If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бат Седефчо,
четох разработките ти. Доста слова са излезли из под перото ти, което ме "шокира" с оглед на айляшкия образ, който си изграждаш. ....обаче след това сън не ме хвана .... до този момент си мислех си, че се боря с един комп, а то се оказва че май са цяла мрежа от СУПЕРкомпютри, но все си мисля, че има и нещо централизирано, колкото и някои да го изкарват децентрализирано.
Привет !
Кои "разработки" по-точно, че доста неща съм "излял" в публичното пространство .
Не съм Бат Седефчо , E-Bat-Sedefcho съм. И да не ме обиждаш на айляк, доста съм се трудил над прозвището лентяй
Не зная дали иронизираш със поста си и съм далеч от мисълта да развявам конспиративни теории.
Това за което говорим с теб е пред очите ни anonimen komardjia.Преди време една основна централизирана система където ставаха интересни неща ( мрежа и доставчик ) стана собственност на ICAP в края на 2006-та.
Около година след тази промяна щафетата се предаде на участници със големи кесии, конюнктурата го изискваше да не е централизирано
В сегашната ситуация това, че пазара не е централизиран няма съществено значение, дори и подобрява условията. И факторите които са основни за тази "идея" не са СУПЕР компютри, а голям капитал и адекватна система за мониторинг и HFT закачена към основни мрежи ( географски ).......това е цялата файда. Няма мистика, няма конспирации.
Съвсем нормален пазарен механизъм, тези със по-голяма покупателна сила манипулират ( оферират ) в даден момент пазарна ситуация която би им донесла печалба или би им намалила разходи по сделки.
Сега очаквам да се появят няколко юзъра които ще ви обяснят подробно как това са глупости и алабализми
Ще обясня подробно нещата там където съм започнал да го правя. Липсва време но...........търпение, и това ще стане. Сега залягам да се уча наново да търгувам, че съм смъкнал сметките с 8.3 % ( което ми е доста голям спад ), та минавам в защитен режим ( гледам умно и чакам братята по разум за сигнали )
Поздрави, наздраве и успех !
П.С bgg_red, не ме четкай, че като си вирна носа, ще ожмугля още някой процент загуба
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
има да
чисто технически на 15 мин рисува флаг
с таргет на пробива на флага някъде към 3670.
този сценарий за мен би отпаднал ако ми бие стопа на 3613
а да
любимото 2В на коко / или деМарк по избор /
също дава таргет в зоната 60-70
твоите доводи какви са ?
мерси за отговора
моите са , клоуз под силното ниво 3630, тест на нивото(при който се качих) и слизане до следващото 3560
ако ще слизаме не би трябвало да затваря над 3630
също класически сценарий, но си прав , че за късата ми е добре да идем под 3610.
успех с позицията все пак !
довод нещо имаш ли ?
защото да не минава над 3630 има основание
има да
чисто технически на 15 мин рисува флаг
с таргет на пробива на флага някъде към 3670.
този сценарий за мен би отпаднал ако ми бие стопа на 3613
а да
любимото 2В на коко / или деМарк по избор /
също дава таргет в зоната 60-70
твоите доводи какви са ?
Комарджи , мразим да мислим и не разбира за кво говориш ...Другата седмица готвим нещата за 1.5200
Ех,поручик,от вълнение сбърка,искаше 1.22 да кажеш:
Младият поручик Ржевски играе първата си роля в театъра. Всичко се свежда до това да се появи на сцената и да произнесе: "Балабуев, ето ви бастуна! ". Хусарите се хващат на бас с поручика, че той ще се обърка и от вълнение вместо "Балабуев" ще каже "Балахуев". И ето спектакълът започва и на сцената се появява Ржевски.
- Балабуев - казва той и победоносно поглежда към партера и приятелите си, - ето ви х*я!
Коментар