IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
    Нищо с изключение на нЕкои хора, на които после трябва да им чета брътвежите под цитата на написаното от мен. За това и спрях да правя каквито и да е анализи в този форум.
    Интересно е кой ще го купува тоз щатски дълг,да не земеш ти да го купуваш,
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      1/3 затворена @ 93 +21
      добавих отново @ 3902 цел 10 пипа стоп 10 пипа.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
        Да прав си Петре,както винаги ето ти една графика можеш да расъждаваш по нея на глас и да видим кога ще го видим това твойто дъно

Като този ламер, за такива ти говоря anon6706

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
          хубаво, ама създаваш главоблъсканици , поне на мен

на теб специално на лични ще пущам сделките .с все пунктуация
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
            Нищо с изключение на нЕкои хора, на които после трябва да им чета брътвежите под цитата на написаното от мен. За това и спрях да правя каквито и да е анализи в този форум.
            Добре, ти си знаеш.

Тогава да ти кажа, че това с необходимостта от йени за възстановяване, вече е доста преувеличено. Дори и да са $200 млрд., то едва ли държателите на американски дълг ще продават като луди на тези цени. От друга страна, BOJ все още има доста голям лимит за емитиране на JGB и едва ли йените от продажбата на американския дълг са толкова важни, че да го продават на каквато и да е цена.

Коментар

стига де хепи
              така съм си решил , така пиша. аз не съм оня академик ,за който се представих , когато се запознавахме.прост магистър инженер съм, а ние от граматика и правопис не разбираме
              хубаво, ама създаваш главоблъсканици , поне на мен
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• АДХ на дневна при д/й от вчера пада под 20
                Безплатен обяд няма!

Коментар

стига де хепи
                  така съм си решил , така пиша. аз не съм оня академик ,за който се представих , когато се запознавахме.прост магистър инженер съм, а ние от граматика и правопис не разбираме
                  Къде си бе бедно ИНДЖИНЕРЧЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    ПК1, наруших си принципа и реших да ти прочета линка.
                    Какво толкова тайно и важно имаше в него, че да не го копваш тук, така и не разбрах.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Нидей така бе Рукито,че обърка тотално Спарта,той гонеше високе цели,после 1.37 и надолу,сега с този ти пост накъде ли е кой го знай
                      ми де да знам кого обърквам
                      ама обърни Фнимание какво се случва последните дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                        колега, на клавиатурата има и запетайки, тиренца, това-онова добре, че ти знаем практиката, та нацелваме

стига де хепи

Коментар

шот даде сигнал бря а стопа е достатъчно близо , да го резна
                          освен това повтарят един и същ модел последните няколко дни гадовете
                          бутат бутат бутат рибоците да селнат и почват да пълнят евтини евраци ;)
                          Нидей така бе Рукито,че обърка тотално Спарта,той гонеше високе цели,после 1.37 и надолу,сега с този ти пост накъде ли е кой го знай

Коментар

• комарджи,
                            давай граала, че ми писна да ме боли глъвъта дай да видим безнапъващият moneymaker

Коментар

10 пипа взети стоп на основната позиция на 0 @ 71 и първи таргет 91таргет
                              колега, на клавиатурата има и запетайки, тиренца, това-онова добре, че ти знаем практиката, та нацелваме
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Крадлива мижатурка
                                забелязваш ли, че от близо
                                месец сме заклещени в едни
                                мижави около 250 пипа
                                за мен е пИрфектнУ
                                и без тва винаги като си наумя некви таргети над 100 пипа ям дървото
                                обаче така или иначе го бутат нагоре в момевнта със зор , ама пък всяко падане го купуват кат луди. докато не видя нещо различно съм евро бик . ха да видим

Коментар

Working...
                                X