IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Ех, пак не се сдържах и подкъсих кабела от 6127.
    Аз па на 1.6160 добавки към 1.6280 цел като приближиме МА 200 на дневна ще видиме може би към 1.5888
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
      Продажбите, предполагат кърваво начало на американската сесия! EUR/USD първа цел-1,34
      Имам нужда от драма, + следваща цел 3350
      Успех!
      Аз пък удължих еврото от .3507 в 15.40 ч. 1/2 затворена на 3518, останалата 1/2 затворена на 1.3547.

Коментар

• Продажбите, предполагат кърваво начало на американската сесия! EUR/USD първа цел-1,34
        Имам нужда от драма, + следваща цел 3350
        Успех!

Коментар

• Ех, пак не се сдържах и подкъсих кабела от 6127.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Реда верно е ударил джакпота,но после е бил посетен от едни момчета с тъмни очила/посред зима/,които са му направили предложение,което той не е могъл да откаже/нали е алчен спекулантин/.Та сега Бай Ред пътува с една турска риболовна гемия съм североафриканския бряг,без сън и спокойствие,страхувайки се да не бъде заклан в съня си от екипажа,стискайки неистово два куфара с 10 000 000 неизпрани американски долара.Те това е цялата история,която той ми сподели,пускайки писмо в бутилка,която беше намерена на брега край Ахтопол и донесена ми с наложен платеж вчера следобяд.
            Хахаха, много добре, майстор разказвач!
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Наивниче , не бъркаш много само дето онова 1.3860 не е тествано като връх и по тая причина има вариант за около 1.3750 , преди да хлътнем към 1.3250
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Абе пичове, аз бях в среща и сега гледам данните които излязоха в 12.00. Ми те всички са за късата идея. Къде бъркам че не сме на легендарното Аре една къса 3530/55

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                  Реда ако е ударил шестицата сигурно вече е на Уол Стрийт
                  и ги разцъква яко
                  Няма кой да пусне тоя негър бе освен да се намеся след малко
                  Реда верно е ударил джакпота,но после е бил посетен от едни момчета с тъмни очила/посред зима/,които са му направили предложение,което той не е могъл да откаже/нали е алчен спекулантин/.Та сега Бай Ред пътува с една турска риболовна гемия съм североафриканския бряг,без сън и спокойствие,страхувайки се да не бъде заклан в съня си от екипажа,стискайки неистово два куфара с 10 000 000 неизпрани американски долара.Те това е цялата история,която той ми сподели,пускайки писмо в бутилка,която беше намерена на брега край Ахтопол и донесена ми с наложен платеж вчера следобяд.
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                    Я да пробам едно малко ордерче бай лимит 1.3515 - 1.3530 стоп 1.3495
                    Пуууу за малко не иска да се закачи отменям го
                    Анализи EUR/USD

Коментар

П.П. Верно ли Реда ударил ШЕСТИЦАТА ,ако е така дано се смили над нас и да пусне по 10 хилки да си цъкаме
                      Плюс по още 10к за презареждане, че нали знаеш парите на другите как лесно се харчат :-)

Къс на 1.3480, дай боже правилни новини
                      Боже, опази ми стопа, ако може!

Коментар

П.П. Верно ли Реда ударил ШЕСТИЦАТА ,ако е така дано се смили над нас и да пусне по 10 хилки да си цъкаме
                        Реда ако е ударил шестицата сигурно вече е на Уол Стрийт
                        и ги разцъква яко
                        Няма кой да пусне тоя негър бе освен да се намеся след малко

Коментар

• Я да пробам едно малко ордерче бай лимит 1.3515 - 1.3530 стоп 1.3495

Last edited by ingivo1; 15.02.2011, 12:39.
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Изпущийме го ся не знам 1.3636 - 66
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• И освен отговора който може да даде Дянков - няма причина нефта да поскъпва, затова той поскъпва безпричинно. Що поскъпва в крайна сметка тоз нефт?
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Абе нали скъсявахме , бе. Кво стана кви са тез северни ветрове.
                                Пешката му вика: "обиране на стопове" ама не се знае, знае ли се!
                                На някоя едра риба му гръмна стопа на дългите.
                                Last edited by 4un4o; 15.02.2011, 12:18.

Коментар

Working...
                                X