If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо с изключение на нЕкои хора, на които после трябва да им чета брътвежите под цитата на написаното от мен. За това и спрях да правя каквито и да е анализи в този форум.
Интересно е кой ще го купува тоз щатски дълг,да не земеш ти да го купуваш,
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Нищо с изключение на нЕкои хора, на които после трябва да им чета брътвежите под цитата на написаното от мен. За това и спрях да правя каквито и да е анализи в този форум.
Добре, ти си знаеш.
Тогава да ти кажа, че това с необходимостта от йени за възстановяване, вече е доста преувеличено. Дори и да са $200 млрд., то едва ли държателите на американски дълг ще продават като луди на тези цени. От друга страна, BOJ все още има доста голям лимит за емитиране на JGB и едва ли йените от продажбата на американския дълг са толкова важни, че да го продават на каквато и да е цена.
стига де хепи
така съм си решил , така пиша. аз не съм оня академик ,за който се представих , когато се запознавахме.прост магистър инженер съм, а ние от граматика и правопис не разбираме
хубаво, ама създаваш главоблъсканици , поне на мен
стига де хепи
така съм си решил , така пиша. аз не съм оня академик ,за който се представих , когато се запознавахме.прост магистър инженер съм, а ние от граматика и правопис не разбираме
Къде си бе бедно ИНДЖИНЕРЧЕ
ПК1, наруших си принципа и реших да ти прочета линка.
Какво толкова тайно и важно имаше в него, че да не го копваш тук, така и не разбрах.
колега, на клавиатурата има и запетайки, тиренца, това-онова добре, че ти знаем практиката, та нацелваме
стига де хепи
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
шот даде сигнал бря а стопа е достатъчно близо , да го резна
освен това повтарят един и същ модел последните няколко дни гадовете бутат бутат бутат рибоците да селнат и почват да пълнят евтини евраци ;)
Нидей така бе Рукито,че обърка тотално Спарта,той гонеше високе цели,после 1.37 и надолу,сега с този ти пост накъде ли е кой го знай
Крадлива мижатурка
забелязваш ли, че от близо
месец сме заклещени в едни
мижави около 250 пипа
за мен е пИрфектнУ
и без тва винаги като си наумя некви таргети над 100 пипа ям дървото
обаче така или иначе го бутат нагоре в момевнта със зор , ама пък всяко падане го купуват кат луди. докато не видя нещо различно съм евро бик . ха да видим
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар