Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеАз пък мисля, че за туранагите сега скъпата йена е добър вариант, тъй като ще внасят огромни количества стоки и суровини. А скъпата йена им идва идеално при внос.
Замисли се каква част от икономиката им е засегната и трябва да се възстановява и каква част работи и то главно за износ.
Слагаш на везните внос/износ и ще видиш, че сметката клони към слаба йена.
Това земетресение е повече медиен балон, отколкото сериозен проблем за икономика като японската, с работещи ЯПОНЦИ в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега са по-други правилата/времената.
Политиците отдавна притискат BOJ да променят закона, който урежда дейността й в частта зи лимитирането за изкупуване на JGB. Това е и една от причините за силната исторически йена в кризи.
Сега ще има добър политически мотив пак да повдигнат този въпрос, а това би отслабило значително йената. А и няма да влязат в конфликт с G7, че и те се пробват да манипулират валутата си като Китай.
Предстоят все по-итересни и дано за нас печеливши дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеЗащото ме е яд, че не скъсих Е/йена от 113.05 днес. Нали виждаш къде е в момента, а цял ден и се точих.Но както и да е.
При злато и сребро не виждам много път надолу. Мисля си, че туранагите ще продават щатски бондове и ще купуват злато и сребро в дългосрочен план.Хайде с здраве и сполай ви
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеЗащото ме е яд, че не скъсих Е/йена от 113.05 днес. Нали виждаш къде е в момента, а цял ден и се точих.Но както и да е.
При злато и сребро не виждам много път надолу. Мисля си, че туранагите ще продават щатски бондове и ще купуват злато и сребро в дългосрочен план.
Няма лоша печалба.
А аз още не мога да повярвам, че мършавият стоп на 0.8730 при мизерната ми позиция на късото влечуго оцеля през цялата какафония. Поне досега де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Политиците отдавна притискат BOJ да променят закона, който урежда дейността й в частта зи лимитирането за изкупуване на JGB. Това е и една от причините за силната исторически йена в кризи.
Сега ще има добър политически мотив пак да повдигнат този въпрос, а това би отслабило значително йената. А и няма да влязат в конфликт с G7, че и те се пробват да манипулират валутата си като Китай.
Предстоят все по-итересни и дано за нас печеливши дни.Last edited by anon6706; 17.03.2011, 01:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗабеляза ли, че по време на екшъна злато и сребро не помръднаха. Сега ще се появи ликвидност и ще се задвижат, но нямам идея какво ще става, особено пък и ако BOJ се включи.
П.П. И защо "почти нищо"?! Хванал си доста, ама верно с малка позиция. Няма да изкараш цял месец с търговията за тези 20 минути.
При злато и сребро не виждам много път надолу. Мисля си, че туранагите ще продават щатски бондове и ще купуват злато и сребро в дългосрочен план.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега, ако изпраскат долар/йена и до 85, ще е пълен цирка.
http://www.forexfactory.com/attachme...3&d=1299921728
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСа ме е страх да ида за бираТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеПочти нищо. Очаквах такова развитие и знам, че става страшно. Продадох на майтап $/йена на 79.84 , стопа оцеля по чудо и я затворих на 78.10 - позицията беше скромна, само 50к
Цял ден се точих да скъся $/йена, но понеже имах къса в петрола се опасявах, че марджина много ще го натоваря
П.П. И защо "почти нищо"?! Хванал си доста, ама верно с малка позиция. Няма да изкараш цял месец с търговията за тези 20 минути.Last edited by anon6706; 17.03.2011, 00:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега е мой ред да те поздравя.
Колко хвана от движението?
Аз пропуснах тази забава.
Цял ден се точих да скъся $/йена, но понеже имах къса в петрола се опасявах, че марджина много ще го натоваря
Коментар
-
шокове а
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеНякой сериозно натиска пазара по никое време.Ама кой е той?
Извинявайте, ама като вдигах касата с бира и пазара се беше заврял под мене. Ама го изгоних на улицата да гони котките
Сега за 85 долар/йена не вярвам, по скоро 80-75-80 и пак долу ама и аз отдавна не пипам йената, маймунски номера до безкрай.....
Днес за пореден път се убедих, 4е само през деня трябва да търгувам, интрадей или интра-новинии британските мошеници са зле - хоп 100 пипса долу, и новините за реактора всеки ден - продавай евро и лира е плана.
Та така , не съм писал отдавна и успех на всички ( без ПК1 разбира се , тоз е новак некакъв, като смени още 200 ника и стане ПешоКа187 ще му свалям шапка)
А дали някой е посмял да гони пипсове този час, а? Аз се изкуших но не рискувах, а вие как се справихте?има и ПКKП
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеАбе 75 е на дневен ред и след 1-2 месеца може и 85 да видим. Но за сега се отлага.
Колко хвана от движението?
Аз пропуснах тази забава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЗнаех си, че не трябва да ходя за бира
Аз скоро време патих като отидох
до кафеварката , а гадовете през
това време свалили рейтинга на Япония--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар