IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    Добър вечер............минах само за едно наздраве

Дзън..........
    Наздраве Е-Бат-Седефине
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Не неее, парите са от Мамона - затова ми ги дай на мен а ти си цъкай на Демо
      какво преимущество трябва да имам за да не фалирам ако ползвам ливъридж. или номера на господ бог за да лумкам с 50:1
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        по компютър ги пускам. щракам с мишката. програмите и графиките са от бога. ливъриджа е от дявола
        Не неее, парите са от Мамона - затова ми ги дай на мен а ти си цъкай на Демо

Коментар

Па прав тряя да си. Ама ни дават и Интернет, и разни програмчета да си чертаем да ползваме. Ерго - няма кяр и от тях, ти по телефон ли пускаш ордерите?
          по компютър ги пускам. щракам с мишката. програмите и графиките са от бога. ливъриджа е от дявола
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

SANDO, каузата ти е благородна но.............не ти ли прави впечатление, че някак си ни мятат по клоните да берем картофи ?

Поздрави !
            Хаха млади играе им се .Така е в живота.
            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              ай пък ся,
              300-400 пъти САМО.
              ей тия юнаци дават 1000 пъти за сметки до 10к .

https://www.exness.com/
              Еееее супер, благодаря ти !
              Тези определено са големи, чудесен спред. Ще са ми идеални за скалп.
              Ако си отворя акаунт със 10 000 USD, ще мога да играя с по 50 М в позиция.
              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Здраве greedforsuccess !

Айде бе SANDO, къде си бе човек. Загуби се нейде ти Ще се обаждам за пиене, да знаеш

Абе колеги, верно ли е, че МТ4 била най-добрата за скалпиране ?
                Ходих на курс при един ПРО майстор, та ме нахока да съм минавал към МТ4 среда.

Наздраве !
                Тука съм бре.Хайде,хайде готов съм.само казвай и съм на лице, знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  ай пък ся,
                  300-400 пъти САМО.

Е тези са само за плеъра,той търси големите обеми
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• SANDO, каузата ти е благородна но.............не ти ли прави впечатление, че някак си ни мятат по клоните да берем картофи ?

Поздрави !
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Ясно..............ами ще се огледам тогава за посредник със МТ4 и с възможност да ме кредитира поне 300-400 пъти.
                      ай пък ся,
                      300-400 пъти САМО.

Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Ясно..............ами ще се огледам тогава за посредник със МТ4 и с възможност да ме кредитира поне 300-400 пъти.
                        Ша има да вземаш.Бай Брадър вижда всичко.Ха наздраве
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Добър вечер !
                          SANDO и да говориш, за 4-те му месеца все едно е, че чете китайски
                          Не са сложни неща, но не знам защо трудно се възприемат
                          И както казва и Рукито, трябва си мине по пътя.....Е разбира се, може и да е някой герой да се прави на интересен

E-Bat-Sedefcho Добър вечер !
                          Добра вечер Диме .Аз като добър самарянин се опитвам да помогна .Но опит си трябва няма начин.Спомням си преди 15ина години като почнах беше мъка нямаше от кой да научиш нещо всички мълчаха като риби.Литература малко.Гадно беше.Сега има всичко ,трябва да се вслушваш и само да отсяваш това което ти подхожда.

Коментар

Гледай и да ти плаща лихви по кредита, има ги и такива!

Коментар

Верно е! Скалпират ги новобранците поголовно (не че и аз не съм в кюпа)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                ако имаше кяр от ливъриджа нямаше да ни го дават да го ползваме
                                Па прав тряя да си. Ама ни дават и Интернет, и разни програмчета да си чертаем да ползваме. Ерго - няма кяр и от тях, ти по телефон ли пускаш ордерите?

Коментар

Working...
                                X