IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ес енд пи-то е-мини фючърса,дали някой го скъси ,мойте котета?правя ревизия ,че му отрязах главата бая мощно и чуствам трептеж ...
    http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      Забележи че по-старите във форума избягват да се нагърбват с въжделения
      Защото ги е страх да не се "изложат" и да им падне "рейтинга"....на мен не ми дреме, и открито говоря, това, което мисля! В случая "убедеността" ми, че скоро няма да видим 1.30, стъпва изцяло на графиките и на нищо друго. Трябва първо да видим пробив на МА200 на графиката на Н4, за да мислим за по-надолу. За днес това е 1.3434. В същото време МА200 на Н4 е покачваща, на D1 също "завърта" нагоре, като за днес е на 1.3106...затова твръдя, че ако има 1.30, то то няма да е в близките 2-3 месеца....

Коментар

• [QUOTE=mos70;1206456]Ситацията на дневна я знаете, но да я дам все пак: http://prikachi.com/images/793/2982793j.jpg
        Движението, както го бях предрекъл миналата седмица , продължава между жълтата линия (поддържаща отдолу) и синята (натискаща отгоре). Докато не пробие тоя канал, нищо не се знае! За днес проекцията на канала е: отгоре- 1.4020, отдолу- 1.3050
        Допълнителна опора отдолу ще окаже червената линия, която за днес дава 1.2944. Продължавам да съм убеден, че 1.3000 поне до средата на годината, няма да бъде пробито!

Може би е характерно за аджамиите да ръсят Мантри .Забележи че по-старите във форума избягват да се нагърбват с въжделения.Няма враждебност и аз минах през тоз етап.
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Ситацията на дневна я знаете, но да я дам все пак: http://prikachi.com/images/793/2982793j.jpg
          Движението, както го бях предрекъл миналата седмица , продължава между жълтата линия (поддържаща отдолу) и синята (натискаща отгоре). Докато не пробие тоя канал, нищо не се знае! За днес проекцията на канала е: отгоре- 1.4020, отдолу- 1.3050
          Допълнителна опора отдолу ще окаже червената линия, която за днес дава 1.2944. Продължавам да съм убеден, че 1.3000 поне до средата на годината, няма да бъде пробито!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
            Гледайки последните 3 бара на седмична ,мисля ,че опитите за поскъпване на еврото май приключват -да се готви нивото 1.16 в порядъка на 14-16 седмици тоест 4-5 месеца
            Ние ги гледаме,но 1.333333333 още не е избушено,а ако не го избуши ни чака 1.45
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Аз пък мисля,че ще имаме 3 фигури надолу идващата седмица-при пробита неклайн на H&S на 4Н
              И Алжир не е добре.Стлрва ми се ,че още през азиятската сесия ше се видат нещата.
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Аз пък мисля,че ще имаме 3 фигури надолу идващата седмица-при пробита неклайн на H&S на 4Н
                И аз го видях този неклайн, добре изглежда! Има логика да слезем доста.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                  Гап-не харашо. Ще тръгне да го запълва и ще ми развали сметките за яка мечешка седмица
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Мали тая седмица много жега ще има. Фърляйте боба и си пригответе оловце за леене на куршум :-)

p.s. календара имам предвид
                    Боже, опази ми стопа, ако може!

Коментар

• PLP

Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Гледайки последните 3 бара на седмична ,мисля ,че опитите за поскъпване на еврото май приключват -да се готви нивото 1.16 в порядъка на 14-16 седмици тоест 4-5 месеца
                      Имам сигнали "buy" на месечно затваряне "Януари", за евро и кабел. Таргет съответно 6 и 10 фигури, от затварянето /минимум/. Стоп, по вкус. Времева рамка -пак 4-5 месеца. Но пазарТЪ, ще покаже. Лека,мека и доходна
                      Last edited by SKP; 13.02.2011, 22:06.

Коментар

Здравейте,долни спекуланти!
                        Май се заформя малък гап,не съм сигурен от какво е предизвикано това,но моето мнение е -от неяснотата какво ще става в Египет,от потвърдената оставка на Вебер и от лошите новини за Ирландия.
                        Успешна седмица!!!

П.С.Извинявам се-говоря за Е/ДДали ще се запълни или ще има изключение?
                        Гап-не харашо. Ще тръгне да го запълва и ще ми развали сметките за яка мечешка седмица
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Здравейте,долни спекуланти!
                          Май се заформя малък гап,не съм сигурен от какво е предизвикано това,но моето мнение е -от неяснотата какво ще става в Египет,от потвърдената оставка на Вебер и от лошите новини за Ирландия.
                          Успешна седмица!!!

П.С.Извинявам се-говоря за Е/ДДали ще се запълни или ще има изключение?
                          Last edited by Пенчев; 13.02.2011, 21:39.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
                            Кои по точно имаш пред вид бе адаш?
                            Може би божественната ръка в маркета, ток и казват ЦК.
                            третата част

Коментар

• Гледайки последните 3 бара на седмична ,мисля ,че опитите за поскъпване на еврото май приключват -да се готви нивото 1.16 в порядъка на 14-16 седмици тоест 4-5 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Митко_Иванов Разгледай мнение
                                "Zeitgeist: Moving Forward"-гледайте този филм,ще ви помогне да разберете и осъзнаете много неща
                                Кои по точно имаш пред вид бе адаш?
                                Може би божественната ръка в маркета, ток и казват ЦК.

Коментар

Working...
                                X