Абе нали скъсявахме , бе. Кво стана кви са тез северни ветрове.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеУви колкото и да караш такива като теб са под 1% и няма да направят потребление което да осмисли инсталациите за добив и рафинериите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо до безкрайност? Достатъчно е литър бензин да стане 20 лева... Аз пак ще си карам колата, но 90% от българите няма да могат. Това ще е отлично, защото трафикът ще стане нормален!
Мисля че и 5лв няма да видим никога, защото много преди това ще се е сринала световната икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеПетрола не може да поскъпва до безкрайност, защото няма кой да го купува.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Петрола не може да поскъпва до безкрайност, защото няма кой да го купува. Може да е хиперважен и да заляга във всички производства и логистика, но... целта на всички бизнеси е крайния потребител, или данъкоплатец, а той е с огранмичен ресурс.
Като няма пари, няма да кара кола, няма да си купува пластмаси и прочее, а в краен случай и ще умре от глад ако не може да си купи насъщния, в чиято цена също влиза цената на горивото.
Така че петрола може и да свърши скоро, но и до последния барел цената няма да е в небесата. Има алтернативи и за горива и за пестициди, а за пластмасите и боите и ако се наложи и към рециклиране ще минем, колкото и да ни мързи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение....
Аз мисля днес да се сдобия с нов ИП, но да видим....! Ако ме уредиш черпявам с малка фанта и шепа фъстъчки
http://www.youtube.com/watch?v=kOTDA...eature=relatedДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Добър ден !
Само едно малко пояснение искам да добавя.
Доста над 15% се използва от петрола за горива
Ето и картинка с разпределението. Малко е стара, от 2006-та , но все пак дава представа.
Тук е статията http://www.energybulletin.net/node/40533Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар