IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    ....
    1.60 пак излезе на дневен/нощен ред.
    Според мен, целта вече е към 1.6460
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      П.П. Мубарак щял да подава оставка тази вечер и май 1.60 ще се спаси при кабела.
      Mubarak Tells Egyptians He'll Stay In Office Until Sept. Election
      1.60 пак излезе на дневен/нощен ред.

Коментар

• Директно по Ал- Джазира

Breaking: Live coverage of Mubarak's speech in Cairo's Tahrir Square :

http://www.youtube.com/aljazeeraenglish?feature=ticker

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          Бат Седефчо,
          четох разработките ти. Доста слова са излезли из под перото ти, което ме "шокира" с оглед на айляшкия образ, който си изграждаш. ....обаче след това сън не ме хвана .... до този момент си мислех си, че се боря с един комп, а то се оказва че май са цяла мрежа от СУПЕРкомпютри, но все си мисля, че има и нещо централизирано, колкото и някои да го изкарват децентрализирано.
          Привет !

Кои "разработки" по-точно, че доста неща съм "излял" в публичното пространство .
          Не съм Бат Седефчо , E-Bat-Sedefcho съм. И да не ме обиждаш на айляк, доста съм се трудил над прозвището лентяй
          Не зная дали иронизираш със поста си и съм далеч от мисълта да развявам конспиративни теории.
          Това за което говорим с теб е пред очите ни anonimen komardjia.Преди време една основна централизирана система където ставаха интересни неща ( мрежа и доставчик ) стана собственност на ICAP в края на 2006-та.
          Около година след тази промяна щафетата се предаде на участници със големи кесии, конюнктурата го изискваше да не е централизирано
          В сегашната ситуация това, че пазара не е централизиран няма съществено значение, дори и подобрява условията. И факторите които са основни за тази "идея" не са СУПЕР компютри, а голям капитал и адекватна система за мониторинг и HFT закачена към основни мрежи ( географски ).......това е цялата файда. Няма мистика, няма конспирации.
          Съвсем нормален пазарен механизъм, тези със по-голяма покупателна сила манипулират ( оферират ) в даден момент пазарна ситуация която би им донесла печалба или би им намалила разходи по сделки.
          Сега очаквам да се появят няколко юзъра които ще ви обяснят подробно как това са глупости и алабализми

Ще обясня подробно нещата там където съм започнал да го правя. Липсва време но...........търпение, и това ще стане. Сега залягам да се уча наново да търгувам, че съм смъкнал сметките с 8.3 % ( което ми е доста голям спад ), та минавам в защитен режим ( гледам умно и чакам братята по разум за сигнали )

Поздрави, наздраве и успех !

П.С bgg_red, не ме четкай, че като си вирна носа, ще ожмугля още някой процент загуба
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
            аз играя пак контра на сенсей бля
            къса от 3630, стоп 3655 и цели 3560.
            стоп на 0 и лека вечер !
            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Сигурно съм се заблудил за спора
              А като ви говорих да чакате 2 минути,имах предвид данните за дефицита на САЩ,а те са ,,ела,зло,че без тебе по-зло"
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Изчакайте 2 минути и спорът ще се разреши сам

къде видя спор ?

на 1 мин 6 пъти последният час прави опити за пробив на 3613, ако не успее скоро покачването става все по-вероятно
                Last edited by NYSERookie; 10.02.2011, 21:07.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Изчакайте 2 минути и спорът ще се разреши сам
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    има да
                    чисто технически на 15 мин рисува флаг
                    с таргет на пробива на флага някъде към 3670.
                    този сценарий за мен би отпаднал ако ми бие стопа на 3613
                    а да
                    любимото 2В на коко / или деМарк по избор /
                    също дава таргет в зоната 60-70
                    твоите доводи какви са ?
                    мерси за отговора

моите са , клоуз под силното ниво 3630, тест на нивото(при който се качих) и слизане до следващото 3560
                    ако ще слизаме не би трябвало да затваря над 3630
                    също класически сценарий, но си прав , че за късата ми е добре да идем под 3610.
                    успех с позицията все пак !

Коментар

довод нещо имаш ли ?
                      защото да не минава над 3630 има основание
                      има да
                      чисто технически на 15 мин рисува флаг
                      с таргет на пробива на флага някъде към 3670.
                      този сценарий за мен би отпаднал ако ми бие стопа на 3613
                      а да
                      любимото 2В на коко / или деМарк по избор /
                      също дава таргет в зоната 60-70
                      твоите доводи какви са ?
                      Last edited by NYSERookie; 10.02.2011, 20:52.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        този стоп го пиши бегал
                        още тази вечер.
                        довод нещо имаш ли ?
                        защото да не минава над 3630 има основание

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Ис-бис,започна ли да усещаш привличането на гравитацята
                          ако затвори някъде тука / 3620-30 - 40 / ще берете зор утре
                          под 36 бих се притеснил .малко
                          успех и залагай в платформата

Коментар

• Пенчев , добре си го написал , но графиката шепне друго --- а именно 1.5200

А пък аз съм войник и изпълнявам това ,което Графиката ми заповядва ...И знаеш , че дори грешна команда не се отменя .....а се изпълнява .

Уволнението към 1.2200 е мно-о-о-о-го далече а се очакват и задръжки

Коментар

аз играя пак контра на сенсей бля
                              къса от 3630, стоп 3655 и цели 3560.
                              този стоп го пиши бегал
                              още тази вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Доларовите Кулаци , стягайте се за Беломорканал

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BD%D0%B0%D0%BB

Комарджи , мразим да мислим и не разбира за кво говориш ...Другата седмица готвим нещата за 1.5200
                                Ех,поручик,от вълнение сбърка,искаше 1.22 да кажеш:

Младият поручик Ржевски играе първата си роля в театъра. Всичко се свежда до това да се появи на сцената и да произнесе: "Балабуев, ето ви бастуна! ". Хусарите се хващат на бас с поручика, че той ще се обърка и от вълнение вместо "Балабуев" ще каже "Балахуев". И ето спектакълът започва и на сцената се появява Ржевски.
                                - Балабуев - казва той и победоносно поглежда към партера и приятелите си, - ето ви х*я!

Last edited by Пенчев; 10.02.2011, 20:36.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X