IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Малко са те заразили медиите с облъчване.
    Замисли се каква част от икономиката им е засегната и трябва да се възстановява и каква част работи и то главно за износ.
    Слагаш на везните внос/износ и ще видиш, че сметката клони към слаба йена.

Това земетресение е повече медиен балон, отколкото сериозен проблем за икономика като японската, с работещи ЯПОНЦИ в нея.
    Немога да се съглася с теб. Само 4-те реактора и изграждането на нова АЕЦ ще им струва минимум 40 милиарда. Да не говорим за другите щети, къщи,коли,пътища и фабрики пострадали от земетресението и последвалото го цунами.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
      Аз пък мисля, че за туранагите сега скъпата йена е добър вариант, тъй като ще внасят огромни количества стоки и суровини. А скъпата йена им идва идеално при внос.
      Малко са те заразили медиите с облъчване.
      Замисли се каква част от икономиката им е засегната и трябва да се възстановява и каква част работи и то главно за износ.
      Слагаш на везните внос/износ и ще видиш, че сметката клони към слаба йена.

Това земетресение е повече медиен балон, отколкото сериозен проблем за икономика като японската, с работещи ЯПОНЦИ в нея.

Коментар

Сега са по-други правилата/времената.
        Политиците отдавна притискат BOJ да променят закона, който урежда дейността й в частта зи лимитирането за изкупуване на JGB. Това е и една от причините за силната исторически йена в кризи.
        Сега ще има добър политически мотив пак да повдигнат този въпрос, а това би отслабило значително йената. А и няма да влязат в конфликт с G7, че и те се пробват да манипулират валутата си като Китай.
        Предстоят все по-итересни и дано за нас печеливши дни.
        Аз пък мисля, че за туранагите сега скъпата йена е добър вариант, тъй като ще внасят огромни количества стоки и суровини. А скъпата йена им идва идеално при внос.

Коментар

Защото ме е яд, че не скъсих Е/йена от 113.05 днес. Нали виждаш къде е в момента, а цял ден и се точих.Но както и да е.

При злато и сребро не виждам много път надолу. Мисля си, че туранагите ще продават щатски бондове и ще купуват злато и сребро в дългосрочен план.
          Прогнозата на ТАТО ви е че туранагите ще продават не щатски бондове а щатски акции освен това и злато и сребро ще продават и петрол ше продават и жапанката ше стане най скъпото нещо на света за следващите месеци ТАТО да не се казвам ако не стане Хайде с здраве и сполай ви
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Защото ме е яд, че не скъсих Е/йена от 113.05 днес. Нали виждаш къде е в момента, а цял ден и се точих.Но както и да е.

При злато и сребро не виждам много път надолу. Мисля си, че туранагите ще продават щатски бондове и ще купуват злато и сребро в дългосрочен план.

Няма лоша печалба.

А аз още не мога да повярвам, че мършавият стоп на 0.8730 при мизерната ми позиция на късото влечуго оцеля през цялата какафония. Поне досега де.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              малко повечко време ще трябва

http://www.forexfactory.com/attachme...3&d=1299921728
              Сега са по-други правилата/времената.
              Политиците отдавна притискат BOJ да променят закона, който урежда дейността й в частта зи лимитирането за изкупуване на JGB. Това е и една от причините за силната исторически йена в кризи.
              Сега ще има добър политически мотив пак да повдигнат този въпрос, а това би отслабило значително йената. А и няма да влязат в конфликт с G7, че и те се пробват да манипулират валутата си като Китай.
              Предстоят все по-итересни и дано за нас печеливши дни.
              Last edited by anon6706; 17.03.2011, 01:00.

Коментар

Забеляза ли, че по време на екшъна злато и сребро не помръднаха. Сега ще се появи ликвидност и ще се задвижат, но нямам идея какво ще става, особено пък и ако BOJ се включи.

П.П. И защо "почти нищо"?! Хванал си доста, ама верно с малка позиция. Няма да изкараш цял месец с търговията за тези 20 минути.

Коментар

Сега, ако изпраскат долар/йена и до 85, ще е пълен цирка.
                  малко повечко време ще трябва

http://www.forexfactory.com/attachme...3&d=1299921728

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Са ме е страх да ида за бира
                    Ако не те е хванал запека иди навреме се изсе&и и иди за много бири следващите дни ще е интересно
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Почти нищо. Очаквах такова развитие и знам, че става страшно. Продадох на майтап $/йена на 79.84 , стопа оцеля по чудо и я затворих на 78.10 - позицията беше скромна, само 50к
                      Цял ден се точих да скъся $/йена, но понеже имах къса в петрола се опасявах, че марджина много ще го натоваря
                      Забеляза ли, че по време на екшъна злато и сребро не помръднаха. Сега ще се появи ликвидност и ще се задвижат, но нямам идея какво ще става, особено пък и ако BOJ се включи.

П.П. И защо "почти нищо"?! Хванал си доста, ама верно с малка позиция. Няма да изкараш цял месец с търговията за тези 20 минути.
                      Last edited by anon6706; 17.03.2011, 00:45.

Коментар

Сега е мой ред да те поздравя.
                        Колко хвана от движението?
                        Аз пропуснах тази забава.
                        Почти нищо. Очаквах такова развитие и знам, че става страшно. Продадох на майтап $/йена на 79.84 , стопа оцеля по чудо и я затворих на 78.10 - позицията беше скромна, само 50к
                        Цял ден се точих да скъся $/йена, но понеже имах къса в петрола се опасявах, че марджина много ще го натоваря

Коментар

• шокове а

Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                          Някой сериозно натиска пазара по никое време.Ама кой е той?
                          ами аз
                          Извинявайте, ама като вдигах касата с бира и пазара се беше заврял под мене. Ама го изгоних на улицата да гони котките

Сега за 85 долар/йена не вярвам, по скоро 80-75-80 и пак долу ама и аз отдавна не пипам йената, маймунски номера до безкрай.....
                          Днес за пореден път се убедих, 4е само през деня трябва да търгувам, интрадей или интра-новини и британските мошеници са зле - хоп 100 пипса долу, и новините за реактора всеки ден - продавай евро и лира е плана.
                          Та така , не съм писал отдавна и успех на всички ( без ПК1 разбира се , тоз е новак некакъв, като смени още 200 ника и стане ПешоКа187 ще му свалям шапка)

А дали някой е посмял да гони пипсове този час, а? Аз се изкуших но не рискувах, а вие как се справихте?
                          има и ПКKП

Коментар

Абе 75 е на дневен ред и след 1-2 месеца може и 85 да видим. Но за сега се отлага.
                            Сега е мой ред да те поздравя.
                            Колко хвана от движението?
                            Аз пропуснах тази забава.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                              Знаех си, че не трябва да ходя за бира
                              Не е проблема в бирата , а в самото ходене.
                              Аз скоро време патих като отидох
                              до кафеварката , а гадовете през
                              това време свалили рейтинга на Япония
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://zulutrade.com/TradeHistoryInd...aspx?pid=19036

Коментар

Working...
                                X