If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реда верно е ударил джакпота,но после е бил посетен от едни момчета с тъмни очила/посред зима/,които са му направили предложение,което той не е могъл да откаже/нали е алчен спекулантин/.Та сега Бай Ред пътува с една турска риболовна гемия съм североафриканския бряг,без сън и спокойствие,страхувайки се да не бъде заклан в съня си от екипажа,стискайки неистово два куфара с 10 000 000 неизпрани американски долара.Те това е цялата история,която той ми сподели,пускайки писмо в бутилка,която беше намерена на брега край Ахтопол и донесена ми с наложен платеж вчера следобяд.
Абе пичове, аз бях в среща и сега гледам данните които излязоха в 12.00. Ми те всички са за късата идея. Къде бъркам че не сме на легендарното Аре една къса 3530/55
Реда ако е ударил шестицата сигурно вече е на Уол Стрийт
и ги разцъква яко
Няма кой да пусне тоя негър бе освен да се намеся след малко
Реда верно е ударил джакпота,но после е бил посетен от едни момчета с тъмни очила/посред зима/,които са му направили предложение,което той не е могъл да откаже/нали е алчен спекулантин/.Та сега Бай Ред пътува с една турска риболовна гемия съм североафриканския бряг,без сън и спокойствие,страхувайки се да не бъде заклан в съня си от екипажа,стискайки неистово два куфара с 10 000 000 неизпрани американски долара.Те това е цялата история,която той ми сподели,пускайки писмо в бутилка,която беше намерена на брега край Ахтопол и донесена ми с наложен платеж вчера следобяд.
Коментар