Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнениечунчо,чунчо не е лошо да се позамислиш над това твое изказване, защото не си никак прав.Доста повърхностно разсъждаваш или е просто липса на знание.Не се обиждай ,казвам го с добри чуства.Ще ти дам насока:
Само около 15% от добива на нефт отиват за
гориво за автомобилите, та дали не беше и по малко.Всичко друго е за тежките, корабите,самолетите,лека и тежка промишленост.Само се огледай около теб колка пласмаса има и се запитай с какво ще се замени ако се наложи.Както и да е .тока не е решение на 100%.Проблемите от липса на нефт са доста повече.
П.П Доголкото съм запознат с пластмасите, те са въглеродни вериги. а въглерод с лопата да го ринеш. да не говорим за огромните количества метанови залежи в океана (образувани от планктона) които даже може да станат причина за затриването на света.
Да добавя , че и всяко живо съцество отделя от ауспуха си ежедневно метан (кой по културно, кой не чак толкоз) , включително и ти
.
Last edited by 4un4o; 15.02.2011, 10:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТова е абсурдно, защото ще накара производителите на електромобили, спиртни двигатели, водородни двигатели, метанови , газови и какви ли не още разработени двигатели но все още скъпи за масова употреба да навлязат на пазара и тогава, производителите на петрол ще си скубят косите и ще се надпреварват да бутат цените за да могат да продават.
Да не забравяме биогоривата и Българина който подкара по телевизията една Лада с вода от чешмата и няколко капки химикал, които слагаше в нея.
Само около 15% от добива на нефт отиват за
гориво за автомобилите, та дали не беше и по малко.Всичко друго е за тежките, корабите,самолетите,лека и тежка промишленост.Само се огледай около теб колка пласмаса има и се запитай с какво ще се замени ако се наложи.Както и да е .тока не е решение на 100%.Проблемите от липса на нефт са доста повече.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
За сега нищо извънредно: на Н4 се прави опит за повторен тест на МА200.
Швейцареца за втори път прави опит на Н1 за пробив на МА200, като на Н4 МА200 идеално се е завъртяла нагоре. Важно е при швейцареца най-накрая да се пробие тая пуста 200 дневна пълзяща, която не е достигана от края на 2009 г. За днес е проектирана на 1.3327. Веднъж да я пробие и ще се свършат мъките на еврото с швейцареца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеSell-ни едно и за мен от тези нива
А за стопа аз го слагам по на далече като откривам позиция и после ако тръгнат нещата в моята посока почвам да го местя .
Тая седмица смятам да си го местя поне до петък
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеДобро утро
Ставайте бря много сте се нарязали снощи
Хайде че пързалката ще почне скороей ся кат натрупа и до довечера се е заледило
sell eur/usd 1.3518 stop 3610 цел легендарнотоооо.
Успех на всички хораSell-ни едно и за мен от тези нива
Коментар
Коментар