година, когато всички бяха нагънали Еврото, аз ти бях голям фен, защото само и единствено ти ме подкрепи с твоите тогавашни прогнози, които ги даваше в края на Май, 2010 за Бай Евро от 1.22 и цел 1.36 ..... като никой не ти вярваше тогава, че е възможно! Но сега от твой Фен се превърнах в твой противник, изобщо не искам да чувам, че може да се повтори Сценария от Пролетта на 2010!!!! Пролетта на 2011 ще бъде под Щастлив Знак за Еврото, а дано и цялата 2011 година да премине под знака на Еврото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИмам чувство , че графиката му
изпреварва с малко евро>долар !!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИмам чувство , че графиката му
изпреварва с малко евро>долар !!!
и после го отиграват движението при ''простосмъртните '' в евро / долар
бива ли несмислици --- като не е трудно да видиш паричния поток !
съвпадение , някво
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеБлагодарско !
изпреварва с малко евро>долар !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеПамука е обвързан с цената на $
Когато едното расте-другото падаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде, би ли ми обяснил какво ти "говори" памука. Не се шегувам.
Когато едното расте-другото падаНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКолкото по-скъп става
толкова повече хора
без ГАЩИ !!!И като остават без гащи хората долари или европейки купуват ?
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМного е дискутиран тоя въпрос -- писано е по всички БГ-форекс форуми ...
Най-общо нещата се свеждат до "филтриране " на котировките от страна на МТ4-бъкетите ....Обикновенно от тия филтри би трябвало да са доволни контрелите ,тъй като така им се "намаляват " загубите . Обаче тия дето са по тренда нали се сещаш че ще са прецакани...А пък проблемите с изкривения техн.анализ " благодарение " на "филтрирането " изобщо няма смисъл да го коментирам ...
и направо обезмисля труда на прогнозистите.Мерси
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде, би ли ми обяснил какво ти "говори" памука. Не се шегувам.
толкова повече хора
без ГАЩИ !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
Коментар