IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Донякъде си прав , но не си схванал мисълта ми. поскъпването на петрола с 5 пъти ще окаже натиск за внедряване на нови източници на енергия най малко с 40 пъти.
    Така е, дали от свършването на петрола или от екологични нужди това трябва да се случи и ще се случи.Изключвам поскъпване със спекулативни нотки или войни.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
      чунчо,чунчо не е лошо да се позамислиш над това твое изказване, защото не си никак прав.Доста повърхностно разсъждаваш или е просто липса на знание.Не се обиждай ,казвам го с добри чуства.Ще ти дам насока:
      Само около 15% от добива на нефт отиват за
      гориво за автомобилите, та дали не беше и по малко.Всичко друго е за тежките, корабите,самолетите,лека и тежка промишленост.Само се огледай около теб колка пласмаса има и се запитай с какво ще се замени ако се наложи. Както и да е .тока не е решение на 100%.Проблемите от липса на нефт са доста повече.
      Донякъде си прав , но не си схванал мисълта ми. поскъпването на петрола с 5 пъти ще окаже натиск за внедряване на нови източници на енергия най малко с 40 пъти.
      П.П Доголкото съм запознат с пластмасите, те са въглеродни вериги. а въглерод с лопата да го ринеш. да не говорим за огромните количества метанови залежи в океана (образувани от планктона) които даже може да станат причина за затриването на света.
      Да добавя , че и всяко живо съцество отделя от ауспуха си ежедневно метан (кой по културно, кой не чак толкоз) , включително и ти.
      Last edited by 4un4o; 15.02.2011, 10:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Това е абсурдно, защото ще накара производителите на електромобили, спиртни двигатели, водородни двигатели, метанови , газови и какви ли не още разработени двигатели но все още скъпи за масова употреба да навлязат на пазара и тогава, производителите на петрол ще си скубят косите и ще се надпреварват да бутат цените за да могат да продават.
        Да не забравяме биогоривата и Българина който подкара по телевизията една Лада с вода от чешмата и няколко капки химикал, които слагаше в нея.
        чунчо,чунчо не е лошо да се позамислиш над това твое изказване, защото не си никак прав.Доста повърхностно разсъждаваш или е просто липса на знание.Не се обиждай ,казвам го с добри чуства.Ще ти дам насока:
        Само около 15% от добива на нефт отиват за
        гориво за автомобилите, та дали не беше и по малко.Всичко друго е за тежките, корабите,самолетите,лека и тежка промишленост.Само се огледай около теб колка пласмаса има и се запитай с какво ще се замени ако се наложи. Както и да е .тока не е решение на 100%.Проблемите от липса на нефт са доста повече.
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• За сега нищо извънредно: на Н4 се прави опит за повторен тест на МА200.
          Швейцареца за втори път прави опит на Н1 за пробив на МА200, като на Н4 МА200 идеално се е завъртяла нагоре. Важно е при швейцареца най-накрая да се пробие тая пуста 200 дневна пълзяща, която не е достигана от края на 2009 г. За днес е проектирана на 1.3327. Веднъж да я пробие и ще се свършат мъките на еврото с швейцареца....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Sell-ни едно и за мен от тези нива
            Селвам и още как
            А за стопа аз го слагам по на далече като откривам позиция и после ако тръгнат нещата в моята посока почвам да го местя .
            Тая седмица смятам да си го местя поне до петък
            ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
              kato wi cheta moga da pusna dulgo srestu dolara bez izobsto da poglejdam grafikata
              Аз му се дървя щот ми е взе стопа и пак потегли

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                kato wi cheta moga da pusna dulgo srestu dolara bez izobsto da poglejdam grafikata
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                  Добро утро
                  Ставайте бря много сте се нарязали снощи
                  Хайде че пързалката ще почне скоро ей ся кат натрупа и до довечера се е заледило
                  sell eur/usd 1.3518 stop 3610 цел легендарнотоооо.
                  Успех на всички хора
                  Sell-ни едно и за мен от тези нива

Коментар

• Добро утро
                    Ставайте бря много сте се нарязали снощи
                    Хайде че пързалката ще почне скоро ей ся кат натрупа и до довечера се е заледило
                    sell eur/usd 1.3518 stop 3610 цел легендарнотоооо.
                    Успех на всички хора

Коментар

• Днес ще е яко dance
                      Успех на всички!

Коментар

• Късо 3480/3506 за легендарно

Коментар

• Доброютрото!

Пожелавам Ви днес да видим ЛЕГЕНДАРНОТО!
                          Аз мисля днес да се сдобия с нов ИП, но да видим....
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• добро утро

късмет на всички
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Добрутро!! Добре сте се представили вчера явно) Аз стопиран с късото и сега се ослушвам. Търся ново късо около 3535-3550 или под 3480

Коментар

• Добро утро на всички! Днешната икономическа програма предвещава голяма волатилност. Отворих къси GBP/USD и USD/CHF. Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X